Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πέτυχα τις γόνιμες άραγε;;;;;;;

Recommended Posts

Καλησπερα!!! Εχω αγχωθει για το αν πετυχα τις γονιμες. Εσείς τι λέτε;;;;; Τελευταια περιοδος μου ηταν στις 28-8. Ειχαμε επαφες στις 11,13,14,16,17,19,22. Λέτε να έπεσα μέσα;;;; Συνηθως ο κύκλος μου είναι 30-33 μερες. :confused::confused::confused::confused:

i2P4p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!! Εχω αγχωθει για το αν πετυχα τις γονιμες. Εσείς τι λέτε;;;;; Τελευταια περιοδος μου ηταν στις 28-8. Ειχαμε επαφες στις 11,13,14,16,17,19,22. Λέτε να έπεσα μέσα;;;; Συνηθως ο κύκλος μου είναι 30-33 μερες. :confused::confused::confused::confused:

Ετσι οπως τα υπολογισα επεσες ακριβως μεσα στις γονιμες μερες!;) ευχομαι με νινακι στην κοιλιτσα!!τωρα σε λιγες μερουλες δεν περιμενεις να αδιαθετησεις ε?:) ευχομαι να μην σου ερθει τους επομενους 9 μηνες!;)

sQxAp2.png?acNuzqro

O ανθρωπος ο,τι μπορει κι ο Θεος ο,τι θελει...!

Ετσι οπως τα υπολογισα επεσες ακριβως μεσα στις γονιμες μερες!;) ευχομαι με νινακι στην κοιλιτσα!!τωρα σε λιγες μερουλες δεν περιμενεις να αδιαθετησεις ε?:) ευχομαι να μην σου ερθει τους επομενους 9 μηνες!;)

Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!! Και εγω το ευχομαι!!! Το θελουμε πολυ με τον αντρα μου γιατι ειχα μια αποβολη :( Καταλαβενεις τωρα εχω αγχος αν ειμαι εγκυος, αν θα ειναι παλι αποβολη και τετοια :( πφφφφφφ

i2P4p3.png

Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!! Και εγω το ευχομαι!!! Το θελουμε πολυ με τον αντρα μου γιατι ειχα μια αποβολη :( Καταλαβενεις τωρα εχω αγχος αν ειμαι εγκυος, αν θα ειναι παλι αποβολη και τετοια :( πφφφφφφ

λυπαμαι για την αποβολη...:-( ομως τωρα θετικη σκεψη!!λιγες μερουλες εμειναν για να μαθεις...και ευχομαι ειλικρινα να εισαι εγκυουλα!!κι αν εισαι ασε τις κακες αναμνησεις πισω σου γιατι το μωρακι σου θα σε θελει δυνατη και αισιοδοξη!;)

sQxAp2.png?acNuzqro

Μπορώ να σε νιώσω.. Ξέρω τα συναισθήματα. Έχω περάσει 2 αποβολές, τώρα κοιτάω τον 13 μηνών γιο μου και νιώθω ότι μαζί του ξαναγεννήθηκα. Μην έχεις άγχος. Εύχομαι πραγματικά να κρατήσεις σύντομα το δικό σου μωράκι στην αγκαλιά σου!!!

Διαφημίσεις

Μπορώ να σε νιώσω.. Ξέρω τα συναισθήματα. Έχω περάσει 2 αποβολές, τώρα κοιτάω τον 13 μηνών γιο μου και νιώθω ότι μαζί του ξαναγεννήθηκα. Μην έχεις άγχος. Εύχομαι πραγματικά να κρατήσεις σύντομα το δικό σου μωράκι στην αγκαλιά σου!!!

