Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποιο ρυζάλευρο βανίλια;

Recommended Posts

Μέσα στον μήνα θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά και το ρυζάλευρο. Η παιδίατρος είπε να πάρουμε απ' το σούπε μάρκετ όποιο κρίνουμε - θα προτιμούσα κάποιο χωρίς ζάχαρη. Ποιο θεωρείτε καλύτερο;

27pzp3.png

qIUIp2.png

Διαφημίσεις

Μέσα στον μήνα θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά και το ρυζάλευρο. Η παιδίατρος είπε να πάρουμε απ' το σούπε μάρκετ όποιο κρίνουμε - θα προτιμούσα κάποιο χωρίς ζάχαρη. Ποιο θεωρείτε καλύτερο;

Εγώ δε θηλάζα κ του είχα δώσει 2 διαφορετικά τα οποία του άρεσαν πολύ κ τα έτρωγε με όρεξη!

Πίνει Novalac αλλά έχω διαβάσει ότι έχει άσχημη γεύση. Η παιδίατρος είπε να διαλέξουμε κάποια απ' το σούπερ μάρκετ - δε μας χαλάει η προοπτική, πανάκριβα τα Novalac - αλλά δεν ξέρουμε ποια μάρκα.. Η Νουνού ακούω έχει πολλή ζάχαρη. Η Γιώτης που είναι και ελληνική εταιρεία τι λέει;

27pzp3.png

qIUIp2.png

Διαφημίσεις

Πίνει Novalac αλλά έχω διαβάσει ότι έχει άσχημη γεύση. Η παιδίατρος είπε να διαλέξουμε κάποια απ' το σούπερ μάρκετ - δε μας χαλάει η προοπτική, πανάκριβα τα Novalac - αλλά δεν ξέρουμε ποια μάρκα.. Η Νουνού ακούω έχει πολλή ζάχαρη. Η Γιώτης που είναι και ελληνική εταιρεία τι λέει;

Και εμείς Novalac πίναμε κ πίνουμε!

Και τις 2 τις τρώει μια χαρά κ προτιμάμαι την Γιώτης που είναι κ ελληνική!

εμεις αρχικα διναμε της νουτριτσια αλλα νερουλιαζει πολυ και εκτοτε παιρνω γιωτης σε σχεση με ολες τις υπολοιπες εχει τη λιγοτερη ζαχαρη,γλουτενη πρεπει να εχει μεσα το προιον γιατι στα παιδια δεν δινουμε διαιτης προιοντα,εκτος εαν παρατηρηθει δυσανεξια....παντως εγω ειμαι ευχαριστημενη απο τη γιωτης και η φαριν λακτε ειναι ωραια,μια φορα δοκιμασα και νουνου επειδη δεν βρηκα στο μαρκετ καλη ειναι και αυτη,απλα προτιμω ενα ελληνικο προιον ειναι και πιο οικονομικη.

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

ο άντρας μου επέμενε να βρούμε βιολογικό.... Καταλήξαμε στη frezyderm, δεν έχει ζάχαρη και το γάλα που περιέχει, καθώς και η παιδίατρος πρότεινε με γάλα και βανίλια, είναι βιολογικό.... Είναι λίγο τσιμπημένο σε σχέση ποσότητα-τιμή, δηλ 4,10 ευρώ τα 200 γραμμάρια...

Καλή αρχή!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις.. χτες έριξα μια ματια στο σουπερ μάρκετ και νομίζω μόνο η Milupa έλεγε πως δεν έχει ζάχαρη αλλά σουκρόζη (ή κάπως έτσι).. κι εγώ υπέρ της Γιώτης είμαι, αλλά έχει ζάχαρη λέει... :-(

Κρέμες φαρμακείου θέλω να τις αποφύγω, τόσους μήνες παιδευόμαστε με τα novalac και τις παραγγελίες online, προτιμώ να παίρνω κρέμα απ το σούπερ μάρκετ να τελειώνω...

27pzp3.png

qIUIp2.png

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Μηπως εχει δοκιμασει κανεις το ρυζαλευρο της Hipp?Θα ξεκινησουμε ρυζαλευρο σε μισο μηνα και θα με βοηθουσε οποιαδηποτε αποψη για αυτη την εταιρεια. Ευχαριστω!!