Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ειμαι στον 6 μηνα,αισθάνομαι εγκλωβισμένη στις λάθος επιλογές μου!Ζω ένα δράμα!

Recommended Posts

Είμαι 33χρονων!Επέστρεψα στο χωριό μου από τη πόλη, μένοντας από δουλειά και χρήματα. Πληγωμένη και σε απόγνωση για τη τεράστια αλλαγή σε όλα τα επίπεδα. Αποστασιοποιήθηκα από τους ανθρώπους, έμενα στους γονείς μου!Ξαναβρεθηκα με το πρώην φίλο μου, από ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον και ενώ η μητέρα μου κυρίως με έσπρωχνε προς τα εκεί! Αρραβωνιαστήκαμε, ξεκίνησε να κάνει σπίτι για να μείνουμε. Στη πορεία έψαχνα και βρήκα τελικά δουλειά με λίγα χρήματα στη πόλη, πηγαινοέρχομαι 2 ώρες δρόμο, για να συνεισφέρω, γιατί με αποκαλούσαν «ξεβράκωτη», «παλιοφάρα» και άλλα κοσμητικά! «Δε χρειαζόταν να επισημοποιήσουμε τίποτα παραπάνω αν δεν έμενα έγκυος» Αυτά τα ωραία! Στη δουλειά μου γνώρισα εκείνον.., τον ερωτεύτηκα, ερωτεύτηκα το μυαλό του, τα πάντα επάνω του, την αγάπη του για εμένα! Αντιστάθηκα επί ενάμιση χρονο!Τωρα τον αγαπώ ολοκληρωτικά! Κανείς δεν ήξερε τι μου συμβαίνει! Όταν βεβαιώθηκα και για τα δικά του αισθήματα , αποφάσισα να είμαι μαζί του! Μίλησα στους γονείς μου, επέστρεψα στο πατρικό μου και ήμουν έτοιμη να μιλήσω και σε εκείνον για να είμαστε μαζί! Δε πρόλαβα όμως, απογοητεύτηκα όταν μου τηλεφώνησε η πρώην του, αυτό με αποθάρρυνε και άλλαξα γνώμη! Ενέδωσα στον αρραβωνιαστικό μου, που έφερε μια εγκυμοσύνη που δεν ήθελα, γιατί αγαπάω εκείνον! Έκανα λάθος, έπαιξα με το χρόνο! Εκείνος θέλει να μεγαλώσουμε το παιδί μαζί, να μιλήσω και να πω την αλήθεια, ν ακολουθήσω τη καρδία μου! Ότι όλο αυτό δεν αξίζει σε κανένα και κυρίως ούτε στο παιδί! Είμαι ήδη δυστυχισμένη, ψάχνω να βρω μια λύση για να διορθώσω το λάθος μου!Ξέρω και έχω αναλύσει όλα τα ψυχολογικά θέματα και πριν και για αυτή τη περίοδο. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δε μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνον και φοβάμαι για το παιδί μου να μη μεγαλώσει σε μια οικογένεια χωρίς αληθινή αγάπη! Τι να κάνω? Πέστε μου τη γνώμη σας σας παρακαλώ!

Διαφημίσεις

Ο αρραβωνιαστικος σου τι αποψη εχει για το παιδι?

Αν εισαι σιγουρη οτι θα εισαι δυστυχισμενη ισως θα ηταν καλυτερο να μην προχωρησεις σε γαμο. Πολλες φορες αν υπαρχουν προβληματα σε μια σχεση δεν λυνονται με τον ερχομο ενος παιδιου.

Απο την αλλη μαλλον δεν θα ηταν σκοπιμο να αποφασισεις τωρα να προχωρησεις σε γαμο με τον συναδελφο σου. Κατι σε κλωνησε ηδη μια φορα, ακομη και αν η πρωη του ειπε ψεματα για οτι ειπε, η αντιδραση σου δειχνει οτι δεν εισαι σιγουρη ουτε για εκεινον.

