Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

utrogestan εχει παρει καμια?

fan82

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα μολισ γυρισα απο το γυναικολογο βρισκομαι στη 15 μερα του κυκλου ...υπαρχει αθγουλακι μου συνεστησε να κανω μια ενεση pregnyl και τη 19 μερα του κυκλου να ξεκινησω τα utrogestan..ενα πρωι και ενα βραδυ για 15 μερες μεχρι δηλαδη την αναμενομενη περιοδο.. αυτα λεει θα βοηθησουν σε πιθανη συλληψη..εχει κανει καμια κατι αναλογο......

Διαφημίσεις

fan82 Καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου!! Τα εχω παρει κι εγω τα utrogestan οπως και η φιλη παραπανω, κι εγω μετα απο τη σπερματεγχυση, τα ξεκινησα την ημερα που την εκανα το βραδυ, και επαιρνα ενα χαπακι πρωι βραδυ στις 4 σπερματεγχυσεις εκτος απο την τελευταια φορα που πηρα 2 πρωι δυο βραδυ, δεν καταλαβα το γιατι να σου πω την αληθεια.. Βοηθαει και τη μητρα να χαλαρωσει μου ειχαν πει και οτι σε περιπτωση συλληψης το βοηθαει να εγκατασταθει καλυτερα!

;)

b5Zrp2.png

fan82 Καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου!! Τα εχω παρει κι εγω τα utrogestan οπως και η φιλη παραπανω, κι εγω μετα απο τη σπερματεγχυση, τα ξεκινησα την ημερα που την εκανα το βραδυ, και επαιρνα ενα χαπακι πρωι βραδυ στις 4 σπερματεγχυσεις εκτος απο την τελευταια φορα που πηρα 2 πρωι δυο βραδυ, δεν καταλαβα το γιατι να σου πω την αληθεια.. Βοηθαει και τη μητρα να χαλαρωσει μου ειχαν πει και οτι σε περιπτωση συλληψης το βοηθαει να εγκατασταθει καλυτερα!

;)

καλησπερα σοφακι ευχαριστω πολυ.....εγω δεν θα παω για σπερματεγχηση απλη επαφη θα κανουμε

Διαφημίσεις

Η δουλεια του χαπιου παντως ειναι η ιδια, και για τη σπερματεγχυση και μετα απο απλη επαφη. Απλα το δινουν μετα την ωορρηξια. Συμβαλει θετικα στην ολη προσπαθεια της εμφυτευσης... Ολα τα καλα σου ευχομαι, μακαρι να ναι η τυχερη σας.

b5Zrp2.png

Το ουτροτζεσταν ειναι φυσικη προγεστερονη. Δινεται ακριβως μετα την ωορρηξια και για 2 εβδομαδες για υποστηριξη του ενδομητριου, όπου μπορει να εμφυτευτει το εμβρυο.

Ειτε μετα απο απλες επαφες ειτε μετα απο σπερματεγχυση και σαφως και στην εξωσωματικη!!!

Προκαλει εντονες ζαλαδες συνηθως....

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!

Η δουλεια του χαπιου παντως ειναι η ιδια, και για τη σπερματεγχυση και μετα απο απλη επαφη. Απλα το δινουν μετα την ωορρηξια. Συμβαλει θετικα στην ολη προσπαθεια της εμφυτευσης... Ολα τα καλα σου ευχομαι, μακαρι να ναι η τυχερη σας.

ευχαριστω πολυ κοριτσια..σημερα εκανα και μια ενεση πρεγνυλ.. ευχομαι να παν ολα καλα κι αν δεν πανε παμε για επομενο μηνα...και παλι ευχαριστω..

κορίτσια πήρα ένα utrogestan σήμερα τι υπνηλία είναι αυτή. ...

Διαφημίσεις

Εμενα παντως δεν μου εφερναν καθολου υπνηλια, ουτε οταν τα επαιρνα κολπικα ουτε απο το στομα. Αλλααααα..... λιγο πριν κλεισω την πρωτη εβδομαδα που τα επαιρνα μου εκαναν σορρυ κιολας , δυσκοιλιοτητα... το μονο που με ενοχλουσε φοβερα γιατι δεν ειχα θεμα ποτε μου. Επαιρνα συνηθως ενα πρωι ενα βραδυ 200mg. Οποτε εμαθα και αρχιζα τα δαμασκηνα και τα ακτινιδια νωρις! Καλη μας επιτυχια!!

