Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καθυστερηση 2 μερες & πονάκια περιόδου απο νωρις

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!! Θα ηθελα να με βοηθήσετε αν έχετε περασει παρόμοια συμπτώματα. Ειχα ελεύθερες επαφές αυτό τον μήνα κ μετα την ωορρηξία (12η μερα) στην μεση του κύκλου, μεχρι και σημερα (27η ημέρα σε σταθερό κύκλο 25 ημερών) εχω πονάκια περιόδου, τσιμπήματακια γυρω γυρω χαμηλά. Δεν το εχω ξανανιώσει ποτε! Παντα πονούσα 1 μερα πριν την περίοδο το πολυ! Εντωμεταξύ επειδη υποψιάστηκα εγκυμοσυνη πηγα στον γιατρό κάναμε χοριακη στα ουρα κ βγήκε αρνητική. Στον υπέρηχο δεν είδε κατι ο γιατρός μονο λίγη πάχυνση της μήτρας... Μου ειπε να κανω τεστακι σε 7 μερες παλι. Εντωμεταξύ εγω εχω ελάχιστα πρησμένο στήθος κ που κ που μικρές αναγούλες για 2 λεπτάκια μετα τα γεύματα. Υπάρχει περίπτωση να ειμαι εγκυος;;;δεν αντέχω να περιμενω!!! Ευχαριστω κ συγνώμη για το κατεβατό :)

Διαφημίσεις

Εξέταση ούρων φαρμακείου έκανες, ή αιματολογική σε μικροβιολογικό εργαστήριο;

Η πιο έγκυρη, νομίζω, ότι είναι η αιματολογική (χοριακή) στο εργαστήριο, οπότε καλό θα ήταν να κάνεις αυτήν ή να την επαναλάβεις (εάν ήδη την έχεις κάνει) μετά από 1-2 ημέρες, π.χ. τη Μ. Τετάρτη το πρωί.

Καλά αποτελέσματα!!!

την εξεταση την εκανα στο μικροβιολογικο του νοσοκομειου αλλα οχι αιμα, ουρα εδωσα.... ξερω πως αργει να κατεβει στα ουρα η γοναδοτροπινη. Ηταν καπου στις 12-13 μερες μετα την ωορρηξια (κ πιθανη συλληψη) την ημερα που εκανα την εξεταση οποτε ισως ηταν κ νωρις και γιαυτο βγηκε αρνητικο. Αυτο θα κανω θα περιμενω λιγο ακομη με την καθυστερηση κ θα επαναλαβω! Αν κ οι πονοι συνεχιζουν ελπιζω να μην αδιαθετησω κ να ειναι απο εγκυμοσυνη :D :D ευχαριστω πολυ!!!