Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ GLUCOPHAGE 1000mg

Recommended Posts

καλημερα σας!ειμαι νεο μελος στην παρεα σας!

προσπαθουμε με τον αντρα μου για παιδακι εδω και πολλα χρονια!!

αλλα ακομα τιποτα:cry:

εχω ακανονιστο κυκλο-πολυκστικεσ ωοθηκες και θυροειδη ΤSH 5.23.

πηγα σε εναν καλο ενδοκρινολογο που μου συστησαν και μου εδωσe glucophage 1000mg.μου ειπε πως με αυτο θα φτιαξει ο κυκλος-να χασω κιλα και οτι με βοηθαει να κανω ωορρηξια και πολλεσ πιθανοτητες για εγκυμοσυνη!εσεις γνωριζετε κατι για αυτην τη θεραπεια?

παλαιοτερα ειχα παρει αντισυλιπτικα να φτιαξει ο κυκλος μου και δεν τα ειχα καταφερει μετεπειτα μου ειχε δωσει ενας γυναικολογος τα serpafar για να κανουμε προκληση ωοορηξιας τα πηρα για καποιους μηνες και τιποτα,επειτα πηγα σε αλλον γυναικολογο εκανα ενεσεισ menopur μηπως και τα καταφερνα να μεινω εγκυοσ αλλα και παλι τιποτα

δεν ξερω αρα θα τα καταφερω αυτη τη φωρα δεν ξερω:-(

Διαφημίσεις

καλημερα σας!ειμαι νεο μελος στην παρεα σας!

προσπαθουμε με τον αντρα μου για παιδακι εδω και πολλα χρονια!!

αλλα ακομα τιποτα:cry:

εχω ακανονιστο κυκλο-πολυκστικεσ ωοθηκες και θυροειδη ΤSH 5.23.

πηγα σε εναν καλο ενδοκρινολογο που μου συστησαν και μου εδωσe glucophage 1000mg.μου ειπε πως με αυτο θα φτιαξει ο κυκλος-να χασω κιλα και οτι με βοηθαει να κανω ωορρηξια και πολλεσ πιθανοτητες για εγκυμοσυνη!εσεις γνωριζετε κατι για αυτην τη θεραπεια?

παλαιοτερα ειχα παρει αντισυλιπτικα να φτιαξει ο κυκλος μου και δεν τα ειχα καταφερει μετεπειτα μου ειχε δωσει ενας γυναικολογος τα serpafar για να κανουμε προκληση ωοορηξιας τα πηρα για καποιους μηνες και τιποτα,επειτα πηγα σε αλλον γυναικολογο εκανα ενεσεισ menopur μηπως και τα καταφερνα να μεινω εγκυοσ αλλα και παλι τιποτα

δεν ξερω αρα θα τα καταφερω αυτη τη φωρα δεν ξερω:-(

Καλημερα Ολγα!Και εγω το ιδιο προβλημα εχω με εσενα οχι τοσο ανεβασμενη TSH αλλα παρομοια!Εμενα το glucophage δε με βοηθησε μου χαλασε κιαλλο τον κυκλο..Ελπιζω να σε βοηθησει!Με τον θυροειδη κανεις κατι?

rmYGp3.png

ναι περνω τ4 των 88mg.κοιτα επειδη δεν εχω δοκιμασει ξανα με glucophage θα δουμε τι θα γινει με αυτο παλι-μπορει και να ανταποκριθω δεν ξερω.μετα νομιζω δεν μου μενει κατι αλλο θα πρεπει να κοινηθω με εξωσωματικη.αλλα πρεπει να φτιαξει κ αυτοσ ο κυκλος βλεπεις.εσυ σε τη διαδικασια βρισκεσαι τωρα για να πετυχεις μπεμπε?