Να σου ζησει το μωρακι σου!!!! Να το δεις οπως εσυ επιθυμεις!!! Σ'ευχαριστω πολυ! Δυσκολο κομματι οι αποβολες. Ευχομαι σε καμια να μην τυχει!!! Ας ελπισω σε περιπτωση που τελικα εχω θετικο αποτελεσμα να πανε ολα καλα!

i2P4p3.png

λυπαμαι για την αποβολη...:-( ομως τωρα θετικη σκεψη!!λιγες μερουλες εμειναν για να μαθεις...και ευχομαι ειλικρινα να εισαι εγκυουλα!!κι αν εισαι ασε τις κακες αναμνησεις πισω σου γιατι το μωρακι σου θα σε θελει δυνατη και αισιοδοξη!;)

Λιγες μερες εμειναν αλλα ποιος περιμενει μεχρι την δευτερα!!! χαχαχχαχα

i2P4p3.png

Μήν ανησυχείς. Σου το λέω εγώ που νόμιζα οτι τελειωσαν όλα, και ξαφνικά να το θαύμα! όλεσ τα καταφέρνουμε στο τέλος, θα δεις.. Σε κάθε επαφή αυτό σκεφτόμουν.. και τ αγχοσ με κυρίευε ολο και πιο πολυ.. έλεγα οτι δεν υπάρχει περίπτωση να πάψω να το σκέφτομαι.. κι όμωσ μετά τα απανωτά χαστούκια, απογοητεύτηκα και ελεγα μπα.. αποκλειέτε να τα καταφέρω και σιγά σιγά το εβγαλά απο το μυαλό μου.. και ήρθε!!!

Λιγες μερες εμειναν αλλα ποιος περιμενει μεχρι την δευτερα!!! χαχαχχαχα

χαχα οντως αυτο ειναι ενα θεμα!:P ελα εδω θα κανουμε παρεα ολες μαζι και θα περασουν γρηγορα θα δεις!:D

sQxAp2.png?acNuzqro

Διαφημίσεις

SiLvia_ ευχομαι να εχεις ευχαριστα νεα αυτον τον μηνα!!!Και εγω αρχες του μηνα περιμενω...για να δουμε...θα εχουμε ευχαριστα??;)

κοριτσια μου ευχομαι να εχετε να χαρουμε κι εμεις!!!:D;) εσυ foroulina ποτε περιμενεις??

sQxAp2.png?acNuzqro

Διαφημίσεις

Εμενα με αγχωνει και το γεγονος μηπως δεν εκανα ωορηξια αυτο τον μηνα. Ειχα παει στον γυναικολογο μου πριν 2 μηνες για μια απλη εξεταση και μου ειχε πει οτι δεν ειχα κατεβασει ωαριο, αρα παιζει να μην εκανα ωορηξια.Εκτος και αν οταν ειχα παει υπολογισε λαθος ο γιατρος και ειχα κανει ωορηξια πιο μετα. Δεν ξερω. Αν και ειχα κατι υγρα διαφανα και πονους χαμηλα αυτο τον μηνα και οι πονοι ειναι ακομα και τωρα αλλα οχι συνεχεια. Συνηθως οταν ξαπλωνω νιωθω πονο. Εχει τυχει σε καμια να μην ειχε ωορηξια σε καποιο κυκλο της;;;

i2P4p3.png

Εμενα με αγχωνει και το γεγονος μηπως δεν εκανα ωορηξια αυτο τον μηνα. Ειχα παει στον γυναικολογο μου πριν 2 μηνες για μια απλη εξεταση και μου ειχε πει οτι δεν ειχα κατεβασει ωαριο, αρα παιζει να μην εκανα ωορηξια.Εκτος και αν οταν ειχα παει υπολογισε λαθος ο γιατρος και ειχα κανει ωορηξια πιο μετα. Δεν ξερω. Αν και ειχα κατι υγρα διαφανα και πονους χαμηλα αυτο τον μηνα και οι πονοι ειναι ακομα και τωρα αλλα οχι συνεχεια. Συνηθως οταν ξαπλωνω νιωθω πονο. Εχει τυχει σε καμια να μην ειχε ωορηξια σε καποιο κυκλο της;;;

