Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καφε..στη 10η εβομαδα

Recommended Posts

Καλησπερα..βρισκομαι στη 10η εβδομαδα και ειδα λιγο καφε στο εσωρουχο.Δεν εχω ομως οταν σκουπιζομαι η οταν παω τουαλετα.Πηρα τον γιατρο μου τηλεφωνο και μου ειπε να ξεκουραζομαι και αν συνεχισει να παω αυριο να με δει στο μαιευτηριο.Φοβαμαι οτι φταιει η κακη ψυχολογια μου γι αυτο γιατι δεν κουραζομαι απο δουλειες.Λετε το ψυχολογικο να ευθυνεται για κατι τετοιο ή απλα να ηταν τυχαιο?

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και συχγαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!! δεν ξέρω να σου πώ την αλήθεια που μπορεί να οφείλεται πάντως να είσαι ήρεμη και να ξεκουράζεσαι και όλα θα πάνε καλά!! ο γιατρός σου σίγουρα θα ξέρει καλύτερα!!

Καλησπέρα,

Καταρχήν συνχαρητήρια για το πιο όμορφο πραγμα όπως η εγκυμοσύνη! Όπως πολύ σωστά σου είπε ο γιατρος πρέπει να ξαπλωσεις και να ξεκουραστεις. Εαν συνεχιστεί στις επόμενες μέρες να πάς όπως δίποτε. Το καφέ συνήθως δεν είναι κατι το ανησυχιτικό και το έχουν πολλες γυνάικες κατα την διαρκεια της εγκυμοσύνης. Εγω το είχα πάθει στην 9 ευδομάδα και μάλιστα είχα κανονική αιμοραγία. Απλα η αιμοραγια δεν διηρκησε πάνω απο μερικά λεπτά και τελικά δεν ήταν απο το μωρό ουτε απο την μητρα, δεν είχα δηλαδή αιματωμα. Ξαπλωσα για μερικες μέρες και επαιρνα Μαγνήσιο. Στην συνέχει είχα δεί πως κάθε φορά που κουραζόμουν ή στεναχωριόμουν τότε έβλεπα πάλι τα καφέ στο εσωρουχο. Αυτό είναι ένα δείγμα πως ο οργανησμός σου θέλει ξεκουραση, τουλάχιστον στην περηπτωση μου. Αυτά τα καφέ με συνόδεδαν μέχρι και 30 ευδομάδα. Στο τέλος το πηρα απόφαση και φωναξα την πεθερά μου για βοήθεια και μετά πηραμε και γυναίκα γιατι είχα και αλλο παιδι τοτε που ήταν 1,5 χρονών. Μετα απο αυτό δεν το ξαναείδα το καφε.

Καθε φορα πάντως είναι καλο να σε δεί ο γιατρός για να αποκλεισει την κάθε σου ανησυχεία. Ξαπλωσε και μην σκεφτεσαι αρνιτικά....κάνει κακο.

Καλη συνέχεια και να μας πείς πως τα πάς.

PyLfp2.png

καλησπερα,πηγα στο γιατρο το μεσημερι και μου εκανε υπερηχο,δεν ειδε κατι ανησυχητικο ,ολα πανε καλα . Απλα εχω καποιους πονους και φοβαμαι λιγο..ελπιζω ν μην ειναι τιποτα.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

• 2 months later...

Ειμαι 2 μηνών κ σήμερα το απόγευμα πήγα στην τουαλέτα κ εβγαλα λιγο καφέ πήρα τηλέφωνο τον γιατρο μου κ μου ειπε να ξαπλώσω κ να παω αυριο να με δει κ να μην στεναχωριεμαι....Αλλα εγω παω να σκάσω απο την αγωνία μου μήπως ειχε καμια σας τα ίδια Συπτωματα;;;....Εχω ακομα λιγο καφέ κ που κ που κανενα πονακι σαν περίοδος παω να τρελαθω.....!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!Κι εγώ περίπου 1 εβδομάδα πριν κλείσω τον 2ο μήνα είχα ακριβώς τα ίδια..τελικά δεν ήταν τίποτα..ίσως από κούραση μου είπε ο γιατρός..βέβεαια έπαιρνα από τότε μέχρι και την αυχενική utrogestan των 200 (3 την ημέρα),,,είχα μείνει μια εβδομάδα ξάπλα (με δική μου θέληση όχι ότι μου το επέβαλλε ο γιατρός) και όλα πήγαν καλά..Το πιθανότερο είναι σήμερα να είσαι καθαρή..εύχομαι όλα δεξιά!:P

Καλημέρα περίτο οτι δεν κοιμήθηκα ολο το βράδυ σήμερα έχω παλι καφέ αλλα ελάχιστο.....περιμένω πως κ πως να έρθει το απόγευμα να παω στον γιατρό.Μακαρι ολα να ειναι καλα...!!!:D

Αφού μειώθηκαν και είναι καφέ μην ανησυχείς θα δεις πως θα είναι όλα καλά. .περιμένουνε ευχάριστα νέα το βραδάκι λοιπόν!

κορίτσια Καλησπέρα πήγα στον γιατρό μου ακουσαμε το μπεμπακι μας κ ολα μια χαρα...μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικό αλλά μου ειπε οτι θελει ξεκούραση κ να περνω μέχρι να σταματει το καφε αιμα να περνω τα utrogestan 3 την ημερα σήμερα ειναι η 6μερα κ εχω ακομα αλλα ειναι ελάχιστα....Δεν ξερω αλλα ανήσυχω που δεν σταματάει....!!!