Προσπαθησε μονη σου με το πιαδι σου και θα δεις ποιοι θα ειναι διπλα σας και πως. Αποφασιζεις αργοτερα αν και ποιον θα παντευτεις.

Είμαι 33χρονων!Επέστρεψα στο χωριό μου από τη πόλη, μένοντας από δουλειά και χρήματα. Πληγωμένη και σε απόγνωση για τη τεράστια αλλαγή σε όλα τα επίπεδα. Αποστασιοποιήθηκα από τους ανθρώπους, έμενα στους γονείς μου!Ξαναβρεθηκα με το πρώην φίλο μου, από ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον και ενώ η μητέρα μου κυρίως με έσπρωχνε προς τα εκεί! Αρραβωνιαστήκαμε, ξεκίνησε να κάνει σπίτι για να μείνουμε. Στη πορεία έψαχνα και βρήκα τελικά δουλειά με λίγα χρήματα στη πόλη, πηγαινοέρχομαι 2 ώρες δρόμο, για να συνεισφέρω, γιατί με αποκαλούσαν «ξεβράκωτη», «παλιοφάρα» και άλλα κοσμητικά! «Δε χρειαζόταν να επισημοποιήσουμε τίποτα παραπάνω αν δεν έμενα έγκυος» Αυτά τα ωραία! Στη δουλειά μου γνώρισα εκείνον.., τον ερωτεύτηκα, ερωτεύτηκα το μυαλό του, τα πάντα επάνω του, την αγάπη του για εμένα! Αντιστάθηκα επί ενάμιση χρονο!Τωρα τον αγαπώ ολοκληρωτικά! Κανείς δεν ήξερε τι μου συμβαίνει! Όταν βεβαιώθηκα και για τα δικά του αισθήματα , αποφάσισα να είμαι μαζί του! Μίλησα στους γονείς μου, επέστρεψα στο πατρικό μου και ήμουν έτοιμη να μιλήσω και σε εκείνον για να είμαστε μαζί! Δε πρόλαβα όμως, απογοητεύτηκα όταν μου τηλεφώνησε η πρώην του, αυτό με αποθάρρυνε και άλλαξα γνώμη! Ενέδωσα στον αρραβωνιαστικό μου, που έφερε μια εγκυμοσύνη που δεν ήθελα, γιατί αγαπάω εκείνον! Έκανα λάθος, έπαιξα με το χρόνο! Εκείνος θέλει να μεγαλώσουμε το παιδί μαζί, να μιλήσω και να πω την αλήθεια, ν ακολουθήσω τη καρδία μου! Ότι όλο αυτό δεν αξίζει σε κανένα και κυρίως ούτε στο παιδί! Είμαι ήδη δυστυχισμένη, ψάχνω να βρω μια λύση για να διορθώσω το λάθος μου!Ξέρω και έχω αναλύσει όλα τα ψυχολογικά θέματα και πριν και για αυτή τη περίοδο. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δε μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνον και φοβάμαι για το παιδί μου να μη μεγαλώσει σε μια οικογένεια χωρίς αληθινή αγάπη! Τι να κάνω? Πέστε μου τη γνώμη σας σας παρακαλώ!

κανείς δε μπορεί να μαντέψει ποιά θα είναι η καλύτερη επιλογή τελικά...δε ξέρω πάντως πιστεύω είναι λάθος συνταγή να παντρεύεσαι κάποιον κ να είσαι ερωτευμένη με κάποιον άλλον...είναι άδικο κ για τον αρραβωνιαστικό σου κ κρίμα για σένα που θα λές μιά ζωή "με τον άλλον θα ήμουνα ευτυχισμένη"οπότε το καλύτερο είναι αυτό που σου προτείνει η mmdad... μη παντρευτείς κανέναν ακόμα...όσο για τη πρώην για μένα δε μετράει...

