Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Είμαι τρελλή ?

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Λοιπόν , εχω ένα αγοράκι σχεδόν 4 ετών και για πολλούς είχα βγάλει από το μυαλό μου το δεύτερο παιδάκι.Κυρίως οικονομικούς γιατί κι ο συζυγος κι εγώ είμασταν για πολύ καιρό άνεργοι , εγώ εξακολουθώ.Γενικά η όλη κατάσταση δεν βοηθάει για ακόμη ένα παιδάκι.Εκλαψα πολύ για να ''δεχτώ'' ότι ο γιος μου δεν θα έχει αδέρφια:(

Τελευταία είχα ένα πρόβλημα με τον κύκλο μου και αφού προχθές πήγα στον γιατρό , ότι όλα είναι καθαρά και είναι απλά ορμονικό .....μου μπήκε η ιδέα.......Και χθες , ενώ 4 χρόνια προσέχουμε , είχαμε ελεύθερη επαφή , με πρωτοβουλία του συζύγου.Καταλαβαίνετε λοιπόν τι έχει αρχίσει ήδη και τριγυρίζει στο μυαλό μου.

Κι όλα είναι τόσο δύσκολα .....κι όμως θέλω ξαφνικά ένα ακόμη παιδάκι.

Είμαι καλά ή τρελλάθηκα ?:P

3W24p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα νικολ!!ακριβως μα ακριβως τις ιδιες σκεψεις κανω και εγω...και εμεις με πρωτοβουλια του συζυγου καναμε ελευθερα αυτο το μηνα...

καλημερα νικολ!!ακριβως μα ακριβως τις ιδιες σκεψεις κανω και εγω...και εμεις με πρωτοβουλια του συζυγου καναμε ελευθερα αυτο το μηνα...

Καλημέρα Alexia,

Καλά εμείς μόνο χθες για την ώρα , αλλωστε με το θέμα που είχα ήμουν ένα μήνα με αίμα :evil: Εντωμεταξύ στον μικρό έμεινα έγκυος 11-12η μέρα , γιατί έχω μικρό κύκλο, και τώρα πάλι τέτοια μέρα ήταν

Εχουμε πει ότι να τύχει , βέβαια θα το κρατήσουμε, αλλά πραγματικά η κατάσταση δεν βοηθάει και οικονομικά και πρακτικά (θέμα χώρου).

Από την μια θέλω , από την άλλη φοβάμαι -είμαι και 42- , σκέφτομαι τα πάντα ....γάλατα, πάνες , εμβόλια.

Τελοσπάντων , ότι είναι ας γίνει για το καλύτερο:P

3W24p3.png

Για εμένα αυτό δεν στέκεται μεγάλο εμπόδιο. Αν μου έλεγες τι προτιμώ; να μεγάλωνα χωρίς πολλές στερήσεις ως μοναχοπαίδι; ή με πολλές στερήσεις και την αδελφή μου; θα σου έλεγα το δεύτερο.

Υπάρχουν τρόποι να μεγαλώνει κανείς παιδιά και σχετικά με πολύ λιγότερα έξοδα, μην ανησυχείς.

Ακούστε το ένστικτο σας και μεγαλώστε την οικογένεια σας, σίγουρα δεν θα το μετανιώστε! Και ποιος σας λέει πως δεν έρχονται καλύτερες ημέρες; Να είστε αισιόδοξοι!!

Για εμένα αυτό δεν στέκεται μεγάλο εμπόδιο. Αν μου έλεγες τι προτιμώ; να μεγάλωνα χωρίς πολλές στερήσεις ως μοναχοπαίδι; ή με πολλές στερήσεις και την αδελφή μου; θα σου έλεγα το δεύτερο.

Υπάρχουν τρόποι να μεγαλώνει κανείς παιδιά και σχετικά με πολύ λιγότερα έξοδα, μην ανησυχείς.

Ακούστε το ένστικτο σας και μεγαλώστε την οικογένεια σας, σίγουρα δεν θα το μετανιώστε! Και ποιος σας λέει πως δεν έρχονται καλύτερες ημέρες; Να είστε αισιόδοξοι!!

