Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βιταμινες κατα της τριχοπτωσης

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και κάλη χρονιά!!!¨Εχω ενα γιο 20 μηνων και απο τοτε που γεννησα εχω εντονη τριχοπτωση..εκανα εξετασεις αιματος αλλα το σιδηρο ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα..Πηγα στο φαρμακειο και πηρα βιταμινες της Ducray anticaps..Τις περνω εδω και 2 ημερες και ειναι 30 καψουλες για 30 ημερες ..Τις εχει παρει καποια αυτες τις καψουλες και να χει δει αποτελεσματα?περιμενω απαντησεις σας..ευχαριστω

τα ωραιοτερα πραγματα στην ζωη δεν ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Δεν ξέρω τις βιταμίνες που λες, αλλά και εγώ για κάποιο καιρό μετά τη γέννα των παιδιών μου υπέφερα από τριχόπτωση. Και όταν λέω ότι υπέφερα το εννοώ. Υπήρχαν τρίχες παντού και όλη την ώρα. Δεν με έσωζε τίποτα και όπως λες και εσύ, ο αιματοκρίτης ήταν μια χαρά. Με τον καιρό σταμάτησε, και μάλιστα ξαναέβγαλα τρίχες σε σημεία που είχαν αραιώσει τα μαλλιά τόσο πολύ, που έβλεπες κρανίο. Και τις τρίχες τις έβγαλα όλες μαζί και τώρα έχω δύο στρώματα μαλλιών: τα κανονικά μέχρι τη μέση της πλάτης μαλλιά μου και ένα δεύτερο στρώμα που ότι και να κάνω είναι όρθιο και σχηματίζει ένα ωραίο παχύ στεφανάκι γύρω- γύρω από το κεφάλι μου. (Ναι, τις μέρες με υγρασία είμαι μια οπτασία, αλλά δεν βαριέσαι...τρίχες να υπάρχουν και να μην φαλακρύνω, και όλα τα άλλα παλεύονται).

Λοιπόν, οι πολλές οι τρίχες βγήκαν περίπου 3 χρόνια μετά.

Όμως μεσολάβησε και άλλη μια εγκυμοσύνη κατά την οποία σταμάτησε και η τριχόπτωση (από την πρώτη γέννα) και η οποιαδήποτε αλλαγή στα μαλλιά μου- μόνο αδυνάτιζε η τρίχα.

Οπότε πιθανολογώ ότι λογικά και αν δεν μεσολαβούσε η εγκυμοσύνη, μετά τη διετία θα άρχιζαν να βγαίνουν οι καινούριες.

Διαφημίσεις

Thanoula μετα απο ποσο καιρο ξανα εβγαλες;

Καλημερα

Τις βιταμινες που λες τις έχω ακουστά αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει.

Πήρα τις ΚΙΣΤΙΦΕΝ και είδα γρήγορα αποτελέσματα ( 2 κουτια / 2 κάψουλες την ημέρα).

Μετά απο περίπου 5 μήνες έχω συνέλθει εντελλώς.

Το κακό είναι ότι τα μαλλιά μου απο ...κανονικά προς ξηρά μετά τη γέννα έχουν γίνει..λιπαρά και δεν βλέπω να φτιάχνουν...:cry:

Καλημερα

Τις βιταμινες που λες τις έχω ακουστά αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει.

Πήρα τις ΚΙΣΤΙΦΕΝ και είδα γρήγορα αποτελέσματα ( 2 κουτια / 2 κάψουλες την ημέρα).

Μετά απο περίπου 5 μήνες έχω συνέλθει εντελλώς.

Το κακό είναι ότι τα μαλλιά μου απο ...κανονικά προς ξηρά μετά τη γέννα έχουν γίνει..λιπαρά και δεν βλέπω να φτιάχνουν...:cry:

Κανονικα ηθελα να παρω της solgar τις βιταμινες αλλα δεν τις ειχε εκεινη την ημερα και με ειχε πιασει πρεμουρα να τις παρω..ελπιζω να δω και εγω αποτελεσματα γτ ξανασκεφτομαι να μεινω εγκυος..ελπιζω μην μεινω καραφλη τραγουδιστρια..χααχαχαχαχ

τα ωραιοτερα πραγματα στην ζωη δεν ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!