Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χαμηλεσ τιμες χοριακης!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ....

ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 30/1

ΕΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΕΣΤ ΣΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ...

ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ 13/3 ΘΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΧΑΜΗΛΗ 55,7

ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ 16/3 ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙ ΘΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΛΙ ΧΑΜΗΛΕΣ 139

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ????:confused::confused::confused:ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΟΛΥ...

ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΑΡΚΕΤΑ!!!!!!:?:?:?:?:?

Διαφημίσεις

Ναι μίλησα εχθές και μου είπε αύριο να πάω να κάνω ξανά να δούμε άμα διπλασιαστεί και ότι σε χαμηλές τιμές χοριακης υπάρχει ο κίνδυνος έξωμητριου...Γιαυτο φοβάμαι....

Εφοσον δεν εχεις σταθερο κυκλο, και εαν τυχαινει να εχεις και μεγαλο κυκλο , μπορει να δικαιολογηθει αυτη η τιμη.. Δεν ξερεις ποτε εγινε η συλληψη για να βγαζεις τετοια συμπερασματα.

Η ρυθμος αυξησης της χοριακης εχει σημασια και αυτος ειναι καλος. Τριπλασιαστηκε σε 3 ημερες .

Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα.

Έχω κύκλο 30 ημερών και λιγο παραπάνω μερικές φορές Γιαυτο....μακάρι να είναι έτσι....περιμένω να περάσει η μέρα και να πάω αύριο για την χοριακη....εχω τρομερό άγχος για το αποτέλεσμα.....

Διαφημίσεις

Για 30 ημερες κυκλο ειναι μικρη.

Εαν ελεγες οτι υπαρχουν φορες που εχεις και 40ημερες κυκλο μπορει να βγει η τιμη..

Γιατι 14 ημερες πριν γινεται η ωορρηξια. Αρα την 26η-27η να εγινε η ωορρηξια και η συλληψη..

και αντε μετα απο 12 ημερες (το μεγιστο ) να εγινε η εμφυτευση που σημαινει περιπου την τεσσαρακοστη ημερα, να αρχιζει να ανεβαινει η χοριακη.

Σημερα βρισκεσαι στην τεσσερακοστη εβδομη ημερα.

Ετσι μπορει να δικαιολογηθει αυτη η τιμη.

Δεν ξερω τι άλλο να σκεφτώ πλέον......απλά περιμένω.....αύριο πρωί πάω για χοριακη και θα δούμε....μακάρι Παναγίτσα μου να έχει ανεβεί αρκετά!!!!:-(

Δεν ξερω τι άλλο να σκεφτώ πλέον......απλά περιμένω.....αύριο πρωί πάω για χοριακη και θα δούμε....μακάρι Παναγίτσα μου να έχει ανεβεί αρκετά!!!!:-(

Γεια σας κορίτσια. Εμένα πάντως μια χαρά μου φαίνεται η χοριακή. Σε πολλές κοπέλες έχεις τύχει να ξεκινήσουν και από πολύ πιο χαμηλές τιμές. Απλώς ίσως πρόκειται για καθυστερημένη σύλληψη. Μην ανησυχείς. Σκέψου θετικά. Εγώ πιστεύω ότι θα έχει διπλασιαστεί και πάλι.

Και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, βέβαια!!!! Να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Καλημέρα δε ευχαριστώ πολύ κοριτσι!!ειναι χαμηλες εννοώντας για την μεγάλη καθηστεριση που εχω.....γιαυρο λέμε ειναι χαμηλες...θα δούμε μωρέ....πήγα και άναψα και το κεράκι μου Και σε λίγο πάω να κάνω την χοριακη!!!!!!μακαρι να έχει ανεβεί πολύ!!!!!

Διαφημίσεις

Rosali είσαι και έγκυος από ότι βλέπω ε;;;με το καλό να φέρεις στον κόσμο το μωράκι σου κορίτσι μου!!!!

Κι εσύ, Τιτίνα μου, με το καλό! Να έχεις μια όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

M7X9p2.png OvOqp2.png

κατ αρχην συγχαρητηρια κ με το καλο ενα γερο μωρο!εγω ξεκινησα με 36 χοριακη σε 3 μερες 138...κ ειχα τρομερο αγχος...τωρα ειμαι στον 5ο μηνα...

