Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Test εγκυμοσυνης

Recommended Posts

Καλησπερα!Ειμαι καινουρια στο φορουμ και θελω να κανω μια ερωτηση!Ειχα υποψια οτι μπορει να ειμαι εγκυος κατι που θελω φυσικα παααρα πολυ και εκανα εχθες 2 τεστακια self clear.Την παρασκευη περιμενω κανονικα περιοδο.Τα τεστ βγηκαν και τα 2 θετικα και ακανα και ενα 3 το πρωι shmera kai αυτο θετικο.Εντομεταξυ εχω κατι πονακια περιοδου.Υπαρχει περιπτωση να μην ειμαι??

Διαφημίσεις

Καλησπέρα !

Με 3 τεστ δεν νομίζω να ειναι λαθος :wink:

Τα self clear ειναι καλα τεστ !

Αρκεί το αποτέλεσμα να το ειδες στα χρονικά περιθώρια που δίνουν οι οδηγίες!

καλησπερα...να πας να κανεις μια βχοριακη...ειναι η πιο αξιοπιστη εξεταση....τα πονακια περιοδου ειναι φυσιολογικα στην αρχη της εγκυμοσυνης....καλα αποτελεσματα!!!!

wIYcp2.png8Dyyp2.png

Κοριτσια καταρχας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεισ σας!!Μεσα στο αγχος μου ξεχασα να γραψω για την χοριακη.Πηγα το πρωι και πριν 5 λεπτα με πηραν τηλ απο το μικροβιολογικο και μου ειπαν οτι ειναι θετικοοοοο!!!!!!!102 βγηκε μου ειπε ειναι καλο νουμερο και χωρισ καθυστερηση!Ειμαι παρα πολυ χαρουμενηηηη!!!!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...