Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ???

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου...θελω να θεσω το προβληματισμο μου σχετικα με τον γαμο μου..μετα απο 2 αποτυχημενες εγκυμοσυνες τελικα ηρθε στη ζωη μας το μπουμπουκι μας κ σημερα ειναι 7 μηνων...απο οταν γεννησα εχουμε μερικα παρατραγουδα κ γενικα περισσοτερο ειμαστε μαλωμενουμε παραειμαστε καλα...νομιζω ομως οτι ο κομπος εχει φτασει στο χτενι...εχω φτασει στο σημειο να μην θελω να τον βλεπω καθολου,μονο πουτον βλεπω εχω νευρα,οποτε κανω κατι με κατακρινει,οταν παω καπου μονη με τον μικρο παντα,πραγμα που εχει γινει ελαχιστες φορες,ολο κ κατι θα βρει να πει για να μου την χαλασει...οσο δεν ειμαστε μαζι ειμαι χαρουμενη κ περναω καλα...μηπως ηρθε το τελος;;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Για να ρωτάς σημαινει πως δεν εισαι σιγουρη...

Το μονο που εχω να προτείνω ειναι να επισκεφτείτε εναν ειδικό οι δυο σας γιατι θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αν όντως εχουν τελειωσει ολα...

Θα σας βοηθήσει να δείτε ο καθενας τι βρήκατε στον άλλον και γιατι Αγαπήθηκατε...!

Κάποιοι λόγοι που ιςως δεν βλέπετε τωρα σας έφεραν κοντα και ίσως ειναι σημαντικοί και σας δέσουν ξανα....!

Αυτα νομιζω πως πρεπει να συζητήσετε και οι δυο σας και αν δεν μπορείτε και μαλωνετε να κανετε συνεδρίες με εναν ΚΑΛΟ ψυχολόγο για να σας κατευθύνει!

Οχι βιάστηκες κινησεις...δώστε λιγο χρόνο στον γαμο σας!

Θα χρειαςτει να ειστε απόλυτα ειλικρινείς ομως!

Για αυτον ειναι ολα καλα κ τα περι ψυχολογων τα κοροιδευει....μπορει να ακουστει καπως αυτο που θα πω αλλα νομιζω οτι δεν θελω αλλο αυτο το γαμο...πνιγομαι...

Καλησπερα κοριτσια μου...θελω να θεσω το προβληματισμο μου σχετικα με τον γαμο μου..μετα απο 2 αποτυχημενες εγκυμοσυνες τελικα ηρθε στη ζωη μας το μπουμπουκι μας κ σημερα ειναι 7 μηνων...απο οταν γεννησα εχουμε μερικα παρατραγουδα κ γενικα περισσοτερο ειμαστε μαλωμενουμε παραειμαστε καλα...νομιζω ομως οτι ο κομπος εχει φτασει στο χτενι...εχω φτασει στο σημειο να μην θελω να τον βλεπω καθολου,μονο πουτον βλεπω εχω νευρα,οποτε κανω κατι με κατακρινει,οταν παω καπου μονη με τον μικρο παντα,πραγμα που εχει γινει ελαχιστες φορες,ολο κ κατι θα βρει να πει για να μου την χαλασει...οσο δεν ειμαστε μαζι ειμαι χαρουμενη κ περςναω καλα...μηπως ηρθε το τελος;;[/quote.

Καλησπερα φουλα!το τελος δεν ερχεται τοσο ευκολα!κ εγω μανουλα ειμαι εχω ενα μπεμπουλη 11μηνων σαν νεοι γονεις κ εμεις περασαμε κριση!λιγο που πεφτουμε με τα μουτρα στο παιδι,λιγο η αγνοια!οι αντρες ανχονοντε πιο πολυ κ ας μην το διχνουν!κ νιωθουν παραμελιμενη!δωστου λιγο σημασια παραπανω οπως πριν!οκ πανω απο ολα το νινι σου!ζητησετου να μιλησετε κ πεστε αληθεις!ρωτησετον ευθεος γιατι φερετε ετσι κ ολα θα παν οκ!

Ποσο καιρο εχεις που το σκεφτεσαι ή το χεις αποφασίσει;

Αν του βάλεις σαν όρο την βοηθεια απο τρίτο άτομο; Εάν φυσικα θελεις...! Εάν το εχεις τοσο σίγουρο .... Δεν ξερω μηπως κατι σε εκανε να νευριασεις τον τελευταίο καιρο...;

Διαφημίσεις

u

Ποσο καιρο εχεις που το σκεφτεσαι ή το χεις αποφασίσει;

Αν του βάλεις σαν όρο την βοηθεια απο τρίτο άτομο; Εάν φυσικα θελεις...! Εάν το εχεις τοσο σίγουρο .... Δεν ξερω μηπως κατι σε εκανε να νευριασεις τον τελευταίο καιρο...;

Τον τελευταιο μηνα πολυ εντονα...νιωθω απαθεια...αυτο που με εχει απομακρινει ειναι οτι συνεχως με υποβαθμιζει κ οτι οποτε κανω κατι κ προσπαθω να περασω καλα ολο κ κατι βρισκει να μου τη χαλασει....

