Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ύπνος μωρού

oikat

Recommended Posts

Διαφημίσεις

απο τη στιγμη που θα ξυπνησει το πρωι ανοιγω αμεσως το πατζουρι να μπει φως και το ξανακλεινω μονο το βραδυ.ακομα και οταν παει ο ανδρας μου να τον σηκωσει του λεω πρωτα να ανοιγει το πατζουρι ωστε να μπει φως και μετα να παιξουν.δε θελω σε καμμια περιπτωση να θεωρησει οτι τη νυχτα παιζουμε :lol:

πιστευω πως πρεπει να υπαρχει ξεκαθαρος φωτισμος μερας -νυχτας για να μαθουν να ξεχωριζουν.

αυτος ειναι οτ ροπος που τηρω εγω και πραγματικα με το θεμα του υπνου δεν αντιμετωπισα μεχρι στιγμης κανενα προβλημα.

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Ποσο ειναι το μωράκι σου ? Βάλε ενα τικεράκι να βλέπουμε :wink:

Καλο ειναι να βοηθήσεις το μωρο σου να αρχισει να ξεχωρίζει νυχτα -μερα . Βεβαια προσωπικα δεν ειμαι υπερ να γινεται ο κακος χαμος στο σπιτι και να απαιτουμε να κοιμηθεί ησυχα ενα μωρο . Φυσικα καποια μπορουν αλλα υπάρχουν και αλλα που θελουν την ηρεμια τους ..οπως οι γονεις τους :cool::lol:

Ριτα θα σου στειλω την μωρουλινιτσα να μου την εκπαιδεύσεις :lol: Με χει λιωσει να ξυπνάει στις 4-5 και να θελει να παιξουμε :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

στειλτη με ενα κουριερ λαμπρινουλα και θα στη στειλω ετοιμη!!! :lol:

μην ανησυχεις βρε ειναι στο παιδι φανταζομαι....

απλα εγω ετυχε να ειμαι τυχερη στο θεμα αυτο...θα πηρε απο τον μπαμπα του που μολις σουρουπωσει αρχιζει και χασμουριεται... :lol:

οσο για το θεμα της ηρεμιας και εγω θεωρω οτι πρεπει στο σπιτι να υπαρχει σχετικη ησυχια οταν το παιδι κοιμαται ακομα και τη μερα διαφορετικα εκνευριζεται οπως και εμεις αλλωστε...

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Εμείς τη μέρα κλεινουμε το παντζούρι ( όχι τελείως) να έχει μια σχετική σκιά γιατί το φως τον ενοχλεί πολύ. Αν τον κοιμήσω στο καρότσι του απλά σηκώνω λίγο την κουκούλα να έχει μια σχετική σκια. Απλά προσπαθώ το βράδυ στο τελευταίο ταισμα και αφού του έχω κάνει μπάνιο να κάνουμε ησυχία, να έχουμε χαμηλό φωτισμό και να μην του χαμογελάμε ή να παίζουμε μαζί του. Το ίδιο και στα μεταμεσονύχτια γεύματα και έχει πιάσει.

an1cCyH0g411210Nzc3NzlkaHwzNTIxNDQ1YmphZHxUTyBGQUZPVVRBS0kgTU9VIEVJTkFJ.gif

as1cCF90g411200MTc1ZHB8MzQ1ZHxNRVhSSSBUQSBYUklTVE9ZR0VOTkE.gif

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω γεννήσει ακόμη. Σε λίγο μπαίνω στο μήνα μου. Απλά μ'έπιασε το άγχος και έχω απορίες... αστείες μου φαίνονται αλλά τις λέω! Σας ευχαριστώ. :oops: