Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πιθανότητα εγκυμοσύνης??

Recommended Posts

Κορίτσια Καλησπέρα ειμαι μαμα ενος αγοριου 3 μηνων. Εχθες ηρθα σε επαφη με τον αντρα μου ύστερα απο τρεις μηνες αποχης..και απ οτι ειδα μετα ημουν στις γόνιμες και ποκυ πιθανόν μια μερα πριν την ωορρηξια.. μετα την εγκυμοσύνη ξανά μένεις πιο ευκολα εγκυος.?? Δεν εχω προβλημα να ξανα μεινω έγκυος απλα καλα θα ηταν να περασει κανενας χρονος..να χαρω λιγο τον μικρο μου..στο πρωτο αργήσαμε να πιασουμε καναμε σχεδον εναν χρονο.. και κατι αλλο μετα την εγκυμοσύνη υπαρχουν αλλαγες?? Εγω πχ την ημέρα τις ωορρηξιας πριν την εγκυμοσύνη πονούσα..τωρα τιποτα και δυστυχώς δυσκολευομαι να το καταλαβω..

Διαφημίσεις

Κορίτσια Καλησπέρα ειμαι μαμα ενος αγοριου 3 μηνων. Εχθες ηρθα σε επαφη με τον αντρα μου ύστερα απο τρεις μηνες αποχης..και απ οτι ειδα μετα ημουν στις γόνιμες και ποκυ πιθανόν μια μερα πριν την ωορρηξια.. μετα την εγκυμοσύνη ξανά μένεις πιο ευκολα εγκυος.?? Δεν εχω προβλημα να ξανα μεινω έγκυος απλα καλα θα ηταν να περασει κανενας χρονος..να χαρω λιγο τον μικρο μου..στο πρωτο αργήσαμε να πιασουμε καναμε σχεδον εναν χρονο.. και κατι αλλο μετα την εγκυμοσύνη υπαρχουν αλλαγες?? Εγω πχ την ημέρα τις ωορρηξιας πριν την εγκυμοσύνη πονούσα..τωρα τιποτα και δυστυχώς δυσκολευομαι να το καταλαβω..

γειά σου Αναστασία...να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!δεν είμαι μανούλα ακόμη αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ πιό εύκολο αμέσως μετά τη γέννα να μείνεις έγκυος γιατί είσαι πολύ ανοιχτή από κάτω τί εννοούν ακριβώς δε ξέρω μάλλον οτι είναι πιό ανοιχτές οι σάλπιγγες;;;;

Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό, Αναστασία. Επίσης, έχω ακούσει ότι όταν θηλάζεις είναι πιο δύσκολο, αν και όχι απίθανο, να συλλάβεις. Ό,τι και να είναι πάντως θα μάθεις σύντομα! Σου εύχομαι το αποτέλεσμα να είναι αυτό που επιθυμείς!

M7X9p2.png OvOqp2.png