Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Είμαστε σε μια φάση που μαζεύουμε ωάρια και με πολύ κόπο και πάνω από χρόνο καταφέραμε να μαζέψουμε μόνο ένα. Ο σκοπός μας είναι 2-3 για να περάσουμε σε δεύτερη φάση της εμβρυομεταφοράς. Το πρόβλημά μου είναι ότι εδώ και αρκετό καιρό γίνεται η έκκριση της LH πριν την ωρίμανση ωοθυλακίου και κατά συνέπεια προκαλείται η ωορρηξία πολύ νωρίς. Κάνω έκκληση σε όποια κοπέλα γνωρίζει σχετικά με αυτό το θέμα να με συμβουλέψει. Ο εξωσωματικός μου λέει να τα παρατήσω, ότι "είμαι μεγάλη και κουρασμένη" και ο προσωπικός γιατρός απλώς κακός κύκλος. Οι τιμές πριν την ωορρηξία LH 18, Ε2 57,56, PRG 0.186. Εμείς το μόνο που επιθυμούμε είναι να πετύχουμε το στόχο μας ελπίζοντας ότι υπάρχει λύση και για μας..

Διαφημίσεις

Είμαι 40 χρονών και προσπαθούμε 9 χρόνια με εξωσωματικές και όχι μόνο. Το σκέφτομαι αυτό με δανικά, αλλά σαν έσχατη λύση. Έλεγα μήπως υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποιο κορίτσι με παρόμοια εμπειρία με τη δική μου και αν κατάφερε να βρει κάποια άκρη, αν είδε κάποιο φως.. Ευχαριστώ πολύ

• 1 month later...

Επανέρχομαι στο ζήτημα αυτό, μετά από αρκετό και επίπονο ψάξιμο και σκέτη απογοήτευση για τη μη ανεύρεση μιας λύσης για το πρόβλημά μου και μπορώ να πω ότι επιτέλους είδαμε λίγο φως. Αυτό που αντιμετωπίζω το τελευταίο εξάμηνο, είναι ότι έχω πολύ χαμηλή οιστραδιόλη κοντά στην ωορρηξία και κατʼ επέκταση συμβαίνει πρόωρη ωορρηξία με την LH να σημειώνει τρελά και υψηλά νούμερα. Επειδή το κέντρο όπου βρίσκομαι τώρα αντιμετωπίζει την κατάστασή μου αρκετά επιπόλαια και επιφανειακά – εκτιμά η μόνη λύση και καλύτερη που συνιστάται είναι τα δανεικά ωάρια. Σεβαστό.. Εντούτοις είπα ότι δεν χάνω τίποτα να διερευνήσω ενδελεχώς και να ακούσω και άλλες γνώμες από επιστήμονες και να επιβεβαιώσω τις απόψεις του κέντρου για ξένα ωάρια σαν μοναδική λύση. Ανακάλυψα ότι γιʼ αυτό το λεπτό ζήτημα είναι μάλλον ανώφελο να ψάξεις απάντηση από έναν απλό γυναικολόγο. Πιο πολύ μπερδεύτηκα και έχασα το χρόνο μου και των γιατρών. Έτσι μετά από πολλή έρευνα βρήκα έναν γιατρό γυναικολόγο που ειδικεύεται στην αναπαραγωγή και στην υπογονιμότητα και είπα να μοιραστώ αυτό που μου πρότεινε να ξεκινήσω. Δεν έκρυψε το γεγονός ότι έχω ταραγμένο κύκλο, ότι ναι μεν οι εξετάσεις στην αρχή του κύκλου είναι καλές στην πορεία εξελίσσεται ανώμαλα αλλά όχι και ανησυχητικά. Μου πρότεινε τα DHEA – 3 φορές την ημέρα των 25 γ, inofert 2 την ημέρα, και pregnacare ή profertyl female. Είπε ότι είδε αρκετές περιπτώσεις να σημειώνουν βελτίωση με το συγκεκριμένο σκεύασμα μεταά από 1-2 μήνες και γιʼ αυτό και το προτείνει σε γυναίκες στις οποίες οι ωοθήκες δεν έχουν καλή ανταπόκριση. Εγώ σας παρέθεσα την άποψη ενός ειδικού γιʼ αυτό το ευαίσθητο ζήτημα δεν γνωρίζω αν αποφέρει καρπούς, για μένα καθιστά όμως αυτό το “κάτι” που έψαχνα πριν να προβώ σε δανεικά. Ελπίζω να επανέλθω με θετικά αποτελέσματα.

Γεια σου!!!

για ποιό από τα 3 σκευάσματα είπε ότι είναι για γυναίκες με χαμηλή ανταπόκριση;

Βασικά μόνο το πρώτο δεν ξέρω καθόλου..

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Επανέρχομαι με τα νέα μου. Τελικά μετά από τη λήψη Dhea και inofert για ένα τρίμηνο και με την βοήθεια ανθρώπων στο Embryolab στην Θεσσαλονίκη που τους ευχαριστώ από καρδιάς διανύω την 5η εβδομάδα κύησης.

Επανέρχομαι με τα νέα μου. Τελικά μετά από τη λήψη Dhea και inofert για ένα τρίμηνο και με την βοήθεια ανθρώπων στο Embryolab στην Θεσσαλονίκη που τους ευχαριστώ από καρδιάς διανύω την 5η εβδομάδα κύησης.

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!! Να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και με το καλο να αποκτησεις ενα υγιες μωρακι!! Τελικα ο επιμενων νικα! Το απεδειξες σε ολες τις γυναικες που προσπαθουν..:-D

Ελπιδοφόρο και υπέροχο μήνυμα!

Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Διαφημίσεις