Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πολυ δίψα την νύχτα!!!να ανησυχώ;

Recommended Posts

Κοριτςια ειμαι 23 εβδομάδων και ΔΙ ΨΑ ΩΩΩΩΩΩ απίστευτα να συνεχεια...Το προβλημα ειναι την νύχτα κυρίως όπου ξυπνάω ανα μια ωρα με στόμα κολλημένο απο την δίψα και πίνω συνεχεια νερο!!! Δεν μπορω να κοιμηθώ...Το πρωι νιώθω τον λαιμό μου ερεθισμένο και να πονάει απο την δίψα.Ρώτησα γυναικολόγο και είπε οτι δεν συσχετίζεται με την εγκυμοσύνη και το μονο που μπορω να κάνω ειναι να αποφεύγω το αλάτι και την ζαχαρι το βραδυ.Δεν μου είπε ομως τι μπορει να φταίει!!;Σας εχει τύχει; Να το ψάξω περισσοτερο;

Διαφημίσεις

Οχι ακομα αλλα το σκέφτηκα κι εγω αμεςως αυτο και εχω δανειστεί ενα μηχανάκι και μετράω αλλα δεν εχω δει τιποτα το ανησυχητικό.Να πάω ενδοκρινόλογο;πάλι δεν κοιμήθηκα σημερα...

Οχι ακομα αλλα το σκέφτηκα κι εγω αμεςως αυτο και εχω δανειστεί ενα μηχανάκι και μετράω αλλα δεν εχω δει τιποτα το ανησυχητικό.Να πάω ενδοκρινόλογο;πάλι δεν κοιμήθηκα σημερα...

κοιτα ο διαβήτης έχει τη δίψα ως βασικό σύμπτωμα αλλά δε σημαίνει ότι είναι αυτό ντε και καλά....... εγώ θα συμβουλευόμουν και ενδοκρινολόγο καλού κακού ....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Την άλλη βδομάδα εχω την καμπύλη ετσι κι αλλιώς και αν δεν δείξει τιποτα και επιμένει το προβλημα θα το ψάξω σιγουρα γιατι δεν πάλευεται!!! Ελπιζω να βρω τι ειναι γιατι δεν παει το μυαλό μου παραγματικα...

Διαφημίσεις

Την άλλη βδομάδα εχω την καμπύλη ετσι κι αλλιώς και αν δεν δείξει τιποτα και επιμένει το προβλημα θα το ψάξω σιγουρα γιατι δεν πάλευεται!!! Ελπιζω να βρω τι ειναι γιατι δεν παει το μυαλό μου παραγματικα...

Α τελεια αφου εχεις καμπυλη θα δειξει αν χτυπα ξυλο υπαρχει θεμα διαβήτη..... παντως και μενα δεν παει καπου αλλου ο νους μου....

AXrRp3.pngFYZzp3.png