Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ποναει πολυ η κοιλια μας ....???

Recommended Posts

Κορίτσια έχω ένα έντονο πρόβλημα και θα ήθελα να ακούσω γνώμες. Ο μεγάλος μου γιος, απ την πρώτη εβδομάδα του σχολείου, το πρωί παραπονιέται ότι πονάει πολύ η κοιλιά του και δε θέλει να πάει. Για να τα πάρουμε με τη σειρά όμως.

Ξυπνάει πανεύκολα, χωρίς γκρίνια, πλένεται τραγουδώντας, δόντια, πρωινό, μόλις πιει το γάλα διπλώνεται στα δύο, πηγαίνει τουαλέτα, βγαίνει με παράπονο ότι τον πονάει η κοιλιά. Αυτό έγινε για 3 μέρες, την τρίτη μάλιστα έκανε και εμετό και έμεινε σπίτι. Πήγαμε στο γιατρό, του είπε να κόψει το γάλα. Παρεμπιπτόντως, και στο βραδινό γάλα του συμβαίνει το ίδιο. Και τα ΣΚ επίσης. Σταματήσαμε για λίγες μέρες το γάλα, για να δούμε πώς θα πάει. Δεν είχε τον αφόρητο πόνο, αλλά και πάλι πονούσε. Εν τω μεταξύ ξέχασα να σας πω κάναμε αιματολογικές και ορμονολογικό έλεγχο, εγώ τα βλέπω νορμαλ τα αποτελέσματα, θα τα δει απόψε και ο παιδίατρος.

Μας πέρασε απ το μυαλό ότι το κάνει για να μην πάει σχολείο, στον άντρα μου δηλαδή για να είμαι ακριβής. Όμως όπως σας είπα συμβαίνει και τα ΣΚ, επίσης όταν του περνάει ζητάει μόνος του να πάει σχολείο γιατί είναι καλύτερα, σήμερα πχ το πρωί ήταν καθισμένος στο πάτωμα και έλεγε ότι πονάει, πήγε και γύρισε με πόνο πριν την προσευχή, έκατσε αμέσως να κάνει τα μαθήματα του και επέμενε ότι δεν κάνει πλάκα. Και ήταν πολύ καλά διαβασμένος και έγραψε άριστη ορθογραφία. Μετά από μισή ώρα σηκώθηκε μόνος και ντύθηκε, είπε ότι είναι καλύτερα και θέλει να πάει.

Υποπτεύομαι ένα πράγμα, δεν ξέρω αν έχει βάση. Ο γιος μου τη φετινή χρονιά πήρε κάποια κιλά......ήταν πάντα πολύ αδύνατος και αυτό φάνηκε όπως καταλαβαίνετε. Γραφτήκαμε αθλητισμό, προσέχουμε τι τρώμε, μπήκαμε σε ένα καλό πρόγραμμα χωρίς να ανακοινώσουμε στο παιδί ότι αμάν και κάτι τρέχει, εξάλλου στην τάξη του υπάρχουν πολύ πιο ευτραφή παιδάκια, αλλά κανείς δεν κοροϊδεύει κανέναν ευτυχώς. Και δεν είναι πια και τόσο χοντρός, απλά έκανε κοιλίτσα.

Τη μέρα που πήγαμε στον παιδίατρο, με το που τον είδε, του πάτησε κάτι αγριοφωνάρες (πάντα έτσι μιλάει) και το παιδί έμεινε αποσβολωμένο. "Πως, είσαι έτσι, τι σκεμπές είναι αυτός, σε λίγο δε θα μπορείς να παίξεις, θα παίζουν οι άλλοι και εσύ θα τους κοιτάς γιατί δε θα μπορείς ούτε να περπατήσεις, θα ιδρώνεις και θα βαρυγκωμάς και δε θα σε παίζει κανένας" και πολλά άλλα τέτοια. Από εκείνη τη μέρα εξηγώ στο παιδί μου ότι δεν είναι έτσι, πρέπει μεν να προσέχουμε τη διατροφή μας, αλλά είναι μικρός, θα ψηλώσει, και ΟΚ είμαι πολύ θυμωμένη με τον παιδίατρο. Το παιδί είναι 7 χρονών και είναι 1.31, θεωρώ πως είναι έτσι κι αλλιώς κρίμα να μιλάς έτσι σε ένα παιδάκι, από κείνη τη μέρα ο γιος μου λέει ότι η κοιλιά του είναι ένας σκουπιδοτενεκές και αν δεν αδειάσει δε θα μπορέσει ξανά να παίξει.....

Δεν ξέρω στ αλήθεια, σέρνονται και διάφοροι εντερικοί ιοί, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι να πιστέψω....τι λέτε κι εσείς???

Διαφημίσεις

Aπαραδεκτος ο παιδιατρος!!! Εγω θα εβρισκα καποιον αλλο με συστασεις απο ατομα που εμπιστευομαι, θα τον επαιρνα πρωτα τηλεφωνο, θΑ του εξηγουσα το προβλημα και μετα θα πηγαιναμε για κλινικη εξεταση, αφου πραγματικα δεν ξερετε τι εχει το παιδι, να του γραψει και κανεναν υπερηχο στην κοιλια, και να του μιλησει ομορφα και να τον καθησυχασει, να τον κανει να αισθανθει ομορφα για ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, και να καταλαβει οτι σιγουρα δεν φταιει εκεινος.

