Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΟΣ ΚΥΗΣΗ...

Recommended Posts

Καλησπέρα.Έχω ξαναγράψει για το πρώτο μου μωράκι, το οποίο ειχε διαφραγματοκήλη, το γέννησα αλλά έγινε αγγελάκι..Θέλω να μοιραστώ και την επόμενη ιστορία μου..Αφού πέρασαν 6-7 μήνες απο την καισαρική προσπαθούσα με τον άντρα μου για 8 μήνες να πιάσουμε μωράκι..Και να μας ήρθε το αγγελουδάκι μας...Πήγα στο γιατρό μου, είδαμε καρδούλα να χτυπάει και όλα καλά...1 εβδομάδα πριν την β χοριακή ξαναπήγα στον γιατρό μου και η καρδούλα του ειχε σταματήσει..Έπεσε η γη και με πλάκωσε, έλεγα δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό...Κι όμως συνέβαινε!!!!!Πήγα στο νοσοκομείο το είδαμε ξανά, και μπήκα κατευθείαν για απόξεση....Κ είμαστε πάλι στο μηδέν...Μέσα σε 2 χρόνια είχα 2 εγκυμοσύνες, 1 καισαρική και κανενα μωράκι..Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα που τραβάνε άλλες μανούλες και παρηγορούμαι...Μπαίνω και διαβάζω τις ιστορίες σας και μου δίνουν κουράγιο, έτσι ελπίζω να δώσω κι εγώ σε καποια κοπέλα δύναμη να προχωρηση, γιατι θέλει δύναμη και πίστη να αντιμετωπίζεις τα δύσκολα.Κι εγώ τα έβλεπα όλα τόσο ευκολα αλλα στη ζωή τίποτα δεν το αποκτούμε χωρίς κόπο...Μην τα παρατήσει καμία, με πίστη στο Θεό κι όλα θα έρθουν...Αυτό ελπίζω κι εγώ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!:eek:

Διαφημίσεις