Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ιδεες για βαπτιση

anastasiaore

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα, τον μαιο πρωτα ο θεος βεβαια..θα κανω την βαπτιση του μικρου μου.. Θελω να τα κανω ολα μονη μου,προσκλητηρια,μπομπονιερες,το τραπεζι εξω απ την εκκλησια.. τα γλυκα ολα..!! εχει κανει καμια σας βαπτιση μονη της,Σαν θεμα δεν σκεφτομαι κατι συγκεκριμενο..μπλε θα την κανω για να βαλω διαφορα πραγματα.. εχετε καμια καλη ιδεα? βασικα ψαχνω κατι σαν κουβαδακια για να βαλω μεσα καραμελες και αλλα τετοια διαφορα για τα παιδακια.. μπορω να κανω κατι με τα κουτια απ το γαλα?

Διαφημίσεις

καλησπερα anastasiaore.εγω δεν τα εκανα ολα μονη μου.τις μπομπονιερες και τα καλαθια εξω απο την εκκλησια τα εκανα με την μητερα μου.με τα μπουκαλια του γαλακτος τι σκεφτεσαι?πως να τα κανεις?τα χαρτινα εννοεις?δεν ξερω αν μενεις Αθηνα αλλα στο κεντρο κοντα στο Μοναστηρακι,στην Αγ.Μαρκου,Καλαμιωτου και περιξ ειναι γεματο με μαγαζακια που εχει τα παντα για να φτιαξεις οτιδηποτε.μια φιλη μου που ειχε φτιαξει τα προσκλητηρια ειχε παρει χοντρο χαρτι τα ειχε γραψει και τα ειχε τυλιξει σαν παπυρο και ειχε βαλει ενα ωραιο διχτακι με κορδελιτσα.τα κουβαδακια για τα παιδακια τα θες για το τραπεζι μετα?

επισης για την βαπτιση του ανιψιου μου που παλι καναμε τις μπομπονιερες και ηθελε η νυφη μου και αδερφος μου κατι οικονομικο ειχα γλυκο του κουταλιου σε βαζακια στην μπομπονιερα τα οποια τα φτιαξαμε εμεις.εσυ για γλυκο τι σκεφτεσαι?

καλησπέρα! Για την βάπτιση της μικρής μου πέρυσι τον Σεπτέμβριο τα έκανα όλα μόνη μου (μπομπονιέρες, προσκλητήρια, γλυκά), ακόμη και τις εντυπώσεις.

Προσκλητήρια : Πάπυρους με δυο χαρτιά, το πίσω φούξια το μπροστά λευκό.

Μπομπονιέρες : Κουτάκια ροζ με αυτοκόλλητο, δέσιμο με φούξια κορδόνι και τούλι μέσα για τα κουφέτα.

Γλυκά: Cupcakes με λουλουδάκια από ζαχαρόπαστα (κομμένα από κουπατ όχι τρισδιάστατα).

Το είχα ψάξει πολύ και με μαγαζιά και τιμές. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να σου πω τα μαγαζιά εδω. Αν θες πες μου να σου στείλω πμ.

Με το καλό!

csdRp2.png

SpIfp2.png

Γλυκα του κουταλιου δεν θελω να κανω γιατι εκτος το οτι θα μου παρει πολυ ωρα να τα κανω, το εχω δει σε παρα πολλες βαπτισης τελευταια και ελεγα να κανω κατι αλλο. τα κουτια απο τα γαλα που εγραψα εννοω τα μεταλικα.. ειδα σε μια ειχε παρει τα κουτια τα ειχε ντυσει γυρω γυρω με σχοινι μπλε και τα ειχε κανει σαν μολυβοθηκη και μεσα ειχε και καραμελες..!

Διαφημίσεις

ωραιο αυτο με τις μολυβοθηκες.ειδα στο ιντερνετ πολλες ιδεες.για γλυκο τι σκεφτεσαι?τα cupcakes οπως σου εγραψε η mpoumpounitsa ειναι ευκολο να τα φτιαξεις .απλα θα πρεπει να ψησεις για ωρα τοση ποσοτητα ή να τα μοιρασεις με καποια που μπορει να σε βοηθησει.εγω ειχα παγωτο τελικα αλλα ειχα σκεφτει να εκανα μονη τα γλυκα.ειχα σκεφτει να παρω απ τα jumbo τις πλαστικες θηκουλες που εχει για γλυκακια σε διαφορα μεγεθη και να εφτιαχνα cheesecake,τιραμισου και σε αλλα κρεμα σοκολατας.ειναι ολα πανευκολα αλλα τελικα επειδη ημασταν μεσα στον καυσωνα εκλεισα παγωτο γιατι δεν ηθελα να διακινδυνευσω με την ζεστη

Καλησπέρα!! Εγω εκανα βάφτιση με θεμα το ποδόσφαιρο! Ηταν παραααα πολυ ωραιο το αποτέλεσμα και ολα βγήκαν πολυ εύκολα γιατι ειχα ενα συγκεκριμένο θεμα! Γλυκα πήρα απ' εξω με 50 λεπτα το τεμάχια! Μεγάλα μακαρόν ηταν με περιτύλιγμα και γέμιση! Οχι ομάδα! Το ποδόσφαιρο γενικα! Αν σε ενδιαφέρει εχω πολλες ιδεες εύκολες και οικονομικές!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...