Εγω να σου πω την αληθεια δεν καταλαβαινω γενικα ην ωορηξια μου..μερικες φορες ομως τυχαινει να ποναω απο την ημερα την ωορηξιας ουσιαστικα μεχρι να μου ερθει περιοδος..αρα φανταχομαι κανω οταν νιωθω πονο..αυτον τον μηνα μια μερα ενιωθα πονο σε ολη την λεκανη..στα κοκαλα..λες να εκανα τοτε που ενιωθα πονο??κοιτα εγω πιστευω αφου εχεις πονακια εγινε..να ρωτησω τωρα κατι αλλα μην με περασεις χαζη..αφου ειχες παει πριν 2 μηνες στον γιατρο και δεν ειδε ωαριο..αρα στην προηγουμενη περιοδος δεν εκανες ωορηξια..ε??η καταλαβαινω λαθος?:oops:

sQxAp2.png?acNuzqro

Κοριτσια πρωτη φορα ακουω οτι μπορεις να μην κανεις ωορρηξια καποιον μηνα.Εμεις απο τοτε που αρχισαμε προσπαθειες εχω χασει τον μπουσουλα με τις γονιμες...ενω πιο πριν το καταλαβαινα...εμεις κανουμε τις προσπαθειες...και αργα η γρηγορα θα ερθει για ολες μας!

Oλα γινονται για καποιο λογο... :P

Εγω να σου πω την αληθεια δεν καταλαβαινω γενικα ην ωορηξια μου..μερικες φορες ομως τυχαινει να ποναω απο την ημερα την ωορηξιας ουσιαστικα μεχρι να μου ερθει περιοδος..αρα φανταχομαι κανω οταν νιωθω πονο..αυτον τον μηνα μια μερα ενιωθα πονο σε ολη την λεκανη..στα κοκαλα..λες να εκανα τοτε που ενιωθα πονο??κοιτα εγω πιστευω αφου εχεις πονακια εγινε..να ρωτησω τωρα κατι αλλα μην με περασεις χαζη..αφου ειχες παει πριν 2 μηνες στον γιατρο και δεν ειδε ωαριο..αρα στην προηγουμενη περιοδος δεν εκανες ωορηξια..ε??η καταλαβαινω λαθος?:oops:

Η τον προηγουμενο η τον προπροηγουμενο. Δεν θυμαμαι ποτε ακριβως.

i2P4p3.png

Κοριτσια πρωτη φορα ακουω οτι μπορεις να μην κανεις ωορρηξια καποιον μηνα.Εμεις απο τοτε που αρχισαμε προσπαθειες εχω χασει τον μπουσουλα με τις γονιμες...ενω πιο πριν το καταλαβαινα...εμεις κανουμε τις προσπαθειες...και αργα η γρηγορα θα ερθει για ολες μας!

Ναι μου το εχει πει ο γιατρος μου αυτο οτι υπαρχει και τετοια περιπτωση δηλαδη να μη κανεις ωορηξια σε ολους τους κυκλους σου η πχ το ωαριο σου(σε καποιο κυκλο σου) να μην ειναι καλο και ετσι να μην μπορει να κανει γονιμοποιηση και επισης μια φιλη μου δεν κανει ωορηξια αλλα η κοπελα μαλλον εχει καποιο προβλημα γιατι γενικα δεν εχει ωορηξια και το ψαχνει ακομα.

i2P4p3.png

Η τον προηγουμενο η τον προπροηγουμενο. Δεν θυμαμαι ποτε ακριβως.

αν ηταν τον προπροηγουμενο τοτε μια χαρα ωορηξια εκανες!αφου εχεις και πονακια..;) παντως μου φαινεται περιεργο να μην κανουμε ωορηξια..:roll:

sQxAp2.png?acNuzqro

Η περιοδος αφαντη ακομα!!! Ελπιζω και για τους επομενους 9 μηνες !!!!

Κοριτσακι μου σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι εγκυουλα!!σκεφτεσαι να κανεις τεστακι η χοριακη?

sQxAp2.png?acNuzqro

Εκανα 2 τεστ εγκυμοσυνης και συγκεκριμενα τα hometest και βγηκαν και τα 2 αχνο θετικο. Ισα που φαινεται η γραμμη. Αν δεν το παρατηρήσεις δεν το βλεπεις. Μηπως ετσι ειναι αυτα τα τεστ; πρωτη φορα εκανα τα συγκεκριμενα.

i2P4p3.png