Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Το εν λόγω κατάστημα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Είχα την ατυχία να παραγγείλω μια ρημαδοσιφονιέρα από εκεί. Μου είχαν πει ότι θα μου την παραδώσουν στις 24/9 και θα με ενημέρωναν 2-3 μέρες πριν για να πάω να την εξοφλήσω. Τους πήρα ΕΓΩ τηλέφωνο για να με ενημερώσουν το Σάββατο το πρωι ότι μέχρι την Δευτέρα (που έκλειναν στις 15.00) θα πρέπει να την εξοφλήσω. Όταν τους είπα ότι δεν προλαβαίνω και να περάσω την Τρίτη 25/9 μετά την δουλειά μου κατά τις 17.30 μου είπαν ότι δεν είναι δυνατόν και να πάω στην ALpha Bank 9 μηνών έγκυος την Τρίτη το πρωί για να την εξοφλήσω. Κι επειδή δουλεύω ακόμα τους παρακάλεσα να κάνουν την παράδοση προς το μεσημέρι επειδή και ο άντρας μου είναι στο μαγαζι. Μου είπαν ότι θα με ενημέρωναν το πρωϊ (εγκαίρως) για την ώρα παράδοσης. Και τελικά όπως φαντάζεστε με πήρε τηλ. ο μεταφορέας μισή ώρα πριν για να με ειδοποιήσουν ότι έρχονται...και φυσικά η παράδοση έγινε στις 12.30. Εννοείται ότι δεν πρόκειται να ξαναψωνίσω ποτε. Τους πήρα τηλ. και τους τα είπα ένα χεράκι και μόνο προς το τέλος μου ζήτησαν συγνώμη. Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι :x

Διαφημίσεις

Αυτο μπορει να συμβει σε οποιοδηποτε καταστημα, αν τους αφησεις περιθωρια. Πρεπει να τους ξεκαθαρισεις από την αρχη της λεπτομερειες της παραδοσης και να κοτσαρεις στο τελος ενα "Αν δεν μπορειτε να με εξυπηρετησετε υπαρχουν και αλλα καταστηματα" Παντα βρισκουν τροπο να σε εξυπηρετησουν.

Εγω εδωσα τα χαλια μου μετα το Πασχα για εξω για πλυσιμο και φυλαξη. Οατν ηρθαν και τα παρελαβαν δεν μου ειπαν τιποτα παρα μονο οτι μπορουν να τα κρατησουν μεχρι τις 20 Δεκεμβριου αλλιως θα χρεωθω παραπανω. Τους παιρνω λοιπον το Σαββατο και τους λεω τα θελω μεχρι την Τριτη το πρωι (γιατι ηρθε γυναικα να καθαρισει και ηθελα να στρωσω)

Και τι μου λεει ο κυριουλης? Μα καλα ειστε σοβαρη? Θελετε να στρωσετε Σεπτεμβρη μηνα? 20 χρονια κανω αυτη τη δουλεια και δεν μου εχει ξανατυχει.. Δεν τα εχω ετοιμα"

Μετα από εναν συντομο διαλογο που πηγα με το καλο μου ειπε οτι εχει μονο τα δυο του σαλονιου και οχι τους διαδρομους της κρεβατοκαμαρας και θα ψαξει να τα βρει καινα τον παρω την Κυριακη.

Τον παιρνω μου λεει παρε τη Δευτερα.

Παιρνω χτες και μου λεει Πεμπτη πρωι...

Το τα πηρα στο κρανιο δεν λεει τιποτα... Του λεω κοιταξε να δει πως εχουν τα πραγματα. Ασχετα με το οτι εχω μωρο το οποιο σερνετε στα τσιμεντα και αν μου αρρωστησει θα σε παω στα δικαστηρια, ασχετα με το οτι δεν μου ειπες τιποτα και δεν με ρωτησες ποτε τα θελω γιατι δεν εισαστε σωστοι επαγγελματιες πραγμα που εμενα δεν με αφορα, το πολύ μεχρι αυριο της 10 θελω θα χαλια μου. Και τα θελω καθαρα. Αν δεν μπορεις να τα εχεις υπαρχουν καταστηματα που μπορεις να πας και να μου αγορασεις καινουργια. Δεν ξερω τι θακανεις και δενμε ενδιαφερει, κοψε το λαιμο σου εγω αυριο θελω χαλια." και του το κλεινω. Τα εφερε το βραδυ κατα τις 9 (τα δυο) καιμου ειπε σε μια βδομαδα τους διαδρομους.

O5Lop2.png

kIP3p2.png