Πήγα έκανα το πρωι χοριακη...στις 5 τα αποτελεσματα!!!!!απο την μια εχω αγωνία απο την άλλη σκέφτομαι οτι ειναι να γίνει θα γίνει για καλό....δεν μπορώ να κάνω κάτι.....εχω και το αντράκι μου τουλάχιστον και μου δίνει δύναμη!!!!

Ioanna μου με το καλό και σε εσένα κορίτσι μου....με πόσες μερες καθηστεριση είχες αυτή. Την τιμή γιατί εγω έχω πολλές μερες....

Δυστυχώς κορίτσια 138 η χοριακη μου σήμερα....τώρα θα ξανακάνω Παρασκευή και ελπίζουμε πως θα πέφτει για να μην πάμε για έξωμητριο.....

Δυστυχώς κορίτσια 138 η χοριακη μου σήμερα....τώρα θα ξανακάνω Παρασκευή και ελπίζουμε πως θα πέφτει για να μην πάμε για έξωμητριο.....

Γιατί όμως; Να είναι καμιά βιοχημική κύηση; Δεν πειράζει, Τιτίνα μου, ο δικός μου γιατρός λέει πως όποια στραβή συμβαίνει στο πρώτο τρίμηνο είναι για καλό. Συμβαίνουν ένα σωρό χρωμοσωμικές ανωμαλίες. Θα τα καταφέρετε σίγουρα την επόμενη φορά, απλώς δες αν θα μηδενιστεί η χοριακή για να προσέξεις την υγεία σου.

M7X9p2.png OvOqp2.png

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

κοριτσια μ καλημερα και απο μενα.... θελω την βοηθεια σας...ας τα παρω απο την αρχη τα πραγματα. τον σεπτεμβρη εκανα διακοπη κυησεως στην 15 εβδομαδα λογω προβληματος του εμβριου και πριν 2μηνες ειχα μια βιοχημικη. τωρα περιμενα περιοδο την προηγουμενη τριτη αλλα πουθενα αφαντη και αρχισαμε με τον αντρα μου να ελπιζουμε ετσι την τεταρτη εκανα ενα τεστ και βγηκε θετικο! περιμενα λιγες μερες και εχτες εκανα την χοριακη η οποια μου βγηκε μονο 256.... νομιζω οτι ειναι χαμηλη για 6 μερες καθηστερησης... να συμπληρωσω οτι ακολουθησα θερμοδιαγραμμα αυτο τον μηνα και βρηκα οωρηξια την 20η μερα του κυκλου μου.. αν υπαρχει καποια κοπελα να με βοηθησει με την αποψη της η την εμπειρια της θα το εκτιμουσα γιατι ειμαι σε απελπιστικη κατασταση.

...τωρα περιμενα περιοδο την προηγουμενη τριτη αλλα πουθενα αφαντη και αρχισαμε με τον αντρα μου να ελπιζουμε ετσι την τεταρτη εκανα ενα τεστ και βγηκε θετικο! περιμενα λιγες μερες και εχτες εκανα την χοριακη η οποια μου βγηκε μονο 256.... νομιζω οτι ειναι χαμηλη για 6 μερες καθηστερησης... να συμπληρωσω οτι ακολουθησα θερμοδιαγραμμα αυτο τον μηνα και βρηκα οωρηξια την 20η μερα του κυκλου μου...

Ψυχραιμια!

Από την ωορρηξια σου μεχρι την ημερα του τεστ, πόσες μερες ειχαν περασει?

(λυπάμαι για τις περιπέτειές σου...)

σε ευχαριστω αυτο προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη για ακομα μια φορα.ειχαν περασει μονο 12 μερες και γιαυτο περιμενα λιγο μεχρι να παω για χοριακη. το θεμα ειναι οτι εχω ολα τα συμπτωματα μιας εγκυμοσηνης εκτος του οτι το στηθος μου δεν ειναι πρησμενο.

