Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΟΥΡΛΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ, ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Υποβλήθηκα σε σπερματέγχυση στις 16/12 και στις 29/12 η χοριακή ήταν αρνητική. Σήμερα από το πρωί έχω σε κάθε σκούπισμα λίγο αχνό ροζ αιματάκι αλλά η κανονική ροή δεν έχει έρθει ακόμη πράγμα που με προβληματίζει διότι εμένα η περίοδος μου έρχεται πάντα μια και έξω , μιλάμε για κανονικότατη ροή με κόκκινο αίμα. Επιπλέον σήμερα έκανα για 1η φορά στη ζωή μου ένα τέστ ωορρηξίας (τουρλού κατάσταση σας λέω! ) και βγήκε θετικότατο...:roll: σας παραθέτω και φωτό...αν υποθέσω οτι αυτό το αχνό ροζ αιματάκι είναι τελικά η περίοδος που περιμένω είναι δυνατόν να έχω ωορρηξία την 1η μέρα περιόδου??τα φώτα σας κυρίες μου

20141231_154255_zps52865e29.jpg?1420048134988&1420048136183

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και καλή χρονιά!!!

Δεν θέλω να σε "ξεσηκώσω" αλλά τα τεστάκια αυτά βγαίνουν θετικά και σε εγκυμοσύνη... Googlaρε το και θα δεις... Σε εμένα πάντως έβγαιναν θετικά...

Σου ευχομαι το νεο έτος να σου φέρει οτι ποθείς και πάνω απ'όλα ΥΓΕΙΑ!!

Σε ευχαριστώ Christina και ανταποδίδω τι ευχές!!!!!!

Οταν λες οτι σου έβγαιναν θετικά ...δεν κατάλαβα... εννοείς δλδ ότι το τεστ ωορρηξίας σου έβγαινε θετικό λόγω εγκυμοσύνης και όχι λόγω επερχόμενης ωορρηξίας??

αν θες δώσε μου κάποιες λεπτομέρειες .

Η αρνητική χοριακή βέβαια στην περίπτωσή μου δεν μου αφήνει περιθώρια για σκέψεις περί εγκυμοσύνης. Αλλά για όνειρα...ένα σωρό!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

γεια σου και καλη χρονια!!

η LH ανεβαινει στην ωορρηξια, αλλα ανεβασμενα επιπεδα της εχουμε και στην εγκυμοσυνη, αρα 2 πραγματα μπορει να συμβαινουν - η πιθανοτατα εισαι εγκυος και γι'αυτο το τεστακι ειναι θετικο, η πηγε να γινει κατι και σταματησε (οπως συμβαινει σε βιοχημικες εγκυμοσυνες), και το αιμα να σημαινει περιοδο.

σου ευχομαι να ειναι το πρωτο.

Διαφημίσεις

Καλή μου mir, η χοριακή ήταν αρνητική στις 29 του μήνα. Το θετικό τεστ το κρατούσες στις 31 του μήνα... πολλά ευχάριστα μπορούν να συμβούν μέσα σε 2 μέρες.

Ναι, όταν ήμουν έγκυος τα τεστ οωρρηξίας έβγαιναν θετικά.

Σήμερα σε τι φάση βρίσκεσαι?

Δεν είμαι έγκυος. Σήμερα πρωί - πρωί καλωσορίσαμε το νέο έτος από κοινού με την ....περίοδό μου! Τελικά το αχνό - ροζ ήταν η περίοδος μου η οποία μου ήρθε ακριβώς 16 ημέρες μετά την σπερματέγχυση. Δόξα τω Θεό έτσι έπρεπε να γίνει και έτσι έγινε.

Βέβαια και σήμερα έκανα στην ώρα του το 2ο τεστ ωορρηξίας :mrgreen: (τώρα το πήρα το κολλάϊ) το οποίο ήταν αρνητικό.

Συμπεραίνω πως χθες είχα όντως ωορρηξία kαθόσον χθες είχα όλη μέρα πονάκια αποκλειστικά στην αριστερή ωοθήκη ενώ σήμερα έχω τα άλλα τα κλασικά συμπτώματα που έχω πάντα την 1η μέρα της περιόδου.