Του εχεις εξηγήσει πως νιωθεις;

Κάντε μια συζητηση...

Ζήτησε του να σε αφηςει να μιλήσεις και να παρουσιάσεις τα πραγματα οπως ακριβως ειναι....

Χωρις βεβαια υπερβολικές κατηγορίες εναντίον του.

Πες του πως δεν μπορεις ετςι και σκεφτεσαι τον χωρισμό... Εάν εισαι σιγουρη ανακοίνωσε του το αφου πρώτα "δικαιολογησεις" τον εαυτό σου!

Εάν οχι ζήτησε του να αλλαξει και να σε βοηθήσει να μην χάλασετε τον γαμο σας!

Ξεκάθαρα πραγματα ομως.. Χωρις φωνες!!!

Για αυτον ειναι ολα καλα κ τα περι ψυχολογων τα κοροιδευει....μπορει να ακουστει καπως αυτο που θα πω αλλα νομιζω οτι δεν θελω αλλο αυτο το γαμο...πνιγομαι...

ειναι παρά πολύ δύσκολη απόφαση ο χωρισμός. Κι εγώ ενα μήνα τώρα είμαι σ'αυτη τη φάση. Χθες θα πηγαίναμε σε δικηγόρο να υπογράψουμε συναινετικό και τελευταία στιγμή του είπα να πάμε μαζί σε ψυχολόγο μήπως το σώσουμε. Χάρηκε που έκανα πίσω, μου είπε ναι αλλα αργά το βράδυ μου είπε ότι αυτός δεν εχει θεματα και ότι δεν χρειάζεται ψυχολόγο. Αντίθετα, μου είπε ότι εγώ τον χρειάζομαι και όχι μάλιστα ψυχολόγο αλλα ψυχίατρο. Κάνε τις προσπάθειες σου, να συμβουλευτείς ψυχολόγο και δικηγόρο και μετά πάρε απόφαση. Ειναι πολύ δύσκολο, το ξερω

Κι εμάς πάντως μας πήρε τρία χρόνια να στρώσουμε μετά τη γέννηση του μικρού.Καυγαδες καθημερινοί,κλάματα,προσβολές κι απ τις δύο πλευρές κ.τ.λ.Οχι λόγω του παιδιού κυρίως λογω ανεργίας και των δύο αλλά και ο ερχομός του μικρού αναστάτωσε τη σχέση μας.Τώρα ο μικρός είναι 3,5 χρονών και είμαστε καλά.Εφτιαξαν βέβαια και τα επαγγελματικά μας αλλά κι εγώ έμαθα να βάζω νερό στο κρασί μου και να μη τραβάω στα άκρα το παραμικρό.Είναι σημαντικό για τα παιδια οι γονείς να είναι αγαπημένοι.Νομίζω αξίζει να κάνεις υπομονή και προσπάθεια.

• 2 weeks later...

Αν δεν ειχατε θέματα πριν το παιδι τοτε δωσε χρονο στο γαμο σου. το παιδι οταν ερχεται ειναι λες και σκαει βομβα στο σπιτι τουλαχιστον εγω ετσι το εζησα αλλα και με συζητησεις που εχω κανει με φιλες μου. θελει χρονο το ζευγαρι να προσαρμοστει και σιγουρα οι 7 μηνες ειναι λιγοι. Μη σκεφτομαστε ευκολα το διαζυγιο. ο γαμος θελει δουλεια. Συζητηστε για αυτο που σας συμβαινει βγειτε και λιγο μονοι σας και σε λιγο που θα μεγαλωσει το μωρο και θα επικοινωνειτε θα νιωσετε οικογένεια. τα καλυτερα ερχονται πιστεψε με!

Διαφημίσεις

Εγω προσωπικά Θα χωριζα μονο αν υπήρχε αλλο προσωπο!

Βεβαια μακάρι να μην διαψευστώ...

Τα παλια τα χρονια ηταν αλλιως!

"Αν κατι χαλούσε το φτιάχναμε δεν το αλλάζαμε"

Βεβαια μην ειμαςτε και απόλυτοι εάν καποιος υποφέρει σε ενα γαμο καλυτερα να τον τελειωσει... Άλλωστε μια ζωη εχουμε!

Ο καθένας εχει επιλογη να κανει οτι θελει αλλά να σκεφτεί καλα!

Καλησπερα κοριτσια μου...θελω να θεσω το προβληματισμο μου σχετικα με τον γαμο μου..μετα απο 2 αποτυχημενες εγκυμοσυνες τελικα ηρθε στη ζωη μας το μπουμπουκι μας κ σημερα ειναι 7 μηνων...απο οταν γεννησα εχουμε μερικα παρατραγουδα κ γενικα περισσοτερο ειμαστε μαλωμενουμε παραειμαστε καλα...νομιζω ομως οτι ο κομπος εχει φτασει στο χτενι...εχω φτασει στο σημειο να μην θελω να τον βλεπω καθολου,μονο πουτον βλεπω εχω νευρα,οποτε κανω κατι με κατακρινει,οταν παω καπου μονη με τον μικρο παντα,πραγμα που εχει γινει ελαχιστες φορες,ολο κ κατι θα βρει να πει για να μου την χαλασει...οσο δεν ειμαστε μαζι ειμαι χαρουμενη κ περναω καλα...μηπως ηρθε το τελος;;

Φούλα, όπως είπε και μια κοπέλα νωρίτερα...ο γάμος θέλει δουλειά!!! Όταν όλα είναι καλά, είναι εύκολο να το ξεχνάμε αυτό, όταν όλα είναι καλά + δεν υπάρχει παιδί, τότε είναι ακόμα ευκολότερο!!!!

