Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ Β ΤΡΙΜΗΝΟ

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες,

Διανύω την 23 εβδομάδα κύησης και ήθελα να ρωτήσω πόσο συχνά κάνατε αιματολογικές εξετάσεις. Το λέω γιατί νομίζω ότι ο γιατρός μου είναι λίγο χαλαρός σε αυτό π.χ μπορεί να περάσει και 1 1/2 μήνας και να μην κάνω εξετάσεις.

Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι πριν ένα μήνα ακριβώς τα λευκά μου ήταν 12,400 (19 εβδομάδα) και ανησύχω ότι πρέπει να τα παρακολουθώ συχνά για να μην μου ανέβουν στον θεό. Ο γιατρός μου είπε βέβαια να μην ανησυχώ.

Περιμένω τις απαντήσεις σας!!

Ευχαριστω πολύ πολύ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!Εγώ κάνω εξετάσεις κάθε τέσσερις εβδομάδες για να τις πηγαίνω στο γιατρό σε κάθε εξέταση!Γενική αίματος,ούρων,ουρικό οξύ και γλυκόζη!Έχω κλέισει τη 16η εβδομάδα και επειδή απο εδώ και πέρα θα πηγαίνω κάθε τρεις εβδομάδες στο γιατρό επειδή έχω διδυμάκια θα κάνω κάθε τρεις εβδομάδες!Για να ηρεμήσεις,δεν χάνεις τίποτα να πας να κάνεις μια εξέταση,αν και για να σου λέει ο γιατρός ότι δεν είναι τίποτα,κάτι θα ξέρει!

• 4 months later...

κορίτσια εγω μια φορα εκανα εξετάσεις...τα παντα στην 8η βδομαδα νομιζω...τωρα ειμαι στην 22η και δεν ξαναεκανα...ρωτησα τον γιατρο μου κ μου ειπε πιο μετα θα ξανακανουμε..δεν χρειάζεται ...ν ανησυχώ ??:confused:

Καλησπέρα ...

Εγω ειμαι στην 25η εβδομάδα αλλα εκανα μονο μια φορα στην αρχη τα παντα..

Λεω να του πω ξανα κανω και τωρα.

Επίσης στις 20 εβδ εκανα καμπυλη σακχάρου.

Δεν ξερω αν θα ξανα κανω γιατι εχω και μηχάνημα στο σπιτι...

Οτι μου πει ο γιατρος!

Διαφημίσεις