Επιπλέον δε θυμήθηκα (συγκεκριμένα η super μαμά μου μου το θύμισε διότι εγώ ως γνωστόν στην κοσμάρα μου) πως πριν 3 χρόνια σε έναν τυχαίο υπέρηχο ο γιατρός είχε δει και πάλι την 1η μέρα περιόδου ένα ωοθηλάκιο 20 χιλιοστών.

Να πω βέβαια για την ιστορία ότι και ο κύκλος μου είναι άστατος, νομίζω παίζει και αυτό το ρόλο του στο θέμα της ωορρηξίας.

Η χθεσινή μέρα πάντως δεν έμεινε ανεκμετάλλευτη :oops::lol:΄Ααα όλα κι΄όλα... για την τιμή των όπλων που λένε

Mir πως το εξήγησε ο γιατρός το ωοθυλάκιο 20χιλ την πρώτη μέρα της περιόδου? Μου κάνει τρομερή εντύπωση και από χτες που το έγραψες προσπαθώ να καταλάβω πως γίνεται! Είναι σαν να έχεις δηλαδή δύο ωορρηξίες σε ένα κύκλο? Αν την 1η μέρα περιόδου έχεις αυγουλάκι 20χιλ αυτό σημαίνει ότι τη 2η άντε 3η μέρα 8α σπάσει! Και 14 μέρες μετά θα έχεις πάλι περίοδο, δηλαδή κύκλο 16-17 ημερών!! Μα είχες ποτέ τέτοιο κύκλο? Η σπάει το πρώτο κ παράλληλα αναπτύσσεται κ άλλο ωοθυλάκιο, που σπάει κανονικά μετά από 14 περίπου μέρες? Ήταν σίγουρα ωοθυλάκιο αυτό που είχε δει ο γιατρός ή κάτι άλλο πχ κύστη?

Καλή χρονιά και καλή λευτεριά από όλα αυτά εύχομαι!!

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

Mir πως το εξήγησε ο γιατρός το ωοθυλάκιο 20χιλ την πρώτη μέρα της περιόδου? Μου κάνει τρομερή εντύπωση και από χτες που το έγραψες προσπαθώ να καταλάβω πως γίνεται! Είναι σαν να έχεις δηλαδή δύο ωορρηξίες σε ένα κύκλο? Αν την 1η μέρα περιόδου έχεις αυγουλάκι 20χιλ αυτό σημαίνει ότι τη 2η άντε 3η μέρα 8α σπάσει! Και 14 μέρες μετά θα έχεις πάλι περίοδο, δηλαδή κύκλο 16-17 ημερών!! Μα είχες ποτέ τέτοιο κύκλο? Η σπάει το πρώτο κ παράλληλα αναπτύσσεται κ άλλο ωοθυλάκιο, που σπάει κανονικά μετά από 14 περίπου μέρες? Ήταν σίγουρα ωοθυλάκιο αυτό που είχε δει ο γιατρός ή κάτι άλλο πχ κύστη?

Καλή χρονιά και καλή λευτεριά από όλα αυτά εύχομαι!!

Γειά σου laura, καλή χρονιά με υγεία! Tί να εξηγήσει ο άνθρωπος..δεν ήταν ο προσωπικός μου γιατρός, δεν είχε το ιστορικό μου, δεν ήξερε οτι έχω άστατο κύκλο ... ο υπέρηχος έγινε σε νοσοκομείο στο οποίο είχα πάει για άλλο θέμα που με έκαιγε τότε (για εγχείριση). Θέλω να πως πως το τελευταίο πράγμα που με ενδιέφερε τότε ήταν αν είχα ωοθυλάκιο ή όχι ...παρόλα αυτά θυμάμαι οτι τον ρώτησα: είστε σίγουρος γιατρέ και κουνούσε το κεφάλι του καταφατικά, στο καπάκι δε φώναξε και τους ειδικευόμενους και τους το έδειχνε στον υπέρηχο τονίζοντας τους και πάλι οτι είναι η 1η μέρα του κύκλου κλπ ...