ναι περνω τ4 των 88mg.κοιτα επειδη δεν εχω δοκιμασει ξανα με glucophage θα δουμε τι θα γινει με αυτο παλι-μπορει και να ανταποκριθω δεν ξερω.μετα νομιζω δεν μου μενει κατι αλλο θα πρεπει να κοινηθω με εξωσωματικη.αλλα πρεπει να φτιαξει κ αυτοσ ο κυκλος βλεπεις.εσυ σε τη διαδικασια βρισκεσαι τωρα για να πετυχεις μπεμπε?

Εγω εχω κανει 2 σπερματεγχυσεις και 2 εξωσωματικες αρνητικες δυστυχως.Τωρα θα ξανακανω προσπαθεια με το νεο ετος.Ναι πρεπει να φτιαξει λιγο ο κυκλος ειναι σημαντικο..Εγω εχω ανταποκριση στα φαρμακα ευτυχως!Το glucophage λενε οτι βοηθαει στο αδυνατισμα!Εγω αδυνατισα αλλα ο κυκλος μου χαλασε!Εμενα με βοηθησε παρα πολυ η γυμναστκη aerobics!!Αν μπορεις ξεκινα!Οτι αλλο θελεις πες μου!!

rmYGp3.png

πια η διαδικασια της σπερματεγχυνσης?ποσο κοστιζει?μπορει να γινει σε δημοσιο νοσοκομειο?ευχομαι πολυ γρηγορα να κρατησεις αγκαλια ενα μπεμπε

Διαφημίσεις

πια η διαδικασια της σπερματεγχυνσης?ποσο κοστιζει?μπορει να γινει σε δημοσιο νοσοκομειο?ευχομαι πολυ γρηγορα να κρατησεις αγκαλια ενα μπεμπε

Καλησπερα!Δεν γνωριζω εαν γινεται σε δημοσιο νοσοκομειοδυστυχως..αλλα φανταζομαι πως θα γινεται.Η διαδικασια εξαρταται απο τα φαρμακα φανταζομαι ειναι αλλη εαν παιρνεις ενεσουλες και αλλη με τα χαπια.Εγω πηρα χαπια 4η-9η ημερα του κυκλου και μετα pregnyl πριν την ωορρηξια.Σε 24-36 ωρες μετα γινεται η σπερματεγχυση.Τωρα το κοστος εξαρταται απο τον καθε ιατρο και κεντρο.Ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι!Ευχαριστω πολυ για την ευχη σου!

rmYGp3.png

Καλησπέρα! Συγνώμη που μπαίνω σφήνα στη κουβέντα σας.

Απλά ήθελα να πω στη φίλη που ρωτά για σπερματ σε δημόσιο νοσοκομείο ότι δεν γίνεται.

Το κόστος μπορεί να κυμανθεί από 200-500 ευρώ.

Έχω κάνει 2 και πλήρωσα 250 και 300. Πεταμένα λεφτά στην δική μας περίπτωση.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Καλησπέρα! Συγνώμη που μπαίνω σφήνα στη κουβέντα σας.

Απλά ήθελα να πω στη φίλη που ρωτά για σπερματ σε δημόσιο νοσοκομείο ότι δεν γίνεται.

Το κόστος μπορεί να κυμανθεί από 200-500 ευρώ.

Έχω κάνει 2 και πλήρωσα 250 και 300. Πεταμένα λεφτά στην δική μας περίπτωση.[/QUOT

ευχομαι καλη επιτυχια!!!και πολυ γρηγορα να γινεις μαμα!!!

Γινεται και σπερματεγχυση και εξωσωματικη στα δημοσια πανεπιστημιακα νοσοκομεια.

Ψαξιμο θελει...και εγω ψαχνω....

δεν ξερω αν μενεις αθηνα?αλλα ρωτισε στο αττικο νοσοκομειο κατι ειχα ακουσει απο καιρο οτι θα εβαζαν και εξωσωματικη δωρεαν.

εσυ εχεις καποιο προβλημα?

εχεις δοκιμασει τα glucophage esy?

σου ευχομαι καλη επιτυχια να εχεις!!!

και εγω προσπαθω ποσα χρονια και ακομα τιποτα:cry::cry::cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

OLGA*

δεν μενω αθηνα...και δεν ειναι καθολου ευκολο να ψαχτω στην πρωτευουσα...

