Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

περιοδοσ.....

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!

ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ..... :?::?: :?::?: :?:

ΣΤΙΣ 8/1 ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11/1 ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΦΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΗΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ..... ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΧΑΛΑΡΑ..... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΥΜΟΣΥΝΗ...? ;););););)

Διαφημίσεις

Καλησπερα!δεν ξερω κατα ποσο θα σου φανει χρησιμη η απαντηση μου αλλα ειμαι και εγω στην αναμονη και μου ετυχε το ιδιο περιπου με εσενα!

να σου εξηγησω..

μου ηρθε η περιοδο κανονικα 22 νοεμβριου. 19 μερες μετα μου ξαναηρθε(!) (δλδ 11 δεκεμβριου)πρωτη φορα τοσο νωρις και ειχε ακριβως την μορφη που περιγραφεις:4 μερες κρατησε την πρωτη πολυ αιμα και την τεταρτη σχεδον τιποτα..εε απο τοτε δεν μου εχει ξαναερθει..!

ολο αυτον τον μηνα ψαχνω καθε μερα.αυτο που καταλαβα ειναι οτι απο την στιγμη που η γυναικα εχει ελευθερες επαφες παντα υπαρχει περιπτωση!

εσυ που αδιαθετησες στις 8/1 τοτε περιμενες?

"..αλλα η πραγματικοτητα ειναι κατι το δευτερευον που διεκοψε για λιγο τα μεγαλα μας σχεδια.."Τ.Λ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΤΑ. :P :p :P

ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΜΑΙ :D :D :D.

Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ, Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. 2 ΜΕΡΕΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΙ ΟΛΑΣ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ? :confused::confused::confused:

ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ.... ΜΕ ΑΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ... ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΛΕΞΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ....:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΜΟΝΟ Η ΧΟΡΙΑΚΗ...???:?:?:?

ΤΟ ΠΡΙΞΥΜΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ.... ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ. :-D:-D:-D

μακαρι κοριτσι μου να σου πανε ολα καλα και να εισαι τελικα εγκυουλα...!!εγω παντως εκανα σημερα τεστ πρεντικτορ και ηταν αρνητικο..αλλα περιοδο δεν εχω εδω και 33 ημερεσ μετα απο αυτην την μινι περιοδο..

"..αλλα η πραγματικοτητα ειναι κατι το δευτερευον που διεκοψε για λιγο τα μεγαλα μας σχεδια.."Τ.Λ

Διαφημίσεις