Περαιτέρω... σε έναν κύκλο άστατο (από 19 έως και 56 μέρες) ναι πιστεύω πως τα πάντα παίζουν τελικά. Από το να μην κάνω καθόλου ωορρηξία μέχρι και διπλή ωορρηξία...Οσο το σκέφτομαι εκεί καταλήγω.

Πρόσφατα όπως έγραψα και παραπάνω υποβλήθηκα σε σπερματέγχυση και δεν πήρα φάρμακα πήγαμε φυσικά. Ανέπτυξα αρκετά ωοθηλάκια και τελικά αυτό που επικράτησε και μεγάλωσε έφτασε τα 19 χιλιοστά την 35η μέρα του κύκλου...βγάλε τα συμπεράσματά σου.Την επομένη δλδ την 36η μέρα κάναμε και την σπερματέγχυση.

Για τη διπλή ωορρηξία έχω να σου πω το εξής: έχω τις επιφυλάξεις μου αλλά θα το καταθεσω... μέσα σε αυτές τις 35 ημέρες είχα και ένα άλλο ωοθηλάκιο που έφτασε τα 15 χιλιοστά την Παρασκευή το πρωί. Το ΣΚ ξέρετε οτι δεν κάνουν υπέρηχο. Την Κυριακή το βράδυ ένιωσα αυτά τα πονάκια στην αριστερή ωοθήκη και είπα στον άντρα μου οτι κοίτα να δεις εγώ έχω ωορρηξία αυτήν την στιγμή...να δεις που θα πάω αύριο (τη Δευτέρα) και δεν θα το δούν θα έχει σκάσει...όπως και έγινε...δεν το είδαν...τί να έγινε? ανοιξε η γη και το κατάπιε?? θα μου πεις μπορεί να υποχώρησε...μμμ... δε ξέρω

Παρηγορήθηκα όμως μετά με το άλλο το 19άρι και ευτυχώς έστω για την τιμή των όπλων ολοκληρώθηκε η διαδικασία έστω και αποτυχημένη όπως αποδείχθηκε.

Με έπιασε η πολυλογία :oops:αλλά δηλώνω :mrgreen:πως αυτό το τεστ ωορρηξίας με έβαλε σε σκέψεις και ευτυχώς που το έκανα. Σίγουρα θα συνεχίσω. Αυτόν τον κύκλο μου θα τον πάω έτσι με αυτά τα τεστάκια. Απειλώ πως θα τα κάνω κάθε μέρα. 8)8):cool:;););)

Διαφημίσεις

Mir σου εύχομαι ολόψυχα να πας για δίδυμα! Έτσι που τα περιγράφεις μου φαίνεται πολύ πιθανό να σου συμβεί! Προσπαθείτε πολύ καιρό; Αλήθεια γιατί σας πρότειναν τη σπερματέγχυση, βρήκαν κάποιο πρόβλημα ή σας κατέταξαν στους "ανεξήγητους"; Έχω κάνει κ εγώ σπερματέγχυση, μου τη σύστησαν όταν κάναμε το τεστ μετά την επαφή (post coital test) που βγήκε χάλια...

Καλή επιτυχία σ αυτό τον κύκλο!

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

Σ΄ευχαριστώ καλή μου για τις ευχές σου!! πολύ σ΄ευχαριστώ αλήθεια να είσαι καλά. Αμήν να γίνει ...από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί.

Έχω σοβαρότατα προβλήματα εδώ και 3 - 4 χρόνια .

Ουσιαστικά με τα χάλια που έχω (γιατί ο σύζυγος είναι μια χαρά) μας έχουν προτείνει μόνο εξωσωματική και αυτή με δανεικά μάλλον ή με φυσικό κύκλο.

Έχω σάλπιγγες που υπολειτουργούν και ωοθήκες που επίσης υπολειτουργούν (εξ ού και ο άστατος κύκλος). Εξωσωματική δεν επιθυμώ να κάνω και έτσι πρότεινα στον γιατρό την σπερματέγχυση. Μπορείς να πεις οτι σχεδόν την επέβαλα διότι κανένας γιατρός δεν πιστεύει οτι μπορώ να τα καταφέρω. Αλλά θα πάω έτσι και έχει ο Πανάγαθος. Αυτόν τον μήνα για να ξεκουραστώ λίγο θα πάω με αυτά τα τεστ και τον άλλο θα πάω με υπέρηχο και προγραμματισμένες επαφές (πάλι δική μου πρόταση και αυτό).