Νομίζω πρέπει η ίδια να κάτσεις και να σκεφτείς τί νιώθεις και να αναλάβεις και τις ευθύνες των όποιων αποφάσεών σου. Συγγνώμη αλλά μου φαίνεται ότι τον άνθρωπο τον έχεις σαν δεκανίκη και μόλις βρίσκεις κάτι άλλο τον παρατάς. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσσεις τί νιώθεις πραγματικά για τον πατέρα του παιδιού σου. Είναι άδικο να μένεις με κάποιον μόνο και μόνο γιατί δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο, είναι άδικο προς τα δικά του συναισθήματα και γιατί προφανώς αν βρείς κάτι άλλο θα τον αφήσεις και πάλι. Αν θεωρείς ότι σε αδικώ ζητώ συγγνώμη αλλά απο την περιγραφή σου αυτό κατάλαβα.

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

Διαβαζεις παντου και ετσι ειναι..οτι, οταν αγαπας καποιον αληθινα δε χωρα κανεις αλλος πουθενα! Εγω αγαπω εκεινον και με εκεινον ονειρευτηκα τη ζωη μου! Τωρα αισθανομαι οτι αναγκαζομαι να ζησω μια αλλη ζωη, αναγκαζομαι να ζησω την ευτυχια αλλων και οχι τη δικη μου! Το παιδι μου δε φταει σε τιποτα να το πληρωσει ολο αυτο!Σκεφτομαι ολη την υποκρισια, το ψεμα, τη βιτρινα μιας οικογενειας και μεσα μου να μεινει αυτο το..γιατι!Για μενα δεν εχει σημασια αν ο αρραβωνιαστικος μου ειναι πλεον καλος μαζι μου, γιατι ξερω οτι με χρησιμοποιησε με καποιο τροπο για να με κρατησει γιατι εβλεπε οτι φευγω! Η αληθεια μου λεει οτι θελω να ζησω με εκεινον, φοβαμαι ομως πολυ το κοσμο, πως θα το πω, πως θα το κανω και ποτε!Ειμαι ηπιος ανθρωπος, σκεφτομαι πολυ τους αλλους και λιγοτερο εμενα.Ποιο ειναι το δικαιο τελικα? να μεινεις με το πατερα του παιδιου? ή να ακολουθησεις τη καρδια σου με οποιο τιμημα για τους αλλους?

Διαφημίσεις

Για μενα δεν εχει σημασια αν ο αρραβωνιαστικος μου ειναι πλεον καλος μαζι μου, γιατι ξερω οτι με χρησιμοποιησε με καποιο τροπο για να με κρατησει γιατι εβλεπε οτι φευγω!

Πώς ακριβώς σε χρησιμοποίησε;

Με τον αρραβωνιαστικό σου δεν έχετε προχωρήσει σε γάμο άρα ειναι πολύ πιο εύκολο να διαλυθεί η σχέση. Σιγουρα θα ειναι ενα σοκ γι αυτον αλλα θα το ξεπεράσει απο το να ζούσε σε μια ψεύτικη σχέση. Εύχομαι να ευτυχήσεις μέσα απο την καρδιά μου και ο ανθρωπος που γνώρισες να είναι αυτος που φένεται. Ολα καλά σου εύχομαι απο εδω και πέρα μόνο βιάσου για να μην προχωρήσει άλλο αυτή η άβολη κατάσταση για όλους σας ;)

Το δίκαιο και το σωστό είναι να μην κοροϊδεύεις κανέναν! Εφόσον πατέρας του παιδιού σου είναι ο αρραβωνιαστικος σου, αλλά εσύ θέλεις τον άλλον, πολύ απλά του εξηγείς την κατάσταση και χωρίζεις μαζί του, χωρίς φυσικά να του απαγορεύσεις να έχει επαφές με το παιδί του.

Προςωπικα μου φαίνεται οτι απλα σου εγινε εμμονή ιδεα ο άλλος , που μαλλον επειδή η σχέση ηταν κρυφή και παράνομη την εκανε και πιο ζουμερή ...