κορίτσια καλημέρα σας !! είμαι πολύ αγχωμένη , έχω ήδη ένα κοριτσάκι 4,5 ετών και προσπαθούμε με τον άντρα μου για δεύτερο . Μετά από 2 βιοχημικές είμαι πάλι έγκυος . Τελευταία περίοδος 27/02/2015 1η χοριακή στις 4/4/2015 2208 και 2η στις 6/4/2015 3653. Πήγα χθες στον γυναικολόγο μου και είδαμε μόνο τον σάκο αλλά δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος. Μου είπε να ξανακάνω αύριο μια χοριακή και να ξανακάνουμε υπέρηχο. Υποτίθεται ότι βάσει τελευταίας περιόδου είμαι στην 5η εβδομάδα. Εσείς τι λέτε , είναι εντάξει ? Πραγματικά νιώθω λίγο χαμένη , λες και δεν έχω ξαναμείνει έγκυος .

Λογικό μου φαίνεται μιας και τελευταία περίοδο είχες πριν 5 εβδομάδες.Αν το συνδυάσεις με το πότε είχες ωορρηξία και τη διάρκεια του κύκλου σου μπορεί να ηρεμήσεις.Η χορειακή σου μια χαρά τιμή έχει.

σε ευχαριστω αυτο προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη για ακομα μια φορα.ειχαν περασει μονο 12 μερες και γιαυτο περιμενα λιγο μεχρι να παω για χοριακη. το θεμα ειναι οτι εχω ολα τα συμπτωματα μιας εγκυμοσηνης εκτος του οτι το στηθος μου δεν ειναι πρησμενο.

Το στηθος ειναι και λιγο μυθος, μη νομιζεις...

Εγω θα ημουν αισιοδοξη στη θεση σου!

Καλη συνεχεια :P

κορίτσια καλημέρα σας !! είμαι πολύ αγχωμένη , έχω ήδη ένα κοριτσάκι 4,5 ετών και προσπαθούμε με τον άντρα μου για δεύτερο . Μετά από 2 βιοχημικές είμαι πάλι έγκυος . Τελευταία περίοδος 27/02/2015 1η χοριακή στις 4/4/2015 2208 και 2η στις 6/4/2015 3653. Πήγα χθες στον γυναικολόγο μου και είδαμε μόνο τον σάκο αλλά δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος. Μου είπε να ξανακάνω αύριο μια χοριακή και να ξανακάνουμε υπέρηχο. Υποτίθεται ότι βάσει τελευταίας περιόδου είμαι στην 5η εβδομάδα. Εσείς τι λέτε , είναι εντάξει ? Πραγματικά νιώθω λίγο χαμένη , λες και δεν έχω ξαναμείνει έγκυος .

Βρήκα αυτό το πίνακα.

Ελπίζω να βοηθήσει

VGVbV2p.png

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας κοριτσια!! αυριο θα παω για μια ακομα χοριακη και ο μικροβιολογος μ ειπε να μην ανυσηχω ακομα. ξερετε ομως πως ειναι οποιος καιγετε με τον χυλο φυσαει κ το γιαουρτι. τωρα που βλεπω και τον πινακα η ωοριξια μου συμφωνει με την τιμη αλλα οχι με την μερα μετα την τερ. και παλι σας ευχαριστω!

καλησπερα και απο εμενα...το σημαντικο στην β χοριακη ειναι να διπλασιαζεται περιπου , στην αρχη τουλαχιστον , καθε 48 ωρες....εγω με μια μερα καθυστερηση ειχα μολις 72 και συνεχιζω προς το παρον μια χαρα...μπορει να ειναι καθυστερημενη συλληψη...σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και με ενα γερο παιδακι...επανελαβε την και εδω ειμαστε....

wIYcp2.png8Dyyp2.png

καλημερα κοριτσια! σημερα πηρα τα αποτελεσματα της επαναληπτικης χοριακης και οαριθμος τριπλασιαστικε απο 250 πηγε 770!!! μωρε λετε να εχω τπτ διδυμα?? κ εγω δυδιμη ημουν στην κοιλια της μαμας μ! το κακο ειναι οτι σαν μεγαλη πεμπτη π εχουμε δεν βρησκω την γιατρο μ δεν μου ειπε οτι θα κλεισουν σημερα. αργυρουλα εσυ ποσο εισαι τωρα??