Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βαπτιστικα

anastasiaore

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα εχετε ιδεα για καμια καλη και οικονομικη σελιδα με βαπτιστικα ειδη? επειδη δεν θελω να παρω ολοκληρο πακετο θελω να βρω καπου κανενα καλο και φθηνο μπαουλο,παγκακι,λαμπαδα και λαδοσετ..

Διαφημίσεις

Αν βάλεις στο google 'είδηβάφτισης' 'η 'κουτί βάφτισης' κλπ, θα σου φέρει πάρα πολλά. Τα είδη που ζητάς είναι πάνω-κάτω τα ίδια, οπότε βρίσκεις το οικονομικότερο που σου αρέσει και προχωράς.

Επίσης έχει κάποια καταστήματα με τέτοια είδη στην οδό Ανθέων (αν το βάλεις στο google θα βρεις πληροφορίες).

Επειδή έχω γίνει 2 φορές νονά, έχω ετοιμάσει μια βάφτιση που έγινε νονά ξαδέλφη μου, και τώρα ετοιμαζόμαστε να βαφτίσουμε το παιδάκι μας, θα ήθελα να σου συστήσω αφού ψάξεις και βρεις πόσο θα σου στοιχίζουν μεμονωμένα οι αγορές σου, να δεις και στα καταστήματα με τα βαφτιστικά, γιατί μπορεί να βρεις εξαιρετικά καλές τιμές.

(Εμείς κλείσαμε τη βάφτιση της μπέμπας μας στα 250? με κουτί, μπουκαλάκι λάδι, σαπουνάκι, 50 μαρτυρικά, κεριά, λαμπάδα, λαδόπανα, πετσετούλες, φουστανάκι ολομέταξο, πλεκτό μπολεράκι, αντίστοιχο σκουφάκι & παπουτσάκια. Όλα στολισμένα όπως διαλέξουμε. Απλά βρήκαμε περσινό ρουχαλάκι, και ήταν προσφορά)

Γι' αυτό ψάξτο καλά & κάνε αυτό που σε συμφέρει οικονομικά. Είναι δύσκολοι καιροί...

• 1 month later...