Εχεις σοβαρό λογο να μην θες να μείνεις με τον αρραβωνιαστικο σου; Προςωπικα αν ηταν να γινόμουν μητερα σαν και σενα αυτο θα με ενοιαζε μονο τιποτα άλλο και θα συνέχιζα να ολοκλήρωνα την οικογένεια μου - εκτός και αν ο άνθρωπος εχει κανει κατι άσχημο!

Αυτα...

Κρίμα να ειςαι ετςι στην καλύτερη περίοδο της ζωής σου

Ολα να σου πανε καλα

Όταν βεβαιώθηκα και για τα δικά του αισθήματα , αποφάσισα να είμαι μαζί του! Μίλησα στους γονείς μου, επέστρεψα στο πατρικό μου και ήμουν έτοιμη να μιλήσω και σε εκείνον για να είμαστε μαζί! Δε πρόλαβα όμως, απογοητεύτηκα όταν μου τηλεφώνησε η πρώην του, αυτό με αποθάρρυνε και άλλαξα γνώμη! Ενέδωσα στον αρραβωνιαστικό μου, που έφερε μια εγκυμοσύνη που δεν ήθελα, γιατί αγαπάω εκείνον!

Εδώ το έχασα λίγο...

Σου τηλεφώνησε για ποιον λόγο; και που σε ήξερε;

Διαφημίσεις

Το δίκαιο και το σωστό είναι να μην κοροϊδεύεις κανέναν! Εφόσον πατέρας του παιδιού σου είναι ο αρραβωνιαστικος σου, αλλά εσύ θέλεις τον άλλον, πολύ απλά του εξηγείς την κατάσταση και χωρίζεις μαζί του, χωρίς φυσικά να του απαγορεύσεις να έχει επαφές με το παιδί του.

Συμφωνώ!

Άλλωστε δεν έχετε παντρευτεί.

Αγάπη , αν θες απαντάς:

1. Τί σου είπε η πρώην και σε απομάκρυνε με την πρώτη;Αν μη τί άλλο , γνωρίζω καλά οτι ένας τόσο ερωτευμένος άνθρωπος δεν τα παρατάει τόσο εύκολα.

2.Ο αρραβωνιάρης σε άφησε έγκυο δια της βίας ,το συζητήσατε πρώτα ή έγινε "καταλάθος";

3.Ο άλλος γνωρίζει οτι εγκυμονείς το παιδί του αρραβωνιαστικού σου;Είσαι σίγουρη οτι θα δεχτεί να το μεγαλώσει;

Agapi10, εγω θα σταθω στα εξης:

1. Στο πρωτο σου μηνυμα αναφερεις χαρακτηριστικα οτι η μαμα σου "σε εσπρωχνε προς τα εκει", με συγχωρεις αλλα δεν εισαι 13, αλλα 33, αν δεν ηθελες θα εβαζες stop!!!

2. Αναφερεις επισης οτι, ο αρραβωνιαστικος σου (που σημειωτεον εσυ γυρισες ξανα σε εκεινον) σε χρησιμοποιησε, αν εννοεις την εγκυμοσυνη που δεν επιδιωξες εσυ αλλα αυτος, παλι με συγχωρεις αλλα φερεις ευθυνη γιατι το αφησες να συμβει!!!

3. Λες οτι ερωτευτηκες και αγαπησες εναν αλλο ανθρωπο με τον οποιο θελεις να ζησεις μαζι του. Σε πηρε τηλ η πρωην του και με αυτα που σου ειπε σε εστρεψε (?!) εναντιον του για καποιο λογο, πιστευω πως ειναι σοβαρος, ειδαλλως πεφτουν σε αντιφασεις τα λεγομενα σου!!!

