Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πολύποδες και συλληψη

Recommended Posts

Γεια σας!

Είμαι νέα στο forum αν και είναι αρκετοί μηνες που σας έχω ανακαλύψει και σας διαβάζω. Είμαι 32 ετων και εδώ κ 4 μηνες προσπαθούμε με τον άντρα μου για παιδάκι αλλά τίποτα! Ο γιατρός μου βρήκε πολύ πόδα στο ενδομήτριο περιπου 8 mm. Μου είπε να το βγάλουμε με υστεροσκοπηση. Στο θέμα της σύλληψης δεν μου έδωσε σαφή απάντηση. Μου είπε πως ενοχοποιείται για αποβολές κ όχι για δυσκολία στη σύλληψη. Εγώ ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα οτι υπαρχουν διάφορες απόψεις,άλλοι λένε οτι ο πολύποδας εμποδίζει τη σύλληψη άλλοι όχι. Έχω κατά μπερδευτεί και αγχωθεί. Ο γιατρός της αδερφής μου απ την αλλη θεωρεί πως σε γυναικα που δεν έχει γεννήσει δεν πρεπει να επεμβαίνουμε στη μήτρα εκτός ειδικών σοβαρών περιπτώσεων. Θα το εκτιμούσα πολύ αν μου λεγατε καμια γνώμη ή ανάλογη εμπειρια!

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Είμαι νέα στο forum αν και είναι αρκετοί μηνες που σας έχω ανακαλύψει και σας διαβάζω. Είμαι 32 ετων και εδώ κ 4 μηνες προσπαθούμε με τον άντρα μου για παιδάκι αλλά τίποτα! Ο γιατρός μου βρήκε πολύ πόδα στο ενδομήτριο περιπου 8 mm. Μου είπε να το βγάλουμε με υστεροσκοπηση. Στο θέμα της σύλληψης δεν μου έδωσε σαφή απάντηση. Μου είπε πως ενοχοποιείται για αποβολές κ όχι για δυσκολία στη σύλληψη. Εγώ ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα οτι υπαρχουν διάφορες απόψεις,άλλοι λένε οτι ο πολύποδας εμποδίζει τη σύλληψη άλλοι όχι. Έχω κατά μπερδευτεί και αγχωθεί. Ο γιατρός της αδερφής μου απ την αλλη θεωρεί πως σε γυναικα που δεν έχει γεννήσει δεν πρεπει να επεμβαίνουμε στη μήτρα εκτός ειδικών σοβαρών περιπτώσεων. Θα το εκτιμούσα πολύ αν μου λεγατε καμια γνώμη ή ανάλογη εμπειρια!

Κοριτσακι μου ειμαστε στην ιδια μοιρα! Εγω προσπαθω περιπου 2 χρονια , αρα μπορεις να πεις οτι ειμαι και λιγο χειροτερα. Εγω αφησα ησυχο τον πολυποδα (ιδιο μεγεθος!) απο τον Ιανουαριο που εντοπιστηκε πρωτη φορα (ηταν μικροτερος τοτε). Ολοι λενε οτι δεν εμποδιζει τη συλληψη αλλα...δεν ειδα φως. Εχετε κανει αλλες εξετασεις?? Σε μας ειναι ολα σωστα και καλα, αλλα το παιδακι δεν ερχεται. Αποφασισα λοιπον να τον αφαιρεσω μηπως καπως ψιλοεμποδιζει και γιατι η υστεροσκοπηση λενε οτι καπως...ενεργοποιει την περιοχη. Παντως ειναι πιθανο να μεγαλωσει (τρεφεται με το αιμα απο καθε κυκλο περιοδου και μεγαλωνει) οποτε σιγουρα να το παρακολουθεις! Δεν επειγει σιγουρα να αφαιρεθει. Αφησε το για λιγο καιρο, αν τωρα εισαι αγχωμενη και δε μπορεις να αποφασισεις, και μπορει στο διαστημα αυτο να εχουμε τιποτα ευχαριστο!!! Αν οχι, το σκεφτεσαι για υστεροσκοπηση. Δε σε πηραν και τα χρονια....