Εκανα επαφη προσφατα με Γιαννενα, εκει μου ειπαν οτι εχει καλη μοναδα υποβοηθουμενης αναπαραγωγης.

Πινω τα glucophage 850mg 2 την ημερα εδω και μερικα χρονια. Με βοηθουν στη διατηρηση κιλων αν και εχω περιττα κιλα και πρεπει να χασω και αλλα, αλλα στην ωορρηξια δεν με βοηθησαν (εχω συνδρομο πολυκυστικων και αντισταση στην ινσουλινη).

Σπερματεγχυση εκανα 1 φορα σε ιδιωτη γυναικολογο με εξοδα στα 150?....

Τωρα πρεπει να κανω επεμβατικη υστεροσκοπηση και μετα βλεπουμε...

θελω πολυ ενα μωρο ποτε θα ερθει επιτελους?τοσα χρονια παλευω.....πρεπει να βρω δυναμη παλι να το παλεψω.παντως νιωθω οτι χρειαζομαι ψυχολογικη υποστηριξη ποτε ειμαι καλα και ποτε παλι πεφτω κ λεω θα τα καταφερω ποτε?

Διαφημίσεις

Και εγω εχω κουραστεί πολύ με τις πολυκυστικες τοσα χρονια!!!!Δεν ξερω τι βοηθαει πραγματικα τα εχω δοκιμασει όλα αλλα τιποτα δεν εφερε αποτέλεσμα..Πολυ βεβαια το γυμναστηριο με βοηθησε μπορω να πω!!Παντως πιστευω ότι θα ερθει και η δικη μας η σειρα!!!Υπομονη!!

rmYGp3.png

καλησπερα harry kalo mhna!

eyxomai to kainoyrio etos poy ua eruei na soy ferei ayto poy toso poly epiuymeis!!!ena moro sthn agkalia soy!!!kai giati oxi kai noritraaaaaaaaa

eyxomai k ego na ta katafero kai na gino manoyla!!!

na moy les ta nea sou

αχ βρε κοριτσια τι θα κανουμε με αυτες τις πολυκυστικες μου λετε?

τι ειναι υστεροσκοπιση?σε τι βοηθαει?

Καλημέρα!!

Η υστεροσκόπηση είναι μια διαγνωστική εξέταση κατα την οποία μέσω μίας κάμερας φαίνεται αν υπάρχει πολύποδας ή συμφύσεις ή κάποια ανωμαλία στην μήτρα για παράδειγμα και μπορεί να διορθωθεί επί τόπου.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!! OLGA* το glucophage το έπαιρνα κ εγω, μου το έγραψε ο ενδοκρινολόγος.Δεν έχω πρόβλημα με θυροειδή αλλά μου είπε πως μόνο καλό θα μου κάνει όπως κ τα Τ4.Έχω πολυκυστικές αλλά ο κύκλος μου έχει στρώσει κ η ωορρηξία μου γίνεται κανονικά.Οι γυναικολόγοι δεν είναι κ πολύ φαν του χαπιού απ'ότι κατάλαβα.Λένε ότι δεν είναι αποδεδειγμένο ότι βοηθάει.Εμένα πάντως με βοήθησε να χάσω κιλά κ ότι έπεται. Αλλα μέχρι να το δεχτεί το στομάχι κ να στρώσει... Κ τώρα κανονικά θα έπρεπε να το παίρνω αλλά το είχα κόψει το καλοκαιρί κ ακόμη δεν το ξαναξεκίνησα. Φαντάζομαι θα σε ενημέρωσε ότι έχει συνήθως παρενέργειες κ οτι πρεπει να συνδυαζεται με σωστή διατροφή.Τέλος όσον αφορά τη σπερματέγχυση γίνεται σε δημόσιο νοσοκομείο.Έκανα πριν λίγο καιρό..ανεπιτυχώς. Ότι θελήσεις ρώτησε

z3gOp3.png

9nvIp3.png