Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Περίεργη συμπεριφορά 3χρονου

Recommended Posts

Η κόρη μου 3 χρονών, τις τελευταίες μέρες δυσκολεύεται πολύ να κοιμηθεί τα βράδια. Ενώ όλη την μέρα είναι μέστην καλή χαρά, δεν δείχνει να έχει κάτι, το βράδυ ενώ κοιμάται στην αρχή, μετά από μια ώρα ξυπνάει, κλαίει, οδύρεται, την ρωτάω τι έχει και δεν μου απαντάει, με τα χίλια ζόρια την ηρεμώ, ξανακοιμάται αλλά πάρα πολύ ανήσυχα, κλαψουρίζοντας στον ύπνο της. Πριν 3 μέρες εμφάνισε στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματος κάτι σαν φουσκαλίτσες (σαν να φούσκωσε το δέρμα), οι οποίες μετά από λίγο εξαφανίζονται και εμφανίζονται αλλού. Η παιδίατρός μου λέει ότι μαλλον είναι κάτι αλλεργικό και αν συνεχιστεί θα την δεί αλλιώς δεν την ανησυχεί. Μπορείτε να μου πείτε την άποψή σας αν έχετε ανάλογη εμπειρία? Είμαι άυπνη, στα πρόθυρα κατάρρευσης, σκέφτομαι να την πάω στο νοσοκομείο για τσεκαπ, κάτι την ενοχλεί αλλά τι? Ποτέ δεν είχε θέμα με αλλεργίες.

Διαφημίσεις

Το ιδιο εκανε και κανει ακομη ο γιος μου 4 χρονων,ομως ξεκινησε απο τα 2 του χρονια να εχει ανησυχο υπνο...Κι εμεις οταν τον ρωταμε ποτε δεν απανταει κλαιει χτυπεται και μετα απο κανενα 10λεπτο κοιμαται-οχι καλα- ξυπναει κι αλλες φορες αλλά μετα τελικα κοιμαται.Εγω ακομη το ψαχνω...αρχικα θεωρησα οτι ηταν ονειρα,μετα οτι ηθελε τσισα του..τωρα μετα απο τοσο καιρο θεωρω οτι το παιδι μου ενοχλειται μεσα στην νυχτα απο καποιον αλλεργικο παραγοντα(ειμαστε καπου αλλεργικοι ακομη δεν βρηκαμε που..).Απλα σου αναφερω οτι οι αλλεργιες ερχονται και φευγουν,ποτε δεν ξερεις :/

Το καλοκαίρι αντιμετωπίσαμε και εμείς κατι παρόμοιο. "Ξυπνούσε" και εκλαιγε ασταμάτητα χωρίς να απαντάει τι έχει. Πολλές φορές μάλιστα έτρεχε μεσα στο σπίτι κλαίγοντας και τσιριζοντας. Ακομη κάποιες φορές δεν μας αναγνώριζε :confused:

Τελικά μας ειπαν οτι υπνοβατουσε και αν το συνεχίσει να την δει νευρολόγος. Εβλεπε όνειρα και εκανε οτι σε αυτά. Αν έβλεπε οτι την κυνηγούν έτρεχε και στο όνειρο και όρθια...Ευτυχως σιγα σιγά σταμάτησε..:rolleyes:

csdRp2.png

SpIfp2.png

Και εγώ θα έλεγα μήπως είδε εφιάλτες και εχει τρομοκρατηθεί

Για τα σπυράκια μήπως ειναι κατι στην ατμόσφαιρα που την πειράζει; Έχεις σκόνη στο σπίτι σου για κάποιο λόγο; Η υγρασία;

Kαι έχει και συνέχεια το πράμα. Μετά βράχνιασε, άρχισε η καταρροή, σήκωσε πυρετό, τα σπυράκια έρχονταν και φεύγανε. Ηρθε η παιδίατρος και την είδε και είπε ίωση αλλά τα σπυράκια είναι καθαρά αλλεργικό και μου έδωσε το xozal. Η αλήθεια είναι ότι είδα βελτίωση, μετά από πολλές μερες επιτέλους κοιμάται (και κοιμάμαι και εγώ).

Πάντως για το θέμα της αλλεργίας, δεν ξέρω τι είναι βρε κορίτσια. Δεν δοκίμασε κάτι καινούργιο, ούτε το σπίτι μου έχει υγρασία ή σκόνη. Μέχρι στιγμής με το σιρόπι αυτό δεν ξαναεμφάνισε.

Πάντως το σύμπτωμα να ξυπνά μέσα στην νύχτα και να κλαίει γοερά χωρίς να αποκρίνεται μου το κάνει συχνά από τότε που γεννήθηκε. Οχι μόνο νύχτα αλλά και στον μεσημεριανό της ύπνο. Ελεγα ότι όσο μεγαλώνει θα σταματησει αλλά πάλι που και που συνεχίζεται αυτό και είναι πολύ μα πολύ κουραστικό.

Διαφημίσεις

ster αυτό με τον ύπνο μου το έκανε κι εμένα παλιότερα η κόρη μου αλλά μετά κοιμόταν σαν πουλάκι. Τώρα, μόνο όταν είναι κουρασμένη και της έρχεται στον ύπνο της να πάει τουαλέτα αρχίζει και κλαίει... Νομίζω οτι νυστάζει πολύ για να σηκωθεί γιαυτό το κάνει. Την σηκώνω έτσι κοιμισμένη(και κλαμμένη) την πάω τουαλέτα και μετά συνεχίζει τον ύπνο της κανονικά. Μήπως συμβαίνει το ίδιο και με εσας; Δε χάνεις τπτ να δοκιμάσεις να τον πάς τουαλέτα πάντως.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...