Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αχνη γραμμη ελεγχου-εντονη γραμμη εγκυμοσυνης σε τεστ. Ειμαι εγκυος;;;

Recommended Posts

Γεια σας, καταρχας ειμαι νεα στο φορουμ αλλα το χω βρει βοηθητικο σε πολλες αποριες μου κατα καιρους οποτε ειπα να δημιουργησω ενα θεμα για καποια πραγματα που με εχουν αγχωσει. Πρωτον,εκανα ενα τεστ εγκυμοσυνης predictor μετα απο αρκετες μερες καθυστερηση σχεδον 20 (εχω πολυκυστικες ωοθηκες και αστατη περιοδο,συν οτι ειχα παρει το χαπι της επομενης μερας που οπως λεει επηρρεαζει τον κυκλο, γι αυτο δεν εδωσα εξαρχης σημασια) η γραμμη ελεγχου ηταν αχνη αν και διακριτη ενω η αλλη εξαρχης ηταν αρκετα εντονη..μπορει να μη λειτουργησε σωστα;

Δευτερον, η χωριακη σε ιατρειο τι κοστιζει συνηθως;

Και τριτον αν γνωριζετε κατι σχετικο... επειδη αναγκαστικα θα κανω βιοψια τραχηλου με αφαιρεση ενος τμηματος..τι επιπτωσεις μπορει να εχει αυτο αν ειμαι ηδη εγκυος; εχω αγχωθει πολυ πολυ με ολα αυτα σε σημειο να χω τρεμουλο απο οταν εκανα το τεστ ..

Σας ευχαριστω εκ των προτερων :-(:-)

Διαφημίσεις

Γεια σας, καταρχας ειμαι νεα στο φορουμ αλλα το χω βρει βοηθητικο σε πολλες αποριες μου κατα καιρους οποτε ειπα να δημιουργησω ενα θεμα για καποια πραγματα που με εχουν αγχωσει. Πρωτον,εκανα ενα τεστ εγκυμοσυνης predictor μετα απο αρκετες μερες καθυστερηση σχεδον 20 (εχω πολυκυστικες ωοθηκες και αστατη περιοδο,συν οτι ειχα παρει το χαπι της επομενης μερας που οπως λεει επηρρεαζει τον κυκλο, γι αυτο δεν εδωσα εξαρχης σημασια) η γραμμη ελεγχου ηταν αχνη αν και διακριτη ενω η αλλη εξαρχης ηταν αρκετα εντονη..μπορει να μη λειτουργησε σωστα;

Δευτερον, η χωριακη σε ιατρειο τι κοστιζει συνηθως;

Και τριτον αν γνωριζετε κατι σχετικο... επειδη αναγκαστικα θα κανω βιοψια τραχηλου με αφαιρεση ενος τμηματος..τι επιπτωσεις μπορει να εχει αυτο αν ειμαι ηδη εγκυος; εχω αγχωθει πολυ πολυ με ολα αυτα σε σημειο να χω τρεμουλο απο οταν εκανα το τεστ ..

Σας ευχαριστω εκ των προτερων :-(:-)

κατ'αρχήν πρέπει να κάνεις μια χοριακή που κοστίζει περίπου 20ευρώ κ μη πάρεις άλλα τέστ κ απο'κεί και πέρα να ρωτήσεις το γυναικολόγο σου για τα υπόλοιπα νομίζω είναι ο πιό κατάλληλος να σου απαντήσει...εύχομαι πάνω απ'όλα να είσαι καλά κ να είναι θετικό το αποτέλεσμά σου χωρίς καμία επίπτωση...

Καλησπέρα, θα συμφωνίσω ότι επειδή αμφισβητείται η εγκυρότητα του τεστ, με το να είναι αχνή η γραμμή ελέγχου, να πας να κάνεις μία χοριακή (τα κόστη είναι αυτά που ανέφερε η Κατερίνα) και μόνο έτσι θα είσαι σίγουρη.

Για τα άλλα που ρωτάς, ούτε εγώ ξέρω, είναι εξειδικευμένα και μόνο ο γιατρός σου θα σε καθοδηγήσει σωστά.

Μην αγχώνεσαι, πάντως! Δεν οφελεί σε τίποτα το άγχος, αντίθετα επιβαρύνει καταστάσεις!

Εύχομαι να έχεις την έκβαση που θες!

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας, θα παω εντος εβδομαδας να κανω την εξεταση να μου φυγει και το αγχος-απορια. Γενικα ομως ειναι αξιοπιστα τα τεστ αυτα; Ή υπαρχει πιθανοτητα να δειχνουν ενα ασχετο αποτελεσμα;

Καλημέρα!

Έχω την εντύπωση ότι αρκεί η ύπαρξη γραμμής, ανεξάρτητα από το πόσο αχνη ή έντονη είναι. Στη θέση σου, θα τηλεφωνουσα, για να βεβαιωθώ, στη γραμμή καταναλωτών της εταιρίας του τεστ.

Οπωσδήποτε, βέβαια, η χοριακη θα δώσει οριστικές απαντήσεις.

Καλά αποτελέσματα!

Διαφημίσεις

Τελικα ειμαι εγκυος και μαλιστα ηδη 7 εβδομαδων. Οπως μου ειπε ο γιατρος τα τεστ αυτα εχουν μικρο ποσοστο λαθους ως προς το θετικο ακομα κι αν γραμμη ελεγχου δεν ειναι εντονη,αρκει να εμφανιστει. Δυστυχως για λογους υγειας δε μπορει να συνεχιστει η κυηση...παρολα αυτα ευχαριστω για τις απαντησεις :-)

Τελικα ειμαι εγκυος και μαλιστα ηδη 7 εβδομαδων. Οπως μου ειπε ο γιατρος τα τεστ αυτα εχουν μικρο ποσοστο λαθους ως προς το θετικο ακομα κι αν γραμμη ελεγχου δεν ειναι εντονη,αρκει να εμφανιστει. Δυστυχως για λογους υγειας δε μπορει να συνεχιστει η κυηση...παρολα αυτα ευχαριστω για τις απαντησεις :-)

Δεν πειράζει, Estellw. Ξέρεις πλέον ότι ο οργανισμός σου είναι σε θέση να συλλάβει και μόλις αντιμετωπίσεις το πρόβλημα θα είσαι έτοιμη να υποδεχτείς το παιδάκι σου!

M7X9p2.png OvOqp2.png