Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πότε κατεβάζουμε το πετσάκι στα αγοράκια;

Recommended Posts

Έχει απαγορευτεί σε κλινικές και νοσοκομεία...ιδιώτες γιατρούς εννοείται πως θα βρεις να σου το κάνουν,αλλα να πας σε κλινική ή νοσοκομείο θα σου πουν όχι..

Ο λόγος όμως είναι οικονομικός, δλδ. το σύστημα υγείας δεν πληρώνει για να κάνεις μια επέμβαση, για την οποία δεν συντρέχει ιατρικός λόγος. Μερικοί ψάχνουν ιδιώτες γιατρούς που θα τους "γράψουν" ιατρικούς λόγους για να αναλάβει τα έξοδα η ασφάλεια. Αλλιώς πληρώνεις το γιατρό, το ραββίνο, τον ιμάμη κτλ. από τη τσέπη σου και κάνεις την επέμβαση τελείως νόμιμα.

Διαφημίσεις

Πρωτο φαγητο κοτοσουπα ρε συ!!!!

Για ρωτα τον δικο σου το βράδυ και πες μας!

Μέχρι το βράδυ θα έχει απαντήσει ο Nordor... και μετά από λίγο το θέμα θα κλειδωθεί! Χαχαχαχα!

Πολύ ωραία όλα αυτα που διαβάζω, άρα η παιδίατρός μας σωστά δε μας έχει αναφέρει αναφέρει κάτι.. Επειδή είπατε όμως και κάτι για πλύσιμο, πρέπει να πλένουμε κάπως ιδιαίτερα την περιοχή η εννοούμε το κλασσικό ντουζάκι-μπανάκι;

Πολύ ωραία όλα αυτα που διαβάζω, άρα η παιδίατρός μας σωστά δε μας έχει αναφέρει αναφέρει κάτι.. Επειδή είπατε όμως και κάτι για πλύσιμο, πρέπει να πλένουμε κάπως ιδιαίτερα την περιοχή η εννοούμε το κλασσικό ντουζάκι-μπανάκι;

Απλα ντουζακι με νερό

Οχι σαπούνια εκει κατω και οχι μπάνιο με σαπούνι γιατι αν δεν ξεπλυθει ολο μπορει να πάθουν ουρολοιμοξη

Και μην σηκώσεις το πετσακι για να πλυνεις απο κατω :-)

Βρε Noordor που ειςαι;

Διαφημίσεις

Κι εμενα ο παιδιατρος οταν γεννησα τον πρωτο μου γιο μου ειπε δεν πειραζουμε καθολου το πουλακι τους θα κατεβει μονο του.Μαλιστα με κοροιδευε κιολας οταν ρωταγα και ξαναρωταγα και μου ελεγε...αμαν εσεις οιμαμαδες με τους γιους σας μανια με το πουλι του, δε χρειαζεται να κανεις τπτ.Ελα μου ομως που το παιδι ειναι 4 ετων και δεν εχει κατεβει ακομα.Δεν εχει φιμωση αλλα δεν εχει κατεβει αρκετα, λιγο μονο.Και τωρα μου λεει α επρεπε να εχει κατεβει, κατεβασε του το στο μπανιο σιγα σιγα.Το παιδι ομως τωρα 4 ετων δεν καθεται.Του εδειξα να το κανει μονος του αλλα φοβαται και το κατεβαζει λιγο.ο παιδιατρος το τραβηξε μια δυο φορες και τον πονεσε λιγο...δεν μπορουσε να κανει τσισα του μετα ετσουζε και που να κατσει τωρα.Και δεν ξερω τι να κανω.μηπως τελικα ειναι καλυτερο απο μικρα σιγα σιγα να το κατεβαζουμε?

Ο αδερφος του που ειναι 2 ετων εχει κατεβει πιο πολυ απο οτι στον μεγαλο.

εμεις πηγαμε προσφατα σε παιδοχειρουργο και μας ειπε οτι πρεπει να το κατεβασει...ο μικρος μου ειναι σχεδον 5 ετων...παιδιατρο δεν θα αφηνα να το πειραξει...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Καλησπέρα! Εγω ακολουθώ γενικα τις οδηγίες του παιδιάτρου μου , ετσι λοιπον ,απο τον 10ο περίπου μήνα το κατεβάζω καθε μέρα μετα το μπάνιο! Φροντίζω να γινεται παντα βραδυ, πριν τον υπνο, ώστε να μη το κανει κάποια γιαγια πχ. Δε φαίνεται να ποναει ! Τωρα που ξαναπήγε στη παιδίατρο μου πε οτι πλέον δε χρειάζεται καθε μέρα , γιατι εχει ανοίξει και ειναι μια χαρα. Να συνεχίσω όμως , 3-4 φορες τη βδομαδα!

ώστε να μη το κανει κάποια γιαγια πχ.

το δουλεια εχει η γιαγια ή ο οποιωσδηποτε αλλος να ασχοληθει το με το πουλι ενος παιδιου?? και το λετε και με μια φυσικοτητα!! με φρικαρετε!!

(ειμαι εκτος θεματος, το ξερω!)

Ενταξει οταν παω επίσκεψη στη μάνα μου δε τις απαγορεύω να κοιτάει πως αλλάζω το μικρο. Ουτε ξεκιναω να τους διώχνω απο το δωματιο για τον αλλάξω μονη! Αν όμως το κανα μπροστα της γιατι πχ ειχα ορίσει να γινεται στη Τεταρτη η τριτη αλλαγη πάνες θα ξεκίναγαν οι ερωτήσεις. Δεν ειναι ανάγκη να φρικαρετε, εξάλλου υπαρχουν παιδάκια που τα πρωινά τα κρατάνε οι γιαγιάδες.