Το ξέρω ότι όλα τα μοναχοπαίδια προτιμούν έναν αδερφό ή αδερφή !!!

Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες , αλλά και τώρα δύσκολα είναι ...με έναν μισθό έτσι όπως είναι σήμερα....πραγματικά δεν ξέρω από που μπορούν να βγουν τα έξοδα

Ας ελπίσουμε σε καλύτερες μέρες:P

3W24p3.png

Διαφημίσεις

Ας έρθουν τα καλά νέα και θα τα πούμε όλα - να δεις πως βρίσκονται... !!! μην ανησυχείς.

ε,ναι ,,,μου μπήκε τώρα μια τρελή ιδεά:P:p θα δούμε.......

Ευχαριστώ πολύ !

3W24p3.png

Καλημέρα σας,

Λοιπόν , εχω ένα αγοράκι σχεδόν 4 ετών και για πολλούς είχα βγάλει από το μυαλό μου το δεύτερο παιδάκι.Κυρίως οικονομικούς γιατί κι ο συζυγος κι εγώ είμασταν για πολύ καιρό άνεργοι , εγώ εξακολουθώ.Γενικά η όλη κατάσταση δεν βοηθάει για ακόμη ένα παιδάκι.Εκλαψα πολύ για να ''δεχτώ'' ότι ο γιος μου δεν θα έχει αδέρφια:(

Τελευταία είχα ένα πρόβλημα με τον κύκλο μου και αφού προχθές πήγα στον γιατρό , ότι όλα είναι καθαρά και είναι απλά ορμονικό .....μου μπήκε η ιδέα.......Και χθες , ενώ 4 χρόνια προσέχουμε , είχαμε ελεύθερη επαφή , με πρωτοβουλία του συζύγου.Καταλαβαίνετε λοιπόν τι έχει αρχίσει ήδη και τριγυρίζει στο μυαλό μου.

Κι όλα είναι τόσο δύσκολα .....κι όμως θέλω ξαφνικά ένα ακόμη παιδάκι.

Είμαι καλά ή τρελλάθηκα ?:P

Και μενα υστερα απο 4 χρονια μου μπηκε η ιδεα για δευτερο. Πριν το ειχα ξεκαθαρισει οτι δεν προκειται. Και ευτυχως με 6 μηνες προσπαθειων,πετυχε.Και ειμαστε κοντα ηλικιακα και με παρομοια οικονομικα. Προσπαθησε το,αξιζει.

αν το θέλετε πραγματικά nikol λύσεις βρίσκονται και όλα γίνονται ξάφνου πιο ευκολα....αν το θέλετε πραγματικά λοιπον,εγω σας το ευχομαι ολοψυχα.....

αξιζει κάθε θυσία....δεν είσαι καθόλου τρελλή....θα είναι μεγαλη χαρά στο σπίτι σας,ειδικα για το μικρό σου.....

να είσαι θετική...

αν το θέλετε πραγματικά nikol λύσεις βρίσκονται και όλα γίνονται ξάφνου πιο ευκολα....αν το θέλετε πραγματικά λοιπον,εγω σας το ευχομαι ολοψυχα.....

αξιζει κάθε θυσία....δεν είσαι καθόλου τρελλή....θα είναι μεγαλη χαρά στο σπίτι σας,ειδικα για το μικρό σου.....

να είσαι θετική...

Hara86, αυτό που είπες ότι θα κάνει καλό στον μικρό μου, το σκέφτομαι συνέχεια !!!!! Πριν λίγο το συζήτησα και με τον σύζυγο και δεν είναι αρνητικός.....

Δηλ, πιστεύει ότι βρίσκονται λύσεις για όλα :P Βέβαια ,εχω ένα θεματακι επειδή έχω γλαύκωμα , και χωρίς κολλύρια ανεβαίνει η πίεση στα μάτια και προκαλούνται αλλοιώσεις, αλλά πιστεύω να τα καταφέρω.

πω...πω....ψήνομαι τρελά :P:p:p

3W24p3.png

Διαφημίσεις