Αν θελεις τη γνωμη μου, πιστευω πως δεν πρεπει να ζεις σε μια σχεση που δεν εχει τα απαραιτητα για να ειναι σχεση, ποσο μαλλον οταν υπαρχει και ενα παιδι. Νομιζω πως πρεπει να ξεκαθαρισεις με ολους για ολα και να τραβηξεις τον δρομο σου, οποιος τελικα και αν ειναι αυτος!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Σας ευχαριστω για οσα μου γραφετε!Ειμαι προσεκτικη στο να δωσω λεπτομερειες για ευνοητους λογους!Θα προσπαθησω να δωσω διευκρινησεις εκει που τεθηκαν! Η πρωην του μου ειπε απλα να τον αφησω ησυχο..πιστεψα οτι ηταν ακομη μαζι του! μου ελεγε ομως ψεμματα λειτουργωντας εκδικητικα εναντιον του!Πληγωθηκα πολυ γιατι τον αγαπω! Αυτο ειναι το σημειο που εκανα το τεραστιο για μενα λαθος..που αντι να του μιλησω και να ζητησω εξηγησεις, τραπηκα σε φυγη και γυρισα στον αραβωνιαστικο μου που ηδη ειχα σχεδον χωρισει!Αυτος με τη σειρα του εκανε οτι εκανε για να με αφησει εγκυο για να μη φυγω ξανα!Ασφαλως και φερω ευθυνη..ομως ηξερα οτι περναμε προφυλαξεις και δεν ειχαμε αποφασισει να προχωρησουμε σε κατι τετοιο!Θυμωσα μαζι του και περασα ασχημες καταστασεις τους πρωτους μηνες! Εκεινος, ειναι διπλα μου σε οτι κι αν περναω, αγαπιομαστε αληθινα για οσους δε πιστευουν σε αυτο..δε μπορω να βοηθησω τη κριση τους! Θελει να κανω αυτο που λετε οι πιο πολλοι..να μιλησω, να ξεκαθαρισω και να ειμαστε μαζι, να μεγαλωσουμε το παιδι, να σεβομαστε τη σχεση με τον πατερα του, αλλα μαζι! Για μενα ειναι δυσκολο να το κανω αυτο τωρα, φοβαμαι πολυ, δεν εχω ψυχικη δυναμη να αντιμετωπισω τετοια κατασταση τωρα!Νοιωθω οτι ειμαι ενα φαντασμα, εχω απομονωθει..προσπαθω να βρω παρηγορια σε οσα γραφεται! Ειχα την ευτυχια στα χερια μου και μου τη εκλεψαν τη τελευταια στιγμη, αυτο αισθανομαι!

Αγάπη , σαν γυναίκα μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτεσαι και πώς νιώθεις.Αγάπησες,τρόμαξες,έφυγες,βιάστηκες,μετάνιωσες.....

Σαν φίλη μου , σαν άγνωστη , σαν γνωστή μου...σε καταλαβαίνω..

Αν ,όμως ,ο αδερφός μου ήταν στη θέση του αρραβωνιαστικού σου , θα έβλεπα τα πράγματα αλλιώς.Καταλαβαίνεις οτι είσαι συνένοχη και όχι το θύμα;

Τί θα ζητήσεις απο έναν πατέρα;Να φύγεις με άλλον και να μεγαλώσει το παιδί χωρίς εκείνον;Έχεις ευθύνη και πρέπει να την αναλάβεις.Δε λέω να μείνεις με κάποιον που δεν αγαπάς , άλλο αυτό.

Για το οτι εσύ έκανες λάθος κινήσεις δε φταίει ούτε ο αρραβωνιαστικός , ούτε ο συνάδελφος ,ούτε το παιδί.Μην έχεις ,δηλαδή , στο μυαλό σου οτι ο πατέρας σε άφησε επίτηδες έγκυο.Δεν σε βίασε.Με τη θέλησή σου ήρθατε σε επαφή.

Γιατί ανακοίνωσες την εγκυμοσύνη σου;Γιατί δεν το έκρυψες αφού δεν ήσουν σίγουρη για τα αισθήματά σου για τον πρώην;Μήπως ήσουν σίγουρη μέχρι που σε πήρε τηλ. ο συνάδελφος και ξανασμίξατε;Αν δεν είχατε επικοινωνήσει , πως θα ήταν τώρα η ζωή σου;

Με τον συνάδελφο είχατε παράνομη σχέση πριν επιστρέψεις στο χωριό σου;Γιατί σε άφησε να φύγεις και γιατί λες οτι γύρισες στο χωριό σου πληγωμένη;

[Όταν θέλεις ολοκληρωμένες απόψεις να ακούς , τότε θα πρέπει να δίνεις και μια πιό ολοκληρωμένη εικόνα(σε μας εδω), για να μην αναγκαζόμαστε να ρωτάμε και να σε φέρνουμε (πιθανόν) σε δύσκολη θέση.]

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ,μέχρι στιγμής, αν είσαι καψούρα με τον τύπο ή ερωτευμένη στ'αλήθεια.

Εύχομαι εσύ να το έχεις καταφέρει.

Προς το παρόν μην κάνεις τίποτα.Περίμενε να γεννήσεις και μετά το ξανασκέφτεσαι , αφού θα έχεις δει ποιός έχει μείνει πραγματικά δίπλα σου.

Διαφημίσεις

Κορίτσι θλιβομαι με αυτα που διαβαζω.Νιωθω πως μιλα μια κοπέλα της γενιας των μαμαδων μας που δεν ηξεραν,αγονταν κ φερονταν εβρισκαν παρηγορια κ στηριγμα σε αρραβωνες κ δεν στεκονταν στα ποδια τους όπως οφειλει να κανει σημερα η καθε γυναικα.Μια σειρα απο επανωτα λαθη σε οδηγησαν εδω που εισαι σημερα για αυτο το κυριωτερο για μενα ειναι να τα βρεις με τον εαυτο σου τωρα που θα γινεις μαμα κ να καταλαβεις τι θελεις πραγματικα:ειναι αυτος ο ανδρας ή ειναι απλα ενα απωθημενο κ μετα παλι θα γυρισεις τρεχοντας στον πατερα του παιδιου σου.Μεινε λιγο μονη σου να σκεφτεις ,να γεννησεις με το καλο κ να δεις τι θελεις να κανεις.Κυριως όμως μη βασιζεσαι σε άλλους αλλα στον εαυτο σου.Δεν ειναι κακο να μεινεις και μονη .Οι ανδρες δεν ειναι αυτοι που μας καταξιωνουν αλλά ο εαυτος μας κ η σταση μας,η πορεια μας κ οι επιλογες μας

ιΓια μενα ειναι δυσκολο να το κανω αυτο τωρα, φοβαμαι πολυ, δεν εχω ψυχικη δυναμη να αντιμετωπισω τετοια κατασταση τωρα!Νοιωθω οτι ειμαι ενα φαντασμα, εχω απομονωθει..προσπαθω να βρω παρηγορια σε οσα γραφεται! Ειχα την ευτυχια στα χερια μου και μου τη εκλεψαν τη τελευταια στιγμη, αυτο αισθανομαι!

Αν δεν το κάνεις τώρα, θα το κάνεις σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον. Τώρα θα δυσαρεστήσεις τον αρραβωνιαστικό σου ενώ αύριο μεθαύριο, το πιο πιθανό είναι να ζήσει το παιδί σου δυσάρεστες καταστάσεις, κάνοντας μία ζωή που δεν την θέλεις. Οπλίσου με θάρρος και πάρε πίσω την ευτυχία που λες ότι σου έκλεψαν!