Υπέρηχο σκοπεύω να ζητήσω απόψε που θα πάμε.

Πάντα έτσι μιλάει σε όλους.......την άλλη φορά του λέει το παιδί "τι γράφετε στο κομπιούτερ γιατρέ?" την ώρα που κάτι πληκτρολογούσε και του απάντησε "τις μ@λ@κίες που μου έβαλε ο Άδωνις!".........

Πόσες συστάσεις πήρα γι αυτόν, τον προσκυνάνε 15000 κάτοικοι....έτσι μιλάει πάντα και κάποιοι το βρίσκουν και πολύ χαριτωμένο γιατί είναι λέει απλός....Ας βρούμε τι έχει το παιδί και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου, ειλικρινά.

Υπέρηχο σκοπεύω να ζητήσω απόψε που θα πάμε.

Πάντα έτσι μιλάει σε όλους.......την άλλη φορά του λέει το παιδί "τι γράφετε στο κομπιούτερ γιατρέ?" την ώρα που κάτι πληκτρολογούσε και του απάντησε "τις μ@λ@κίες που μου έβαλε ο Άδωνις!".........

Πόσες συστάσεις πήρα γι αυτόν, τον προσκυνάνε 15000 κάτοικοι....έτσι μιλάει πάντα και κάποιοι το βρίσκουν και πολύ χαριτωμένο γιατί είναι λέει απλός....Ας βρούμε τι έχει το παιδί και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου, ειλικρινά.

Kαταρχήν άλλαξε παιδίατρο άμεσα! Τετοιοι αψυχολογητοι τύποι δεν πρέπει να έχουν σχέση με παιδικές ψυχές. Τι θα πει .... τον προσκυνάνε 15000 άτομα..... Και τον παιδόφιλο παιδίατρο προ καιρού που πιάσανε, άλλοι τόσοι τον προσκυνούσανε και πίνανε νερό στο όνομά του.... Βρεις μία γυναίκα καλύτερα, ζεστή, φιλική και προσιτή γιατί έχετε πολλά χρόνια μπροστά σας.

Δεύτερον για το συγκεκριμένο θέμα που αναφέρεις..... Θυμάμαι τα περυσινά κατεβατά για τα προβλήματα μπουλινγκ στο σχολείο σας.... Αυτά λυθηκαν?? Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο πρόβλημα τέτοιου είδους το παιδί και να μην θέλει να πάει?? Πόνος στην κοιλιά και εμετοί.... κάτι δείχνουν. Δεν είναι παθολογικό, είναι ψυχοσωματικό.

Τρίτον έλεγξε σε κάθε περίπτωση τη σπαστική κολιτιδα (ευερέθιστο έντερο) που έχουν πολλά μικρά παιδιά, κυρίως λόγω άγχους σε κάτι. Βρειτε το αυτό το κάτι...

Σου τα αναφέρω λίγο επιγραμματικά, αλλά εσύ είσαι ιδιαιτέρως νοήμων άνθρωπος και θα τα φιλτράρεις και θα τα εμπλουτίσεις.

Φέτος έχει πραγματικά πολύ μεγάλη αλλαγή.....η δασκάλα με ρωτάει τί έκανα και ηρέμησε τόσο, μια φορά δεν είπε το όνομά του για παρατήρηση λέει! Κάθεται Παναγίτσα, μάλιστα η δασκάλα με φώναξε εκεί να μου πει πόσο χαρούμενη είναι που είναι πρώτος μαθητής και προσέχει πολύ στο μάθημα! Στα διαλείμματα επειδή ερωτευτήκαμε περπατάμε χεράκι χεράκι με το κορίτσι μας, ούτε μαλώματα, ούτε με τους καουμπόηδες παρέες.....είναι και ο ίδιος πολύ ευχαριστημένος.....Σχεδόν το αποκλείω να γίνεται κάτι εκεί....

Πιο πολύ τείνω στα σχόλια παππουδογιαγιάδων του πως είσαι έτσι, είσαι χοντρός (πεθερικά φορέβερ) και στον οίστρο του γιατρού εκείνη τη μέρα. Μα να λέει το παιδί την κοιλιά του σκουπιδοτενεκέ.......πόση στεναχώρια πέρασε!!!Όσο για τον ντοκτορα, θα τον κανονίσω σήμερα δεόντως.....να αλλάξω δεν είναι εύκολο, γιατί δυο τρεις ακόμα που έχουμε εδώ είναι με πτυχία αμφιβόλου προελεύσεως και δεν τους εμπιστεύομαι. Αυτός είναι πολύ καλός στη δουλειά του......το στόμα του να πρόσεχε λίγο δε θα είχαμε αυτά τα ευτράπελα.

Πάντως έχει μεγάλη φοβία το παιδί, (είναι και αυστηρός με την καθαριότητα ο διευθυντής), πως αν του έρθει να κάνει εμετό, δε θα προλάβει, και θα λερώσει, όλο αυτό μου λέει......

Να σαι καλά bobonela !

Διαφημίσεις