Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

1 εβδομαδα καθυστερηση

Recommended Posts

Καλημερα κ χρονια πολλα!ειμαι νεο μελος στην ομορφη παρεα σας!

Οπως αναφερω κ στον τιτλο εχω μια εβδομαδα καθυστερηση! Εχω σταθερο κυκλο 30 ημερων. Με τον συντροφο μου ειπαμε να ξεκινησουμε σιγα σιγα τις προσπαθειες κ για καλη μας τυχη μετα την καθορισμενη επισκεψη στον γιατρο, ειχαμε ετοιμο "αβγουλακι"! Ετσι καναμε κ εμεις την προσπαθεια μας!!αυτο εγινε στις 5/12 κ απο την προηγουμενη παρασκευη επρεπε να εχω αδιαθετησει.. 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο εκανα ενα τεστ αλλα βγηκε αρνητικο, παρολου που ελεγε οτι ανιχνευει εως κ 6 μερες πριν την περιοδο..

Απο πονους ομως καλα παμε!εχει πριστει το στηθος μου αρκετα,εχω πονους στη μεση κ χαμηλα στην κοιλια κ συχνοουρια που μου εχει σπαςει τα νευρα!!

Εχουμε πεσει κ μεσα στις γιορτες βλεπετε κ δ ξερω τι να κανω! Κ αυτη η αναμονη με τρελαινει!!!! Εσεις τι λετε;;

Διαφημίσεις

Καλημερα κ χρονια πολλα!ειμαι νεο μελος στην ομορφη παρεα σας!

Οπως αναφερω κ στον τιτλο εχω μια εβδομαδα καθυστερηση! Εχω σταθερο κυκλο 30 ημερων. Με τον συντροφο μου ειπαμε να ξεκινησουμε σιγα σιγα τις προσπαθειες κ για καλη μας τυχη μετα την καθορισμενη επισκεψη στον γιατρο, ειχαμε ετοιμο "αβγουλακι"! Ετσι καναμε κ εμεις την προσπαθεια μας!!αυτο εγινε στις 5/12 κ απο την προηγουμενη παρασκευη επρεπε να εχω αδιαθετησει.. 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο εκανα ενα τεστ αλλα βγηκε αρνητικο, παρολου που ελεγε οτι ανιχνευει εως κ 6 μερες πριν την περιοδο..

Απο πονους ομως καλα παμε!εχει πριστει το στηθος μου αρκετα,εχω πονους στη μεση κ χαμηλα στην κοιλια κ συχνοουρια που μου εχει σπαςει τα νευρα!!

Εχουμε πεσει κ μεσα στις γιορτες βλεπετε κ δ ξερω τι να κανω! Κ αυτη η αναμονη με τρελαινει!!!! Εσεις τι λετε;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΚΟΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ, Η ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ!!ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΑΦΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ... :) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΗΝ ΣΚΑΣ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ! ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΩΡΑ??? ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ :)

ΚωνσταντιναΜ, καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Το καλύτερο και πιο σίγουρο είναι πάντοτε η χοριακή, αλλά δεδομένης της περιόδου των γιορτών θα σου έλεγα να ψάξεις να βρεις κάποιο εφημερεύον-διανυκτερεύον φαρμακείο και να πάρεις να κάνεις άλλο ένα τεστ. Μπορεί το άλλο να το έκανες νωρίς, μπορεί να μην έγινε σωστά (καλύτερα να είναι τα πρωινα ούρα, κλπ).

Καλά αποτελέσματα!!!

Καλησπερα κ παλι!καταρχην σας ευχαριστω ολες σας για τις απαντησεις!

Λοιπον σημερα εκανα την χοριακη κ μαντεψτε!

θετικη!!τα ακριβη αποτελεσματα θα τα εχω αυριο γιατι εκλειναν νωρις λογω των ημερων..!!

Διαφημίσεις