Αγαπη εισαι 33 ετων και σε λιγο καιρο θα εισαι μαμα.Θα εχεις ενα παιδι στα χερια σου το οποιο θα εξαρταται απολυτα απο σενα για να ζησει.Πρεπει λοιπον να πατησεις γερα στα ποδια σου...να αναλαβεις τις ευθυνες σου και να σταματησεις να αντιμετωπιζεις τον εαυτο σου ως θυμα.Δε σου φταιει ουτε η μανα σου, ουτε ο αρραβωνιαστηκος σου, ουτε ο συναδεδρφος ουτε η πρωην του.Δε φταινε γιατι πολυ απλα δεν εισαι 18 χρονων αλλα 33.Εχεις ευθυνη για οτι εχει γινει.Λες οτι ειχες την ευτυχια και στην εκλεψαν...ποιος στην εκλεψε δλδ? Ο αρραβωνιαστηκος σου που σε αφησε εγκυο? Μα γιατι γυρισες σε αυτον αφου δε τον αγαπας? Γιατι κοιμηθηκες μαζι του? Γιατι κρατησες το μωρο?

Γιατι θεωρεις πως πρεπει να επιλεξεις ενα απο τους δυο αυτους αντρες? Σκεψου λιγο καθε εναν ξεχωριστα.Τον αρραβωνιαστικο σου τον αγαπας? Θελεις να τον παντρευτεις? Προφανως οχι.Τοτε απλα , ομορφα ξεκαθαρα εξηγησε του πως δεν θελεις να παντρευτειτε.Πως θελεις να γεννηθει το πΙδι, να το μεγαλωσετε οσο καλυτερα μπορειτε...γαιτι σορρυ αλλα αυτος ειναι ο οατερας του παιδιου οχι ο αλλος.Αλλα απο κει και περα δεν θελεις να παντρευτειτε και να εισαι μαζι του.Τοσο απλα.

Ο αλλος τωρα καθεται και σογ λεει βλακειες να πας να ζησεις μαζι του και να μεγαλωσετε μαζι το παιδι κι εσενα περνουν τα μυαλα σου αερα.Αν θελεις να εισαι μαζι του δικαιωμα σου...το παιδι ομως εχει πατερα...δε μπορει αυτος να παρει τη θεση του πατερα..δεν εχει κανενα δικαιωμα να σου λεει τετοια.Το τι θα κανετε εσεις οι δυο ειναι αλλη ιστορια...το παιδι ομως αφησε το εξω απο ολα αυτα.Το παιδι εχει και μανα και πατερα.Βρες ενα σπιτι να ζησεις μονη σου με το παιδι σου ακι ασε τους γαμους για την ωρα.

Δε χρειαζεσαι κανεναν αντρα για δεκανικι.Μεινε με το συναδερφο αν θες αλλα οχι να πας να σπιτωθεις μαζι του.Εσυ στο σπιτι σου με το παιδι σου.

Συμφωνώ με Νίκη και θέλω να υπογραμμίσω κάτι πολύ σημαντικό.

Όσες είμαστε μανούλες με σύζυγο/σύντροφο ,το ξέρουμε.

Η σχέση του ζευγαριού αλλάζει τελείως μετά τον ερχομό ενός παιδιού.Πόσο μάλλον ενός ζευγαριού με παιδί , του οποίου ο ένας δεν είναι γονέας.

Εσύ ,σαν άνθρωπος ,αλλάζεις...Κράτα μικρό καλάθι και μην εμπιστεύεσαι κανέναν.Λυπάμαι πολύ που λέω αυτή την κουβέντα σ'ένα τόπικ με λαβ στόρυ ,αλλά κάποιες φορές πρέπει να επικρατεί η λογική κατά της καρδιάς..

Εύχομαι ειλικρινά να βρείς την καλύτερη λύση και να έρθει με το καλό το μωρό σου.

Οσες κοπελες και να σου απαντησουν, οτι συμβουλη και να παρεις, το προβλημα σου δε θα λυθει, η κατασταστη θα παραμεινει η ιδια, τα αναπαντητα ΑΝ θα πλανωνται ακομα ! Οποτα οποια και να ναι η αποφαση σου, στηριξε την για να ειναι οσο το δυνατον ανωδινο για σενα και το παιδι σου κυριως !! Καλη τυχη !!

• 2 months later...