Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ηρθα και εγω!

Recommended Posts

καθοτι φοβητσιαρα αυτη τη φορα περιμενα να σιγουρευτω και μετα να το ανακοινωσω.ειμαι εγκυος 10 εβδομαδων μετα απο τρεις παλλινδρομες κυησεις.εχω τρελαθει απο τη χαρα μου και δεν μπορω να το πιστεψω!αφου εκανα τα αντιπατρικα εμβολια πετυχα διανα.ελπιζω μονο να συνεχιστει μεχρι τελους.καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν και μην απογοητευονται.ολα θα γινουν!

OAFfp3.png

Διαφημίσεις

Με το καλό, όλα να πάνε καλά και σε λίγους μήνες να έχετε αγκαλιά το αγγελούδι σας, αυτό που σας δόθηκε με πολύ κόπο...και αξίζει όσο τίποτα άλλο στη ζωή.

1589599bve7lyaiqu.jpg

Σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη και καλή εγκυμοσύνη και όλα αυτά που πέρασες να είναι τα τελευταία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό !!!!!! :D:D

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις

Σου έυχομαι να γίνεις μια χοντρή (!!!!) με τεράστια κοιλιά (!!!!!!)

Οτι καλύτερο κοπέλα μου! Να εχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!

Και σε 9 μήνες να κρατάς ένα υγιές και ροδαλό μωρό!

με το καλό, όλα θα πάνε τέλεια και σε λίγους μήνες θα έχετε το πιο γλυκό βασανάκι να σας κάνει άνω κάτω :lol::lol: να προσέχεις :D:D

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Mε το καλό κοριτσάκι μου, να έχεις την καλύτερη εγγυμοσύνη και να σφίξεις στην αγκαλιά σου ένα υγειέστατο μωράκι!

Όλα τα ναυάγια πίσω σου κι όλα τα θαύματα μπροστά σου!!

Φιλάκια! :D:D

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια!!! Οι ευχές όλων μας να συντροφεύουν το μωράκι σου!! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και σε 9΄μήνες να κρατάς ένα τέλειο πλασματάκι στην αγκαλιά σου. Και συμβουλή: ποτέ ξανά άγχος!!!

an1cCyH0g411210Nzc3NzlkaHwzNTIxNDQ1YmphZHxUTyBGQUZPVVRBS0kgTU9VIEVJTkFJ.gif

s-age.pngs-age.png

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες σας!οσο για το αγχος νομιζα οτι θα σταματουσε οταν θα ακουγα καρδουλα τωρα ομως περιμενω την αυχενικη μετα θα ειναι το β επιπεδου!Οταν θα το παρω στην αγκαλια μου τοτε νομιζω οτι θα ησυχασω!

OAFfp3.png

Συγχαρητηρια!!Πολυ χαιρομαι να διαβαζω τετοπια νεα!Πρεπει να εχουμε στατιστικα στο φορουμ μια εγκυμοσυνη και μια γεννα τουλαχιστον την εβδομαδα!!!Ακουτε βρεεεε!!!

Μπραβο κοριτσακι!!Οσο για το αγχος τωωωωρα αρχιιιζει το τρελλο αγχος!!!

Διαφημίσεις

Μην σε πανικοβαλλω τωρα που το σκεφτομαι λεγοντας τρελλο εννοω ολα αυτα που ειπες μετα απο καθε εξεταση θα λες αντε να κανουμε και την επομενη και ολα καλα!!!!Που θαναι ολα καλα παντα!! :wink: