Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συναχι και θυλασμος

Recommended Posts

Κοριτσια καλημέρα σημερα νιωθω οτι ξυπνησα με σσυναχι και μπουκωμα...μαλλον μς κολλησε ο αντρας μου. Εγω τον μικρο μου 1.5 μηνων φοβάμαι μην τον κολλησω ακομα δςν εχει κανει το πρωτο του εμβόλιο. . Κολλαει με τον θυλασμο ?. δεν τον θηλάζω αποκλειστικα.. στο σωματιο που τον εχω διπλα μου? Αναπνεουμε τον ιδιο αερα ( αλλα και ο αντρας μου εκει κοιμάται εαν ηταν θα ειχε κολλησει ηδη (.

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημέρα σημερα νιωθω οτι ξυπνησα με σσυναχι και μπουκωμα...μαλλον μς κολλησε ο αντρας μου. Εγω τον μικρο μου 1.5 μηνων φοβάμαι μην τον κολλησω ακομα δςν εχει κανει το πρωτο του εμβόλιο. . Κολλαει με τον θυλασμο ?. δεν τον θηλάζω αποκλειστικα.. στο σωματιο που τον εχω διπλα μου? Αναπνεουμε τον ιδιο αερα ( αλλα και ο αντρας μου εκει κοιμάται εαν ηταν θα ειχε κολλησει ηδη (.

Kαλημερα Αναστασια.

Καταρχας μην εκθετετε ενα νεογνο σε ιωσεις και μικροβια.Με το που καταλαβετε οτι αρρωσταινετε μασκα και απομονωση σε αλλο δωματιο.Ειναι παρα πολυ μικρο το παιδι για να κολλησει.Σου μιλαω εκ πειρας ,αφου η μικρη μου αρρωστησε σχεδον δυο μηνων απο ενα συναχι του μπαμπα της ,που σ εκεινη κατεληξε σε βρογχιολιτιδα.

Αυτα βεβαια δεν ισχυουν για σενα.Εσυ μακαρι να κολλησεις , γιατι μεσω του θηλασμου ειναι σαν να "εμβολιαζεις" το μωρο σου με αντισωματα της ιωσης , με αποτελεσμα να μην κολλαει.

Εγω , οποτε ξεκιναει η περιοδος ιωσεων παρακαλαω να κολλησω , για να προστατευσω τη μπουμπου μου!

Kαλημερα Αναστασια.

Καταρχας μην εκθετετε ενα νεογνο σε ιωσεις και μικροβια.Με το που καταλαβετε οτι αρρωσταινετε μασκα και απομονωση σε αλλο δωματιο.Ειναι παρα πολυ μικρο το παιδι για να κολλησει.Σου μιλαω εκ πειρας ,αφου η μικρη μου αρρωστησε σχεδον δυο μηνων απο ενα συναχι του μπαμπα της ,που σ εκεινη κατεληξε σε βρογχιολιτιδα.

Αυτα βεβαια δεν ισχυουν για σενα.Εσυ μακαρι να κολλησεις , γιατι μεσω του θηλασμου ειναι σαν να "εμβολιαζεις" το μωρο σου με αντισωματα της ιωσης , με αποτελεσμα να μην κολλαει.

Εγω , οποτε ξεκιναει η περιοδος ιωσεων παρακαλαω να κολλησω , για να προστατευσω τη μπουμπου μου!

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Όποτε αρρώσταινα θήλαζα σαν μανιακή, περισσότερο από ότι συνήθως. Μασκούλα να καλύπτει τη μύτη και το στόμα και βουρ. Το βασικό είναι ότι όταν εσύ αρρωστήσεις και μέχρι να εκδηλώσεις συμπτώματα, το έχεις ήδη κολλήσει το μωρό. Οπότε πάμε τώρα να του δώσουμε και αντισώματα, να το βοηθήσουμε με το γάλα να το περάσει ελαφρά αν είναι άτυχο και εμφανίσει συμπτώματα

Καλημέρα!

Δε χρειάζεται καν μάσκα. Είναι τόσο στενή η επαφή της μάνας με ένα μικρό μωρό, είτε θηλάζει είτε όχι, που του έχει μεταδώσει τα πάντα, πριν εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα.

Περαστικά σας!

Σας ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια..γιατι κατα αγχωθηκα πρωι πρωι μην το κολλησω..οποτε θα παρω μασκες για να μην το κολλησω και ο θεος βοηθος.. μακαρι να την περασω ετσι κ να μην κολλησει..

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Δε χρειάζεται καν μάσκα. Είναι τόσο στενή η επαφή της μάνας με ένα μικρό μωρό' date=' είτε θηλάζει είτε όχι, που του έχει μεταδώσει τα πάντα, πριν εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα.

Περαστικά σας![/quote']

:-D (ούτε εγώ έβαλα ποτέ μάσκα) :lol:

Όμως ο παιδίατρος έλεγε να βάλω, οπότε το είπα έτσι.

Καλημέρα!

Δε χρειάζεται καν μάσκα. Είναι τόσο στενή η επαφή της μάνας με ένα μικρό μωρό' date=' είτε θηλάζει είτε όχι, που του έχει μεταδώσει τα πάντα, πριν εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα.

Περαστικά σας![/quote']

ενταξει σε αυτο που λες ενα δικιο το χεις γιατι ειμαι συνεχεια πανω απο το κεφαλι του και ειδικα τωρα με τους κολικους.. ας παρουμε και την μασκα καλου κακου και βλεπουμε..

Εγω , οταν λεω για μασκα , δεν εννοω να φορεσει η μαμα μασκα.

Να φορεσουν εκεινοι που ερχονται αναγκαστικα σε επαφη με το μωρο και νιωθουν αρρωστοι(μπαμπας, γιαγιαδες κλπ.).

Απο τη μαμα δεν κολλαει

ειδικα μεσω του θηλασμου!το αντιθετο μαλιστα !

Εγω , οταν λεω για μασκα , δεν εννοω να φορεσει η μαμα μασκα.

Να φορεσουν εκεινοι που ερχονται αναγκαστικα σε επαφη με το μωρο και νιωθουν αρρωστοι(μπαμπας, γιαγιαδες κλπ.).

Απο τη μαμα δεν κολλαει

ειδικα μεσω του θηλασμου!το αντιθετο μαλιστα !

Ε..πες ετσι ντε!! :)

Το πρώτο εμβόλιο ετσι κι αλλιώς δεν προστατεύει απο τα κοινά μικρόβια και ιούς.

Απο το θηλασμο δεν κολλάει, ίσα ίσα το μητρικο γαλα παρέχει έτοιμα τα αντισώματα για να μην κολλήσει το μωρο ή να το περάσει πιο ελαφρά.

Οταν εμφανιστουν τα συμπτωματα στην μαμα εχει ήδη εκτεθεί το μωρο 1 24ωρο νωρίτερα.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Διαφημίσεις