Εσύ μάλλον έχεις παιδιά από ό,τι κατάλαβα από τα γραφόμενα σου !!!!!!:P:p Τί ευλογία Θεέ μου!!Πάντα να είστε ευτυχισμένοι, πάντα!!!!!!!!

mir μου κι εσένα επίσης από το στομα σου και στου θεού τ'αυτί! Δεν έχω παιδάκια όχι, προσπαθώ κι εγώ και παλέυω 4-5 χρόνια με υπογονιμότητα ανεξήγητη και ηλικία που αυξάνεται επικίνδυνα....Κι εγώ τη φοβάμαι την εξωσωματική αλλά μία φορά θα δοκίμαζα γιατί έχει μεγάλες πιθανότητες, ειδικά σε περιπτωσεις σαν τη δική σου με θεματάκι στις σάλπιγγες!

Από προσωπική εμπειρία επειδή έχω παίξει το παιχνίδι "βρες την ωορρηξία", σου λέω ότι προσωπικά το βρήκα πολύ ψυχοφθόρο...φαίνεται απλό να βρεις την σωστή μέρα και να έχεις επαφή αλλά μόνο όποιος το δοκίμασε ξέρει ότι είναι απλό μόνο στο μάτι! Η μέρες μετακινούνται σε κάθε κύκλο και το τεστ δινει απλά μια ένδειξη ότι τις επόμενες 3 μέρες πρέπει να έχεις επαφές.

ΣΟυ εύχομαι καλή επιτυχία και να μπαίνεις να τα λέμε!

Σ΄ευχαριστώ καλή μου για τις ευχές σου!! πολύ σ΄ευχαριστώ αλήθεια να είσαι καλά. Αμήν να γίνει ...από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί.

Έχω σοβαρότατα προβλήματα εδώ και 3 - 4 χρόνια .

Ουσιαστικά με τα χάλια που έχω (γιατί ο σύζυγος είναι μια χαρά) μας έχουν προτείνει μόνο εξωσωματική και αυτή με δανεικά μάλλον ή με φυσικό κύκλο.

Έχω σάλπιγγες που υπολειτουργούν και ωοθήκες που επίσης υπολειτουργούν (εξ ού και ο άστατος κύκλος). Εξωσωματική δεν επιθυμώ να κάνω και έτσι πρότεινα στον γιατρό την σπερματέγχυση. Μπορείς να πεις οτι σχεδόν την επέβαλα διότι κανένας γιατρός δεν πιστεύει οτι μπορώ να τα καταφέρω. Αλλά θα πάω έτσι και έχει ο Πανάγαθος. Αυτόν τον μήνα για να ξεκουραστώ λίγο θα πάω με αυτά τα τεστ και τον άλλο θα πάω με υπέρηχο και προγραμματισμένες επαφές (πάλι δική μου πρόταση και αυτό).

Εσύ μάλλον έχεις παιδιά από ό,τι κατάλαβα από τα γραφόμενα σου !!!!!!:P:p Τί ευλογία Θεέ μου!!Πάντα να είστε ευτυχισμένοι, πάντα!!!!!!!!

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

Kαλημερα και Χρονια Πολλα σε ολες τις κοπελες.

Σχετικα με τα θετικα τεστ ωορηξιας δεν το εχω ψαξει αλλα δεν νομιζω οτι σχετιζεται με εγκυμοσυνη.

Ειχα θετικο τεστ ωορρηξιας ακριβως μια ημερα πριν την αναμενομενη περιοδο και εχοντας διαβαζει εδω τα παραδειγματα ελπιζα σε εγκυμοσυνη και δεν ειχα και τεστ εγκυμοσυνης ωστε να το διασταυρωσω.Ισως ειναι καποια ορμονικη διαταραχη, ισως τα επιπεδα της lh αυξανονται και πριν την περιοδο. Δεν ξερω.