Προφανώς δεν μπορούμε να ξέρουμε τί ακριβώς έχει γίνει μεταξύ σας, όμως οφείλετε τουλάχιστον να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την οικογένειά σας. Χωρίς να θέλω να ακουστώ σκληρή ή χωρίς κατανόηση, το γεγονός ότι περνάς καλά και είσαι χαρούμενη όσο είσαι μόνη σου, δεν φτάνει από μόνο του για να πάρεις μια τόσο μεγάλη απόφαση. Φυσικά και δεν πρέπει να είσαι δυστυχισμένη, προς Θεού δεν λέω αυτό, αλλά τώρα είστε τρεις...οφείλετε να προσπαθήσετε να παραμείνετε τρεις!!! Προφανώς με τον άντρα σου σας δέσανε κάποια πράγματα και παντρευτήκατε, περάσατε και δύσκολα μαζί με τις 2 αποτυχημένες εγκυμοσύνες, κάπου υπάρχει κάτι που σας ενώνει (εκτός από τον μπέμπη φυσικά), προσπαθήστε να το βρείτε.

Οι περισσότεροι άντρες είναι διστακτικοί να επισκεφθούν ειδικό (απευθύνομαι και στην Emma τώρα), στο οικογενειακό μου περιβάλλον, σε αντίστοιχη περίπτωση, η γυναίκα πήγε τελικά μόνη της γιατί ο άντρας της δεν ήθελε, χωρίς όμως να του το κρύψει. Βοηθήθηκε πολύ, ξεμπλόκαρε σε πολλά πράγματα και βρήκε τρόπο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, αλλά και να βοηθήσει τον άντρα της που ήταν και αυτός μποκαρισμένος μετά την γέννηση του γιου της και αρνείτο να το αποδεχθεί και να το αντιμετωπίσει.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι φαίνεται ότι τα έχει καταφέρει, ομολογουμένως ο ένας έκανε μεγαλύτερη προσπάθεια από τον άλλο (σχεδόν πάντα αυτός ο ένας είναι η γυναίκα) αλλά στην τελική αυτό δεν έχει σημασία, σημασία έχει να σωθεί η οικογένεια!

γεια σου φουλα,

επειδη θυμαμαι και τα αλλα θεματα που ειχες ανοιξει καποια στιγμη, πιστευω οτι ειχατε σοβαρα θεματα και απο πριν τη γεννηση του παιδιου.

δεν μπορω να σε συμβουλεψω, ειναι δυσκολη η κατασταση, ειδκα οταν προσπαθεις εσυ και δεν προσπαθει ο αλλος καθολου.

σιγουρα ομως αξιζει να το παλεψεις για το παιδακι σου. οπως ειπαν και τα αλλα κοριτσια - αν μπορεις, να απευθυνθεις σε εναν καλο ψυχολογο και να θεσεις ολους τους προβληματισμους σου, με ολα τα γεγονοτα του τελευταιου καιρου. ισως σου εξηγησει πολλα πραγματα, και να σου δωσει χρησιμες συμβουλες.

ευχομαι καλη συνεχεια.

Ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!!!!Νομιζω οτι βαδιζουμε σε καλο δρομο με τον αντρα μου...Πηραμε αποφαση να φτιαξουμε το δικο μας σπιτι και αυτο μας εχει φερει πιο κοντα και επικοινωνουμε καλυτερα...Οπως επισης τα νεα κατορθωματα του γιου μας καθως μεγαλωνει μας κανουν ευτυχισμενους...Εχουμε βεβαια τις μικροδιαφορες μας αλλα οπως ειπα και πριν τουλαχιστον ειμαστε καλυτερα σε θεμα επικοινωνιας περισσοτερο...Σε λιγες μερες επιστρεφω στη δουλεια και θα αλλαξω παραστασεις...Γνωριζω οτι ενας γαμος θελει δουλεια αλλα και εγω επιασα τον εαυτο μου να πνιγεται...Τωρα ειμαι καλυτερα ομως και θελω να ελπιζω πως ετσι θα συνεχισω...

Ολα θα ειναι καλυτερα!!!

Θα δουλευεις κιόλας θα "κουράζεσαι" λίγακι και ολα θα πανε καλα!!!

Πάρτε αγκαλια ο ενας τον άλλον καθήστε ετςι στον καναπε...

Κάντε αγαπούλες!

Και ολα θα δέσουν!

Δεν θελει πολλες σκέψεις! :wink:

Ηρεμία και χαλάρωση!

Διαφημίσεις