Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!! Ήθελα να σας ρωτήσω για όποιον γνωρίζει. Την Δευτέρα θα πάω σε μια εταιρεία στους Αμπελόκηπους εύρεσης εργασίας την SELECT κάποιος από εσάς μου είπε ότι βρήκε δουλειά μέσω αύτής της εταιρείας δεν θυμάμαι ποιός. Το ερώτημα μου είναι αν πρόκειται να μου πάρουν λεφτά στο interview που θα πάω την Δευτέρα. Αυτοί πώς θα ωφεληθούν από πού θα πάρουν χρήματα για την εργασία τους? Για όποιον ενδιαφέρεται είμαι γραμματέας και ψάχνω δουλειά μόνο πρωινό ωράριο γύρω από τον Πειραιά και ιδανικά στον Πειραιά. :o Ευχαριστώ!

agapaki

AGAPAKI

Διαφημίσεις

Agapaki καλή επιτυχία τη Δευτέρα! Οι εταιρίες αυτού του τύπου δεν θα πάρουν λεφτά από εσένα αλλά από τον εργοδότη που θα σε προσλάβει. Το πιο σύνηθες είναι τους δυο-τρεις πρώτους μήνες να έχεις σύμβαση ορισμένου χρόνου με τη Select, η οποία σε παραχωρεί να εργαστεις σε κάποια εταιρία και με το τέλος της σύμβασης να προσληφθείς κανονικά από την άλλη εταιρία. Καλή επιτυχία!

για όσο καιρό θα έχεις σύμβαση με τη Select, o (Μελλοντικός) εργοδότης θα δίνει στη Select ένα ποσό που θα καλύπτει τις μεικτές αποδοχές σου και την αμοιβή της Select

Κοιτα,ορκο δεν παιρνω, αλλα εχω ακουσει οτι δε παιρνουν απο σενα λεφτα. Απλα αν τους κανεις, σε προσλαμβανουν, και σε πληρωνουν αυτοι (μισθο και ενσημα) και ταυτοχρονα σε νοικιαζουν στην εταιρια που δουλευεις. Και εγω δε μπορω να καταλαβω πως γινεται να πληρωνουν ενσημα και μισθο και να κερδιζουν λεφτα μονο απο το ''ενοικιο'' που παιρνουν απο την εταιρια.

Απλα εσυ θα φαινεσαι οτι δουλευεις για την select και ισως να μην δουλεψεις μονο σε μια εταιρια, αλλα σε 2-3, στην πραξη. Δηλαδη μπορει μια εταιρια να σε νοικιαζει απο την select για Δευτερα και Τριτη και μια αλλη εταιρια να σε νοικιαζει απο την select για τις υπολοιπες μερες. Μη σε φοβιζει αυτο ομως. Εσυ θα εχεις κανονικα το μισθο σου και την ασφαλιση σου.

Ελπιζω να το εξηγησα σωστα και να μου το εχουν εξηγησει και εμενα σωστα!!!

Να μπαινεις και στο http://www.skywalker.gr . Εχει παρα πολλες ενδιαφερουσες δουλειες.

Διαφημίσεις

Ρώτα τους ανοιχτά γιατί έχω ακούσει κάποια άσχημα, τύπου πως η σύμβασή σου είναι να πληρώνεσαι με ημερομίσθιο. Δηλαδή εσύ θα παίρνεις τον μισθό σου τέλος του μήνα κανονικά αλλά αν λείψεις ή αρρωστήσεις δεν πληρώνεσαι. Δεν είναι όπως να είσαι δηλωμένη στο ΊΚΑ... Δες το.

Χρήματα από σένα δεν νομίζω πως παίρνουν, από τον εργοδότη τα παίρνουν και μάλιστα χοντρα.