Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΚΑλησπέρα και χρόνια πολλά!

Το τελευταίο καιρό η κόρη μου (7ετών) πάει πολύ συχνά στην τουαλέτα. Δεν πονάει, ούτε την ώρα που κάνει ούτε πριν αλλά πάει πολύ πιο συχνά χωρίς να έχει αυξήσει τα υγρά. Το έχει ξαναπάθει πριν 1-2μήνες και κάναμε καλλιέργια και γενική ούρων γιατί πονούσε και λίγο τότε και δεν είχε κάτι. Τι μπορεί να είναι?

Επίσης ... χωρίς να πιστεύω ότι συνδέεται πονάει κάποιες φορές εδώ και καιρό δεξιά και αριστερά κάτω από τα πλευρά κατά την κίνηση.

azHYp2.png

vwuep3.png

Διαφημίσεις

Γιατί στη συχνουρία υπάρχει φόβος για αυξημένο ζάχαρο, σύμφωνα με τη δική μου παιδίατρο και με αυτά τα συμπτώματα δίνει μια σειρά εξετάσεων αίματος, πλην των ούρων. Έχει καιρό που το εμφάνισε;

Διαφημίσεις

Ελπίζω να μη σε τρόμαξα, ίσως να είναι εντελώς τυχαίο κι άνευ σημασίας ή ίσως να οφείλεται σε κάτι ασήμαντο και τελείως άσχετο (το πιθανότερο). Όμως στη θέση σου θα το έλεγα στην παιδίατρο και θα ζητούσα να μου γράψει εξετάσεις άμεσα. Για μένα, δεν υπάρχει χειρότερο από το να μην ξέρω και να αμφιβάλλω συνεχώς.

Εσύ μάλλον εννοείς εξετάσεις αίματος για να δούμε για διαβήτη. Το θέμα απλά είναι ότι είναι προγραμματισμένη για εξετάσεις τον Ιούλιο. και επίσης ... στα ούρα που της πήραμε πριν 2 μήνες δε θα φαινόταν σάκχαρο?

azHYp2.png

vwuep3.png

Δεν ξέρω να σου πω...καλύτερα να το συζητήσεις με την παιδίατρο. Εγώ λέω μόνο για τι ανησύχησε η δική μας γιατρός σε αντίστοιχη περίπτωση του γιου μιας γνωστής μου και τις εξετάσεις που τους έβαλε να κάνουν.