Παντως το καλοκαιρι που ημουν εγκυος και εκανα και τεστ ωορηξιας μετα το θετικο τεστ εγκυμοσυνης, ετσι απο περιεργεια μου βγηκε αρνητικοτατο.

• 2 weeks later...

Μπαίνω απλά για να ενημερώσω πως εδώ και 15 μέρες μου έχουν βγει θετικότατα 3 τέστ ωορρηξίας!!!!!!!! ::shock: θετικά (σκέτο) άλλα τόσα και βάλε!!!!!!!!!!:shock: ...καθαρά αρνητικό παίζει να μου έχει βγει μόνο 1...:shock:χαχαχχα ναι ναι όπως τα ακούτε...laura :-Dγια σένα τα λέω...θα μπω και την άλλη βδομάδα να ενημερώσω...:mrgreen:

Διαφημίσεις

Ωχχχ!!! Τώρα το είδα το μήνυμα! βρε μιρ είσαι περίπτωση, να σου πω μια χαζή ερώτηση: έχεις διαβάσει καλά τις οδηγίες και ξέρεις να το διαβάζεις το τεστ ωορρηξίας έτσι? Γιατί ειναι πιο δύσκολο από το τεστ εγκυμοσύνης!

Αν τώρα όντως είναι θετικά τα τεστ...γιατί δεν πας στο γιατρό σου να σε παρακολουθήσει ορμονολογικά και υπερηχογραφικά? να είσαι σίγουρη!

Μπαίνω απλά για να ενημερώσω πως εδώ και 15 μέρες μου έχουν βγει θετικότατα 3 τέστ ωορρηξίας!!!!!!!! ::shock: θετικά (σκέτο) άλλα τόσα και βάλε!!!!!!!!!!:shock: ...καθαρά αρνητικό παίζει να μου έχει βγει μόνο 1...:shock:χαχαχχα ναι ναι όπως τα ακούτε...laura :-Dγια σένα τα λέω...θα μπω και την άλλη βδομάδα να ενημερώσω...:mrgreen:

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

• 2 weeks later...

ο γιατρός θα περιμένει προς το παρόν! αυτόν τον μήνα είπα θα τον βγάλω έτσι με τα τεστάκια αυτά, τα κάνω σωστά μην ανησυχείς!! άσε άλλο πράμα φουλ στο θετικό σου λέω..αχαχα οφείλεται μάλλον στον άστατό μου κύκλο, δλδ όχι μάλλον σιγουράκι αυτό παίζει...και πάλι θα μπω να ενημερώσω μέχρι να μου ξανάρθει η περίοδος :lol:

• 2 weeks later...

Γεια σου Mir!!!

Είπες πως έχεις πρόβλημα με τις ωοθήκες

Μπορείς να μου πεις τί ακριβώς κ πώς το κατάλαβες;;

Έχω κ εγώ ένα θέμα δυσλειτουργίας κ πάμε για εξωσωματική για να μη χάνουμε καιρό

• 1 month later...

Καλησπέρα νέα στο φόρουμ με πολλές ερωτήσεις. Είμαι 42 έχω ήδη ένα αγόρι από τον πρώτο γάμο μου και μία παλινδρομη κύηση. Με τον σύντροφό μου (37χρ.) προσπαθούμε περίπου ένα χρόνο. Μετά από διάφορες εξετάσεις καταλήξαμε πως είμαι μια χαρά παρόλο την ηλικία αλλά αυτός έχει χαμηλή κινητικότητα. Με την πρώην γυναίκα του είχε 3 εξοσωματικες που δεν ήταν επιτυχής βέβαια. Μετά από θεραπεία για ένα μικρόβιο που είχε έφτιαξε η κινητικότητα στο 20% την 1η ώρα μέχρι και την 6η που γίνεται 15% ααρ.σπερματοζωαριων 45500000/ml. Βοηθήστε με κάπως με πληροφορίες. Σκέφτομαι σπερματεγχυση αν κ ο γυναικολόγος είπε όχι και να περάσουμε αμέσως σε εξοσωματική γτ είμαι μεγάλη