Αααα και λιγο πρηξιματακι στη κοιλια, αυτα!

b5Zrp2.png

Εμενα παντως δεν μου εφερναν καθολου υπνηλια, ουτε οταν τα επαιρνα κολπικα ουτε απο το στομα. Αλλααααα..... λιγο πριν κλεισω την πρωτη εβδομαδα που τα επαιρνα μου εκαναν σορρυ κιολας , δυσκοιλιοτητα... το μονο που με ενοχλουσε φοβερα γιατι δεν ειχα θεμα ποτε μου. Επαιρνα συνηθως ενα πρωι ενα βραδυ 200mg. Οποτε εμαθα και αρχιζα τα δαμασκηνα και τα ακτινιδια νωρις! Καλη μας επιτυχια!!

Αααα και λιγο πρηξιματακι στη κοιλια, αυτα![/

ασε ασε και απο πρηξημο αλλο τιποτε..... απο εχθεσ εχω κατι πονακια χαμηλα.....βεβαια περπατησα πολυ εχθες...δεν ξερω ...θα παρω τηλ το γιατρο μου..να τον ρωτησω...σαν τραβηγματα τσιμπιματακια να το πω κατι τετοιο...

Διαφημίσεις

Αααα τιποτα δεν ειναι ουτε τα πονακια ουτε τα τραβηγματακια, τα κανει αυτα το ουτροτζεσταν. Αλλα παρε και το γιατρο να του το πεις. Εγω οταν τον ειχα ρωτησει τι μας κανουν τα χαπια , τι νιωθουμε οσο τα παιρνουμε και τι συμπτωματα μου ειχε πει, Αααα δεν σου λεω τιπιτα γιατι μετα θα νομιζεις οτι τα επαθες ολα. Μονο πρηξιματακι και αυτο το ζητημα με την τουαλετα μονο παρατηρησα!!! χαχα

b5Zrp2.png

Αααα τιποτα δεν ειναι ουτε τα πονακια ουτε τα τραβηγματακια, τα κανει αυτα το ουτροτζεσταν. Αλλα παρε και το γιατρο να του το πεις. Εγω οταν τον ειχα ρωτησει τι μας κανουν τα χαπια , τι νιωθουμε οσο τα παιρνουμε και τι συμπτωματα μου ειχε πει, Αααα δεν σου λεω τιπιτα γιατι μετα θα νομιζεις οτι τα επαθες ολα. Μονο πρηξιματακι και αυτο το ζητημα με την τουαλετα μονο παρατηρησα!!! χαχα

οκκ..ευχαριστω πολυ ...θα παρω πιο μετα..να δς τι θα μου πει εγω ειχα προγεστερονη 2,77 μηπςσ ξερεις αν ειναι σχετικα χαμηλο..... σε εχς ζαλισει αλλαααα καταλαβαινεις

Αποτι θυμαμαι τη δικη μου προγεστερονη ηταν την 21η ημερα του κυκλου μου 8,7 και μια εβδομαδα μετα (επειδη δεν αδιαθετουσα και τελικα ο κυκλος ηταν μεγαλυτερος) 9,7 ng/ml.. Ο γιατρος μου δεν ειχε ανησυχησει τοτε και ο εξωσωματικος που τα ξαναειδε τωρα μου ειπε οτι ηταν φυσιολογικες τιμες. Τωρα η δικη σου, αναλογως τη μερα και τη φαση του κυκλου παντα, ρωτα τον καλυτερα, εχω την εντυπωση οτι ισως ειναι χαμηλη?! αλλα μην σε ανησυχησω αδικα, ρωτα τον καλυτερα. Επισης και σε τι μοναδες την μετρανε εχει σημασια!!!!

b5Zrp2.png

Αποτι θυμαμαι τη δικη μου προγεστερονη ηταν την 21η ημερα του κυκλου μου 8,7 και μια εβδομαδα μετα (επειδη δεν αδιαθετουσα και τελικα ο κυκλος ηταν μεγαλυτερος) 9,7 ng/ml.. Ο γιατρος μου δεν ειχε ανησυχησει τοτε και ο εξωσωματικος που τα ξαναειδε τωρα μου ειπε οτι ηταν φυσιολογικες τιμες. Τωρα η δικη σου, αναλογως τη μερα και τη φαση του κυκλου παντα, ρωτα τον καλυτερα, εχω την εντυπωση οτι ισως ειναι χαμηλη?! αλλα μην σε ανησυχησω αδικα, ρωτα τον καλυτερα. Επισης και σε τι μοναδες την μετρανε εχει σημασια!!!!

