Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τους γονεις μου μεσα!!!!


lilika26

Recommended Posts

Αχ αυτοί οι γονείς μου θα μου σπάσουν τα νεύρα. Έχω κάνει πολιτικό και σε λίγο κάνω θρησκευτικό γάμο και βαπτιση αν και έτσι όπως το πάνε με τον πολιτικό θα μείνω!

Αυτό που σε ένα γάμο όλοι έχουν άποψη για όλα εκτός από το ζευγάρι θα με τρελάνει!

Δε τη παλευω!

Το πιο εκνευριστικο τελευταία είναι που θέλουν να βάλουν και άλλο πάπα να ευλογήσει το μυστήριο! Τον θείο μου ! Όλες οι ανιψιές έτσι το χουν κάνει αλλά εγώ θέλω μόνο το δικό μου πάπα! Δε θέλω δύο! Και λέει θα τον προσβαλουμε! Σορυ ρε παιδιά ποιος παντρευτευετε?

Αυτοί ή εγώ? Καλά με τη μάνα μου από τότε που έκανα πολιτικό(γιατί είναι τις θρησκείας) δε τα πάμε και τόσο καλά(τα χω γράψει και σε άλλο ποστ). Αφήστε που στο πολιτικό ήτανε με μια μούρη μέχρι το πάτωμα!

Τα νεύρα μου! Έτσι μουρχετε να κάνω μόνο τη βαπτιση να ησιωσουν!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Είναι τόσο σημαντικό να έχεις μόνο ένα παπά στο μυστήριο / να μην έχεις το θείο σου; Μου φαίνεται λεπτομέρια όλο αυτό και κρίμα είναι χαλιέσαι για κάτι τόσο ασήμαντο. Σίγουρα θα υπάρχουν άλλα... σημεία διαφωνίας με τους γονείς (όλοι τα έχουμε περάσει και καταλαβαίνουμε) και ίσως θα πρέπει να κρατήσεις τις δυνάμεις σου για αυτά. Τα άλλα ας τα πάρει το ποτάμι.

Link to comment
Share on other sites

Με εκνευρίζει που το θεώρησαν δεδομένο. Απλώς ανέφεραν στη κουβέντα α να πούμε και στο θείο σου να κανονισει με τον άλλο πάπα για την λειτουργία! Άλλαξαν τη μέρα γιατί δε τους βόλευε άλλαξαν το μενού στο κέντρο γιατί δε τους άρεσε τα νευρα μου! Όχι εδώ παταωβποδι! Έναν πάπα θέλω μόνο! Πειράζει?!?!?!?!γκρρρρρρρ

Link to comment
Share on other sites

Δεν γίνεται να βρείτε μία μέση λύση;

Δηλαδή και εσύ να ζητάς τη γνώμη τους για κάποια θέματα και να βάζεις κόκκινες γραμμές σε θέματα που θέλεις να τα κάνεις με τον τρόπο σου;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μα δε τους πεφτει λογος στο δικο μου γαμο και βαπτιση! Ετσι μου ρχετε να κανω μονο τη βαπτιση μιας που ημαστε ηδγ παντρεμενοι!

 

Δεν ξέρω τι είδους σχέσεις έχετε με τους γονείς σου, αλλά το ιδανικό θα ήταν μια μέση κατάσταση. Ούτε εσύ να τους αποκλείεις εντελώς λέγοντας "δικός μου είναι ο γάμος, δικιά μου η βάπτιση, δικό μου το παιδί, θα σας στείλω το προσκλητήριο όταν τα ετοιμάσω όλα", ούτε και εκείνοι να θέλουν να σου επιβάλλουν τη δική τους άποψη.

 

Τώρα αν έχεις θείο παπά δεν είναι κάπως να του πεις ότι δεν θέλεις να συμμετέχει;

Link to comment
Share on other sites

Καληςπερα!

Πες στους γονεις σου πως οτι σου λενε ειναι συμβουλες που θα τις λαμβάνεις υπόψιν σου αλλα οι αποφάσεις ειναι αποκλειστικά δικές σου και του αντρα σου!

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

Όπου μπορούν να βάλουν χέρι θα το βάλουν. Για να επιμένουν κάπου πατάνε ώς μέτρο πίεσης αλλιώς αν ήξεραν οτι δεν θα γινόταν αποδεκτό δεν θα το ζητουσαν κάν. Είναι στην φύση της πεθεράς να χώνεται οταν αισθάνεται οτι πρέπει να χωθεί.

Link to comment
Share on other sites

Φαντάζομαι οτι το θέμα με τον ιερέα είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και όχι η αιτία. Εξήγησέ τους ευγενικά αλλά κατηγορηματικά για το ποιος παιρνει τελικές αποφασεις.

Το θεμα με τον ιερεα θειο, γνωμη μου, ουτε να το συνεχισεις γιατι ακουγεται σαν παιδιαστικο πεισμα. Ασχολησου με τα πιι σοβαρα. Ειθισται σε μυστηριο να συνιερουργουν και οικαλεσμενοι στο μυστηριο ιερεις. Εγω στον γαμο και βαφτιση της κορης μου βρεθηκα με 4 και το θεωρησα αν οχι τιμη εκ μερους τους, σιγουρα οχι κατι για το οποιο θα δημιουργουσα φασαρια. Με το καλο!

a9X0p3.pngmrSbp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 4 εβδομάδες μετά...

Δεν ξέρω αν το θέμα με τον παπά συνδιάζεται και με την εκκλήσία. Δηλαδή σου επιβάλλουν και σε ποιά εκκλησία θα γίνει το μυστήριο ? Αν κρέμεστε οικονομικά πάνω τους τότε πές ΝΑΙ . Αν όχι τότε αν η εκκλησία δεν σας χαλάει που λειτουργεί ο "θείος" τότε πείτε ΝΑΙ. Αν σας χαλάει πείτε οτι βρήκατε την ΤΕΛΕΙΑ εκκλησία κάπου που σας βολευει και είναι κρίμα σε τόσο σημαντική μέρα να μην διαλέξετε εσείς την εκκλησία. Αν τώρα επιμένουν με τον θείο πές τους οτι είναι καλεσμένος στην εκκλησία που προτιμάτε εσείς και ακόμα και αν μπορεί να τελέσει ή να συνδράμει στο μυστήριο τότε ασφαλώς ΝΑΙ.

Αν δεν σας αρέσει ο θείος και δεν έχεις άλλη επιλογή πές τους να το καταλάβουν : Δεν θέλω το θείο γιατι ... δεν μου αρέσει η φάτσα του / με κοιτάει περίεργα / ξέρεις όταν ήμουν μικρή δεν με πήγαινε/ είχα φάει σφαλιάρα απο το θείο στα νιατα μου/ είναι περίεργος/ ο αντρας μου έχει πνευματικό τον ιερέα τάδε στην τάδε εκκλησία οπότε δεν γίνεται / η δεξίωση θα γίνει στο τάδε μέρος αρα η εκκλησία δεν μπορεί να είναι τοοοσο μακρια / ..... ωμά μην μασας!

Link to comment
Share on other sites

Αν ο θειος ιερεας ειναι το προβλημα γιατι εχεις κατι μαζι του προσωπικα μπορεις να του πεις να κανει αυτος τον αρραβωνα και ο παπας που θελεις εσυ να κανει τον γαμο. Ο θειος δεν θα κανει και πολλα. Ειναι ασχημο νομιζω να εχεις καλεσμενο ιερεα στο γαμο σου και να καθεται να κοιταει και να μην κανει τιποτα. Ποσο μαλλον αν ειναι και θειος σου.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...