Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ARVEKAP ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΥΡΙΑ

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμενα ,,,, ειμαι σε φαση εξωσωματικης,,, ειμαι στην 6 η ενεση ARVEKAP,,,σήμερα το πρωι που πήγα τουαλετα,,, ειδα να τρεχει αιμα με τα ουρα(αιματουρια),,,, περιοδο δεν περιμενω τωρα,,,,ηταν αρκετο που τρομαξα,,,μιλησα με τον γιατρο μου και με εστειλε για γενικη ουρων και καλλιεργεια,,, η γενικη βγηκε καθαρη,,, η καλλιεργεια την δευτερα,,,, τον ρωτησα μηπως αυτο ηταν παρενεργεια των ενεσεων,,, και μου ειπε οχι! μπορει καποια να μου απαντησει? εχει τυχει σε καποια κατι τετοιο με τις συγκεκριμενες ενεσεις?με ποναει η μεση και λιγο στα πλαγια,, προς τα νεφρα,,,ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα με τα νεφρα μου,,,τεθηκε η υποθεση οτι μπορει να ηταν καποιοσ ψευτοκολικος,,,πετρουλα ¨η αμμος και για αυτο ειδα αιμα,,, και εγω αναρρωτιεμαι,,,,αφου ποτε δεν ειχα θεμα με πετρες και αμμο,,,, ειναι συμπτωματικο να συμβει τωρα που κανω και τισ ενεσεις αυτες? μπορει να βοηθησει καποιος?

Διαφημίσεις

Καλησπερα. Τις ενεσεις τις συνεχιζεις; Ξαναειδες αιμα;

Ελπιζω να ηταν τυχαιο. (Δεν ξερω να σου απαντησω τι μπορει να ειναι).

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

Καλησπερα. Τις ενεσεις τις συνεχιζεις; Ξαναειδες αιμα;

Ελπιζω να ηταν τυχαιο. (Δεν ξερω να σου απαντησω τι μπορει να ειναι).

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

Νεραιδες σε ευχαριστω πολυ! τισ συνεχιζω,,,, για το γιατρο μου δεν ειναι απο τις ενεσεις,,, αιμα φανερο δεν ξαναειδα,,,,ευχομαι να μην ξαναεμφανιστει κ να ηταν απλα τυχαιο γεγονος!ευχομαι κ σε σενα ο,τι καλυτερο! φιλια

Εκανα πριν λιγους μηνςς τον κυκλο με arvecap για να κανω εμβρυομεταφορα με κατεψυγμενα εμβρυα.

Ειχα πονακια, κ δεν νομιζω οτι το αιμα σου οφειλεται στις ενεσεις. Πηρες τα αποτελεσματα απο την καλλιεργεια;

Εκανα πριν λιγους μηνςς τον κυκλο με arvecap για να κανω εμβρυομεταφορα με κατεψυγμενα εμβρυα.

Ειχα πονακια, κ δεν νομιζω οτι το αιμα σου οφειλεται στις ενεσεις. Πηρες τα αποτελεσματα απο την καλλιεργεια;

καλησπερα!!!!! ναι τα πηρα και ευτυχως ειναι καθαρα! δεν ξερω τι να πω,,, ουτε τι ακριβως ηταν αυτο,,, το σημαντικο ειναι οτι δεν το ξαναειδα!

εσυ σε τι φαση εισαι?

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!! ναι τα πηρα και ευτυχως ειναι καθαρα! δεν ξερω τι να πω,,, ουτε τι ακριβως ηταν αυτο,,, το σημαντικο ειναι οτι δεν το ξαναειδα!

εσυ σε τι φαση εισαι?

Ειχα επιτυχια με την εξωσωματικη.

Σου ευχομαι καλη επιτυχια, χωρις αγχος, ξερω ποσο δυσκολο ειναι να μην αγχωνεσαι, κ να ακους κατα γραμμα τον γιατρο σου!!!!

Ειχα επιτυχια με την εξωσωματικη.

Σου ευχομαι καλη επιτυχια, χωρις αγχος, ξερω ποσο δυσκολο ειναι να μην αγχωνεσαι, κ να ακους κατα γραμμα τον γιατρο σου!!!![/QUO

καλημερα και σε ευχαριστω για την συμπαρασταση. την πεμπτη παμε για τον πρωτο υπερηχο,,, να δουμε πως παω και τι εχουν κανει οι ενεσεις!!ελπιζω να προχωραμε καλα!!!!χαρηκα πολυ κ για σενα:P...ευχομαι απο εδω κααι περα να πανε ολα καλα:)