Καλημέρα σοφακι...σήμερα μετρησα τη θερμοκρασία μου και έχω 37,1...πριν λίγες μέρες 36,6...βρίσκομαι στην 28 μέρα αύριο έως Παρασκευή την περιμένω. ..είναι σημάδι αυτό. ..? και κατι άλλο εδώ και δύο μέρες μετά την λήψη του utrogestan...νιώθω μια ζαλάδα να το πω...την οποία δεν την είχα πριν...λίγες μέρες και πρωινές αναγουλες χωρίς εμετούς. .σορυ για τη περιγραφή. .��και πανάκια χαμηλά τα οποί δεν κρατάν πολύ. ..

Πονακια σαν κι αυτα που λες πριν την περιοδο και μετα τις σπερματεγχυσεις τα ειχα κι εγω, οπως παντα πριν την περιοδο...

Μην ψαχνεις για σημαδια απο τωρα, πολλα απο αυτα που εχεις τα κανει το ουτροτζεσταν. Για να μην αγχωνεσαι το λεω και σκεφτεσαι "ειμαι-δεν ειμαι", εγω ετσι εκανα κ δε μπορουσα να κοιμηθω. Η περιοδος και η εγκυμοσυνη εχουν αυτα τα πονακια και οι δυο, αντε να τα ξεχωρισεις τωρα! Σχεδον καθε φορα ειχα αναγουλες αλλα σταματουσαν με την περιοδο μου. Θερμοκρασια δε μετραγα αλλα ξερω οτι ανεβαινει λιγο αν εισαι εγκυος!! Η καλυτερη συμβουλη μου ειναι να μην ψαχνεσαι με συμπτωματα εκτος αν κατι ειναι πολυ ενοχλητικο, κ να ελπιζεις για ενα μωρουλι!! Στο ευχομαι ολοψυχα, με τη σπερματεγχυση ειναι λιγο παραπνω οι πιθανοτητες!

b5Zrp2.png

Πονακια σαν κι αυτα που λες πριν την περιοδο και μετα τις σπερματεγχυσεις τα ειχα κι εγω, οπως παντα πριν την περιοδο...

Μην ψαχνεις για σημαδια απο τωρα, πολλα απο αυτα που εχεις τα κανει το ουτροτζεσταν. Για να μην αγχωνεσαι το λεω και σκεφτεσαι "ειμαι-δεν ειμαι", εγω ετσι εκανα κ δε μπορουσα να κοιμηθω. Η περιοδος και η εγκυμοσυνη εχουν αυτα τα πονακια και οι δυο, αντε να τα ξεχωρισεις τωρα! Σχεδον καθε φορα ειχα αναγουλες αλλα σταματουσαν με την περιοδο μου. Θερμοκρασια δε μετραγα αλλα ξερω οτι ανεβαινει λιγο αν εισαι εγκυος!! Η καλυτερη συμβουλη μου ειναι να μην ψαχνεσαι με συμπτωματα εκτος αν κατι ειναι πολυ ενοχλητικο, κ να ελπιζεις για ενα μωρουλι!! Στο ευχομαι ολοψυχα, με τη σπερματεγχυση ειναι λιγο παραπνω οι πιθανοτητες!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την γρήγορη απάντηση σου...κοντεύουν η μέρες ο γιατρος μου ειπε να κάνω χοριακη την Παρασκευή. ..Εγώ αναγουλες δεν είχα καθόλου. ...αν δεν έρθει μεχρι την Παρασκευή θα κάνω χοριακη ...😊

Oσο παιρνεις τα ουτροτζεσταν δεν θα σου ερθει η περιοδος. Κανε τη χοριακη στις 14 μερες απο την σερματεγχυση και θα σου δειξει αλλα η περιοδος δεν θα ερθει, μονο τα πονακια της. Αφου τα κοψεις τα χαπια μετα 2 μερες περιπου μου ερχοταν εμενα, ή τρεις..

b5Zrp2.png

Oσο παιρνεις τα ουτροτζεσταν δεν θα σου ερθει η περιοδος. Κανε τη χοριακη στις 14 μερες απο την σερματεγχυση και θα σου δειξει αλλα η περιοδος δεν θα ερθει, μονο τα πονακια της. Αφου τα κοψεις τα χαπια μετα 2 μερες περιπου μου ερχοταν εμενα, ή τρεις..

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου τώρα το κατάλαβα. ..σύντομα θα σου χωρίς νέα...😀😀😀

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...