Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Oil pulling

daisy1

Recommended Posts

Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει oil pulling; Είχε καθόλου αποτέλεσμα;

Το ξεκίνησα πριν λίγες μέρες γιατί διάβασα οτι είναι αποτοξινοτικό και ήδη τα ούλα μου που μάτωναν κατα τη διαρκεια του βουρτσίσματος κάποιες φορές τώρα δε ματώνουν καθόλου

Διαφημίσεις

Και ήθελα να το κάνω

Τι λάδι βάζεις;

Απλά το τρίβεις στα ούλα;

οχι δεν το τριβεις στα ούλα, είναι πολύ πιο αηδιαστικό. Το πρωί πριν φας,πιείς οτιδήποτε και πριν πλύνεις δόντια, βάζεις σε ένα κουτάλι της σούπας σησαμέλαιο,ή ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας και κάνεις μπουκώματα για 15-20 λεπτά. Μετά το φτύνεις και κάνεις αλατόνερο.

.

Εγώ ξεκίνησα με ελαιόλαδο

δε μπορείς... εγώ σήμερα γιαυτό δεν τα κατάφερα, 'ηταν ξύπνια η μικρή και όλο με μιλούσε και εκνευριζόταν που δεν της απαντούσα και τα παράτησα. Προσπάθησα να μιλήσω δλδ αλλά αναγούλιαζα και το έφτυσα. Ψάξε το λίγο στο google και στο you tube έχει πολλές πληροφορίες, είναι όλα στα αγγλικά!

Θα το κάνω πάντως γιατί ήδη βλέπω κάποιες διαφορές αλλά δεν ξέρω κάποιον που το έχει κάνει για καιρό για να δώ τι γίνεται.

Διαφημίσεις

επειδή είναι όλα στα αγγλικά δεν βρήκα κάτι για αντενδείξεις, αν έχει δηλαδή

εσύ ας πούμε που θηλάζεις κάνει να το ξεκινήσεις; Αντικρουόμενες απόψεις υπάρχουν για το αν έχεις μαυρα σφραγίσματα επίσης

Αλήθεια; Ελπίζω να μην κάνει τα δόντια πιο μαύρα!!

Θα πάω να το ψάξω και εγω. Πες μας αν δεις αλλαγή στα δόντια σου!

Οχι αυτό είναι σίγουρο, τα κάνει πιο ασπρα! Τώρα αν θα δω μεγάλη αλλαγή δεν ξέρω γιατί άσπρα είναι γενικά αλλά μετά την εγκυμοσύνη ματώνουν πιο εύκολα και πιάνουν πλάκα πιο γρήγορα. Στο μάτωμα είδα διαφορά αμέσως!!!

Αυτό που λένε με τα μαυρα σφραγίσματα είναι κάτι με τον υδράργυρο; δε θυμάμαι καλά, οτι εκλύεται όπως και όταν πίνουμε κάτι ζεστό αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Έχω ένα σφράγισμα απο πολύ μικρή και τόσα ζεστα που έχω πιεί απο τότε πρέπει να έχω φαει πολύ υδράργυρο:D