Διαφημίσεις

Ενταξει οταν παω επίσκεψη στη μάνα μου δε τις απαγορεύω να κοιτάει πως αλλάζω το μικρο. Ουτε ξεκιναω να τους διώχνω απο το δωματιο για τον αλλάξω μονη! Αν όμως το κανα μπροστα της γιατι πχ ειχα ορίσει να γινεται στη Τεταρτη η τριτη αλλαγη πάνες θα ξεκίναγαν οι ερωτήσεις. Δεν ειναι ανάγκη να φρικαρετε, εξάλλου υπαρχουν παιδάκια που τα πρωινά τα κρατάνε οι γιαγιάδες.

δεν καταλαβες το εννοω! και φυσικα η γιαγια θα αλλαξει πανα στο παιδακι...ΑΛΛΑ δεν εχει καμμια δουλεια να ασχοληθει με το πουλι του περα απο το οποιο καθαρισμα απαιτειτε!!! με αυτο φρικαρα και οχι με την αλλαγη πανας λογω καθαριοτητας!

Πρότεινα λοιπον στη μαμα να επιλέξει μια ωρα όπου το παιδι ειναι στο σπιτι και παντα μαζι της . Γιατι αν επέλεγε να γινεται καθε μέρα 12 το πρωι πχ, οπως έθεσα εγω αρχικά για να μη το ξεχνάω,πιθανό να τη δυσκολευε, λόγω πχ δουλειας.

δεν καταλαβες το εννοω! και φυσικα η γιαγια θα αλλαξει πανα στο παιδακι...ΑΛΛΑ δεν εχει καμμια δουλεια να ασχοληθει με το πουλι του περα απο το οποιο καθαρισμα απαιτειτε!!! με αυτο φρικαρα και οχι με την αλλαγη πανας λογω καθαριοτητας!

Έλα βρε magdoulini δεν ξερεις πως ανακατεύονται (με το ετςι θελω!)

Εδω δίνουν ζαχαρονερο στο παιδι τον λείπει η μάνα, και δεν θα κατεβάσουν το πετσακι;; :P

Χαχα! Ευτυχως ακομα δεν μιλάει καλα και δε μου χει πει κατι τέτοιο! Παντως με το πετσακι αν το δουν θα το κάνουν! Και εμεις εχουμε και 3 γιαγιάδες! Και αντε μετα απαγόρευσε το !

Χαχα! Ευτυχως ακομα δεν μιλάει καλα και δε μου χει πει κατι τέτοιο! Παντως με το πετσακι αν το δουν θα το κάνουν! Και εμεις εχουμε και 3 γιαγιάδες! Και αντε μετα απαγόρευσε το !

Γιατι 3 γιαγιες; Μην μου πεις και 3 παπουδες!!

Διαφημίσεις

Οχι! Παππούδες εχουμε 4 ! Ζούνε και οι προ και ειναι μολις 67 ετών με άποψη!!! Όλοι τους!! Καλα να ναι αλλα ξερεις.... Με το που τον πας σε οικογενειακό τραπέζι ακούς ... Ποσο αδύνατο ειναι, ποσο ελαφρά ντυμένο , στον δε υπνο... Άλλος ανάσκελα, άλλος στο πλαιαλλος μπρουμητα!! Χαμος

• 11 months later...
Η βίαιη αποκόλληση (δηλαδή όχι η χειρουργική) μπορεί να προκαλέσει συμφύσεις' date=' επιμόλυνση κτλ.

Ειλικρινά, είναι απαράδεκτο να συνεχίζεται αυτή η απαρχαιωμένη πρακτική. Όταν ακούω να το κάνει κάποιος παιδίατρος, αμέσως ρωτάω πόσων ετών είναι! :confused:[/quote']

Καλα τα λες εσυ Scratée και εγω αυτης της αποψης ειμαι..

ελα ομως που και ο αδερφος μου στα δυομιση περιπου αλλα και ο ανδρας μου στα 13 του..ετυχε τα κανουν περιτομη λογο φημοσης..

και εχουν και οι δυο πολυ ασχημη εμπηρια..

εγω με ενα αγορακι 30 μηνων και ακομη δεν εχει κατευει...ειναι δλδ στα μισα θα ελεγα...εχουμε καθαρισει εντελως απο πανες ενα 6μηνο περιπου..κανει κινησεις μονος του...και εγω οσο μπορω οταν κανουμε μπανιο..αλλα προβληματιζωμαι..:roll::roll::roll:

Καλα τα λες εσυ Scratée και εγω αυτης της αποψης ειμαι..

ελα ομως που και ο αδερφος μου στα δυομιση περιπου αλλα και ο ανδρας μου στα 13 του..ετυχε τα κανουν περιτομη λογο φημοσης..

και εχουν και οι δυο πολυ ασχημη εμπηρια..

εγω με ενα αγορακι 30 μηνων και ακομη δεν εχει κατευει...ειναι δλδ στα μισα θα ελεγα...εχουμε καθαρισει εντελως απο πανες ενα 6μηνο περιπου..κανει κινησεις μονος του...και εγω οσο μπορω οταν κανουμε μπανιο..αλλα προβληματιζωμαι..:roll::roll::roll:

μπορεις να απευθυνθεις σε παιδοχειρουργο για εκτιμηση...ειναι ο μονος αρμοδιος...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...