Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εκπαιδευση

Recommended Posts

καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι να στείλω την κορούλα μου στο νηπιαγωγείο της λεόντειου πατησιών η στον αγ παυλο υπάρχουν σχόλια θετικά είτε αρνητικά από άλλους γονείς ??

Διαφημίσεις

Για τον Α Παυλο εχω θετικα σχολια..οικογενειακη ατμοσφαιρα, ξερουν το καθε παιδι με το ονομα του, οικονομικο σχολειο και στο νηπιο μαθαινουν πολλα πραγματα...απο οτι εχω καταλαβει σχεδον ολα εχουν μαθει να διαβαζουν και να γραφουν (εννοειται χωρις καθολου ορθογραφια) στο τελος του νηπιαγωγειου.

προβληματίστηκα λίγο να σου πω την αλήθεια από κάποια αρνητικά σχόλια που διάβασα για τον αγ Παύλο ..την οικογενειακή ατμόσφαιρα την ένιωσα σαν επισκέπτης στον χώρο έχει δυο τάξεις νηπιαγωγείου έχεις να μου προτείνεις κάτι σε σχέση με την δασκάλα που πρέπει να επιλέξω.

κοιτα εγω προτιμω τη σγουρη...δειχνει να εχει καλυτερη αυρα με τα παιδακια...αν και ολα αυτα ειναι θεμα χημειας..με ποιον θα ταιριαξεις καλυτερα...η αληθεια εινα πως η αλλη μου την εσπασε καπως σε καποια περιστατικα...

Διαφημίσεις

Εδώ μέσα διάβασα σχόλια να πω την αλήθεια το ψάχνω και μην βρω κάποιους γονείς και μάθω περισσότερα. Όσο για την κύρια σγουρή και αυτό το έλεγαν ότι την προτιμούν οι γονείς . έχω ραντεβού με τον ιδιοκτήτη όποτε αν πάρω την απόφαση να πάει αγ Παύλο θα το απαιτήσω να έχουμε την συγκεκριμένη δασκάλα. Ευχαριστώ παντός γιατί δεν είδα κάποιους που να είναι στην περιοχή να έχουν άποψη εδώ μέσα στο να με βοηθήσουν. Ακόμη έχεις το παιδάκι σου στον αγ Παύλο αν θες μου απαντάς δεν θέλω να πιέσω σε απάντηση.

Ναι ακομη εκει στελνω τα παιδια...

Κοιτα εγω μεχρι τωρα δε ζητησα ποτε καποια δασκαλα...τα μεγαλα μου ειχαν τη σγουρη και τωρα ο μικρος την αλλη...βεβαια εμενα ειναι και δυσκολος ο μικρος, οποτε δεν μπορω να πω κατι πολυ αρνητικο...απλα οτι δεν εχει αυτη την "αυρα" και δε με κανει να αισθανομαι οτι αγαπαει το παιδακι μου