Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΔΕΛΦΙΚΑ-οικογενειακά

Recommended Posts

Ο μεγάλος μου είναι 3,5 χρ και ο μικρός 15μηνών ξέρει κανείς τι μπορώ να αγοράσω που να το ευχαριστιούνται και οι δύο και ακόμα καλύτερα να μπορούμε να παίζουμε όλοι μαζί χωρίς να το τρώει ο μικρός που τρώει τα πάντα πχ βιβλία και χωρίς να βαριέται να συμμετέχει και ο μπαμπάς μας? Δεν έχω ποτέ χρόνο και κάθε φορά που πάω στα jumbo καταλήγω να φεύγω με ένα σωρό άχρηστα πράγματα που τα έχω πληρώσει και στο κόκαλο. Ή μήπως πρέπει να πάρω άλλα για τον ένα και άλλα για τον άλλο που απλά να είναι παρεμφερείς και να μπορούμε και εμείς να παίζουμε μαζί τους?

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Διαφημίσεις

Λοιπον φιλεναδα εμεις ευχαριστιομαστε παρα πολυ την σειρα της fisher price με τα little people.Εχει διαφορες ειδικοτητες, ειναι μια ολοκληρη πολιτεια με τρενα, σχολεια και οτι μπορεις να φανταστεις.Τωρα για τα γεννεθλια του θα παρουμε το σχολειο.Και ο μπαμπας μας παιζει με το τρενο little people που και αυτο μπορεις να το εξελιξεις οσο θες ειναι πολυ καλο και φυσικα δεν εχει μικρα κομματακια!!! Αν επισκεφτεις την ιστιοσελιδα εχει ολη τη σειρα little people.

rQGhp3.png

ξέχασα να σας πω τι έχω ανακαλύψει μέχρι τώρα αν και σιγά σιγά τα βαριόμαστε. Ζωγραφική στον πίνακα τον μαγνητικό, ο μεγάλος ζωγραφίζει ο μικρός βάζει σχήματα και μετά ο μεγάλος κλαίει γιατί του χάλασε την ζωγραφιά και μετά ο μικρός κλαίει γιατί δεν τον αφήνει αλλά περνάει η ώρα και προσπαθούμε να τα κάνουμε με σειρά. Μουσική ακούμε αλλά μετά από λίγο βαριόμαστε και ο μεγάλος κοροϊδεύει τον μικρό που κάνει σαν σούστα. Η μπάλα πάντα μας απασχολεί ευχάριστα αλλά ο μικρός μόνο την κυνηγάει και ο άλλος μόνο την πετάει και γρήγορα κουραζόμαστε. Εκείνο που αρέσει και στους δύο είναι να πετάνε όοολα τα παιχνίδια έξω από τα παιχνιδόκουτα και εκεί πάντα θα θέλουν και οι δύο το ίδιο και θα έχουμε κλάματα. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο εσεις???

Λοιπον φιλεναδα εμεις ευχαριστιομαστε παρα πολυ την σειρα της fisher price με τα little people.Εχει διαφορες ειδικοτητες, ειναι μια ολοκληρη πολιτεια με τρενα, σχολεια και οτι μπορεις να φανταστεις.Τωρα για τα γεννεθλια του θα παρουμε το σχολειο.Και ο μπαμπας μας παιζει με το τρενο little people που και αυτο μπορεις να το εξελιξεις οσο θες ειναι πολυ καλο και φυσικα δεν εχει μικρα κομματακια!!! Αν επισκεφτεις την ιστιοσελιδα εχει ολη τη σειρα little people.

Μπράβο βρε ξέχασα ότι έχουμε έναν αυτοκιν/δρομο εδώ και 2 χρόνια περίπου είναι το μόνο παιχνίδι που έχει ζήσει τόσο και το παίζουμε ακόμα παίρνει μια μικρή μπαταρία το αυτοκινητάκι και κάνει γύρω γύρω το βαριόμαστε και το ξαναθυμόμαστε είναι litle people. ίσως βρω κάτι να ταιριάζει με αυτό και να κάνει περισσότερα πράγματα. Αρα κρατάμε την ιδέα σου Νο 1. (θα φτιάξω λίστα για τις γιορτινές αγορές) litle people. φιλιά.

συνεχίζω την λίστα μου:

1. little people

2. σκηνή (τώρα μου ήρθε η ίδεα που είδα ένα τικεράκι)

3. ξύλινα παζλ (αυτά που έχουν και στον παιδικό που βάζεις τα κομμάτια στα σχήματά τους.

4.......

θα βρω και άλλα

Διαφημίσεις

εμας το ποιο πετυχημενο δωρο που μας κανανε στην βαπτιση του μικρου ειναι ενα μεγαλο φουσκωτο καστρο με μπαλακια (απο humbo) Βεβαια το συγκεκριμενο ειναι αρκετα μεγαλο και το εχουμε στο σαλονι, αλλα πραγματικα πολυ πετυχημενο γιατι μπενουν και τα 2 μεσα και γινεται χαμος...

αλλη μια επιλογη ισως να ειναι μια μικρη μπασκετα με βαση...και τετοιο εχουμε και βολευει επειδη το καθενα μπορει να εχει απο μια μπαλα και να μην τσακωνονται...

συνεχίζω την λίστα μου:

1. little people

μήπως εννούσες το δικό μου; :)

Εμείς σταματήσαμε να αγοράζουμε παιχνίδια γιατί έχουμε πάρα πολλά και συνήθως απασχολούνται για μικρά διαστήματα. Έτσι τα κρύβω και τα κατεβάζω λίγα λίγα ώστε να μην τα βλέπουν κάθε μέρα και τα βαριούνται. Αυτό που παίζουν πολύ είναι:

- τα lego duplo (ο Φίλιππος βέβαια χαλάει πολλές φορές τις κατασκευές του Ιωάννη),

- ένα παιδικό κασετοφωνάκι που έχει μικρόφωνο και ηχογραφούν τη φωνή τους, παίζει μουσική και μπορούν και να τραγουδούν σαν karaoke,

- τα φουσκωτά μπαλόνια ή σαπουνόφουσκες και

- κρυφτό (αυτό δεν αγοράζεται-αξία ανεκτίμητη όπως λέει και η διαφήμιση), συνήθως ο μικρός μας ψάχνει.

6WqHp3.pngUVK9p3.png

συνεχίζω την λίστα μου:

1. little people

3. ξύλινα παζλ (αυτά που έχουν και στον παιδικό που βάζεις τα κομμάτια στα σχήματά τους.

4. μπασκέτα (όπως είπε η Μαρία )

5. καραόκε (όπως είπε η Ειρήνη και όντως το τικεράκι της είδα)

θα βρω και άλλα και θα επανέλθω σας ευχαριστώ φιλιά