Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απώλεια περιόδου

George_23

Recommended Posts

Καλημέρα και καλησπέρα. Δεδ ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά δεν βρήκα κάπου καλύτερα να το γράψω. Είμαι 23 χρονών και είμαι με την κοπέλα μου 3.5 χρόνια. Πάντα το

"κάναμε" από μπροστά. Αυτόν τον Αύγουστο όταν είχε περίοδο μας βγήκε και κάναμε πρωκτικό σεξ. Συγγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω. Χωρίς προφυλάξεις το κάναμε και από τότε μας έχει βγει μόνο του να το κάνουμε άλλες 3 4 φορές. Πάντα τελείωνα έξω και όχι πάνω στην κοπέλα μου. Μια δυο φορές μου είχε πει πως ένιωθε κάτι από πίσω σαν να μου "ξεφευγε" κάτι. Γενικά μπορεί να γελάτε πολλοί με αυτό το θέμα αλλά εμείς δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Κατά βάση εγώ. Η κοπέλα μου έχασε αυτόν τον μήνα την περίοδο της. Γενικά έχει κύκλο 28 με 30 μέρες. Τελευταία φορά της ήρθε 5/8 και από τότε τίποτα. Εκείνη πιστεύει πως είναι θέμα άγχους γιατί κόπηκε σε 2 μαθήματα πρώτη φορά και τώρα μπήκε στο 4 έτος και λόγο του ότι πρώτη φορά το κάναμε από πίσω. Να πάει σε γιατρο ή να κάνει κάποιο τεστ ούτε καν το συζητάει. Εγώ έχω αγχωθει πάρα πολύ και εκείνη δείχνει πιο χαλαρή και σχεδόν σίγουρη πως δεν είναι έγκυος. Ποιες οι πιθανότητες να έχει γίνει αυτό; Και ποιες απλά να έχασε την περίοδο αυτόν τον μήνα; Αν την έχασε θα έρθει οπότε ήταν να έρθει δηλαδή 5/10; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να μην φάνηκα πολύ γελοίος.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλησπέρα. Δεδ ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά δεν βρήκα κάπου καλύτερα να το γράψω. Είμαι 23 χρονών και είμαι με την κοπέλα μου 3.5 χρόνια. Πάντα το

"κάναμε" από μπροστά. Αυτόν τον Αύγουστο όταν είχε περίοδο μας βγήκε και κάναμε πρωκτικό σεξ. Συγγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω. Χωρίς προφυλάξεις το κάναμε και από τότε μας έχει βγει μόνο του να το κάνουμε άλλες 3 4 φορές. Πάντα τελείωνα έξω και όχι πάνω στην κοπέλα μου. Μια δυο φορές μου είχε πει πως ένιωθε κάτι από πίσω σαν να μου "ξεφευγε" κάτι. Γενικά μπορεί να γελάτε πολλοί με αυτό το θέμα αλλά εμείς δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Κατά βάση εγώ. Η κοπέλα μου έχασε αυτόν τον μήνα την περίοδο της. Γενικά έχει κύκλο 28 με 30 μέρες. Τελευταία φορά της ήρθε 5/8 και από τότε τίποτα. Εκείνη πιστεύει πως είναι θέμα άγχους γιατί κόπηκε σε 2 μαθήματα πρώτη φορά και τώρα μπήκε στο 4 έτος και λόγο του ότι πρώτη φορά το κάναμε από πίσω. Να πάει σε γιατρο ή να κάνει κάποιο τεστ ούτε καν το συζητάει. Εγώ έχω αγχωθει πάρα πολύ και εκείνη δείχνει πιο χαλαρή και σχεδόν σίγουρη πως δεν είναι έγκυος. Ποιες οι πιθανότητες να έχει γίνει αυτό; Και ποιες απλά να έχασε την περίοδο αυτόν τον μήνα; Αν την έχασε θα έρθει οπότε ήταν να έρθει δηλαδή 5/10; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να μην φάνηκα πολύ γελοίος.

Καλημερα Γιωργο.Αφου δεν εχει γινει ατυχημα απο "μπροστα" δεν θα ειναι εγκυος.Ισως ειναι απο το αγχος οπως σου ειπε και η ιδια.Πρεπει να παει ομως σε γυναικολογο αφου της εχει καθυστερηση τοσο πολυ.Γενικα της εχει τυχει να εχει καθυστερηση τοσο πολυ?Ενταξει ειπαμε οτι εχει αγχος αλλα εχουν περασει και 22 μερες που δεν της εχει ερθει περιοδος.Μην το αφησει ετσι.

Oλα γινονται για καποιο λογο... :P

Επισης απ' οτι ειδα και σε προηγουμενα μνμ σου η κοπελα σου γενικα εχει θεμα με την "καθυστερηση". Πρεπει να παει σε ενα γυναικολογο.

Πόσες φορές έχουμε τσακωθειγια αυτό το θέμα. Δεν θέλει λέει. Το θέμα είναι μην έτρεξαν υγρά από πίσω μπροστά αλλά και πάλι πως γίνεται να μπήκαν μέσα; Το ξέρω ότι ακούγονται γελοία όλα αυτά αλλά όταν έχει τόσες μέρες καθυστέρηση κάτι πρέπει να σε προβληματιζει. Γενικά ο Αύγουστος ήταν κουραστικός με διακοπές δουλειά είχε και τα μαθήματα. Να την έχασε απλά δεν παίζει την περίοδο; Επειδή και η αδερφή μου σε κάποια φάση είχε χάσει την περίοδο της και τελικά ήταν λόγο άγχους.

Διαφημίσεις

Aν σου πω πως εχει φτασει 22 και δεν εχει παει ποτε ουτε για παπ ουτε για τιποτα; Δεν ξερω εγω τι παραπανω μπορω να κανω..

Εσυ αυτο που πρεπει να της πεις ειναι να παει σε γυναικολογο να κανει τεστ Παπ.Απο την στιγμη που εχει ολοκληρωμενες σχεσεις επρεπε ηδη να εχει παει.Αν δεν καταλαβαινει τι να κανεις και εσυ?Μεγαλη κοπελα ειναι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...