Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ένεση pregnyl

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια σήμερα έκανα ένεση pregnyl..Έχω κάποια πανάκια χαμηλά αλλά υπό φέρονται..ο γιατρος μου ειπε οτι ισως καποθα στιγμη να πονεσο αρκετα αλλ να μην ανησυχήσω.... έχει κάνει κάποια τέτοια ένεση....έφερε αποτελεσμα σας ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια σήμερα έκανα ένεση pregnyl..Έχω κάποια πανάκια χαμηλά αλλά υπό φέρονται..ο γιατρος μου ειπε οτι ισως καποθα στιγμη να πονεσο αρκετα αλλ να μην ανησυχήσω.... έχει κάνει κάποια τέτοια ένεση....έφερε αποτελεσμα σας ευχαριστώ

καλησπερα κοριτσι μου. σε εμενα εφερε αποτελεσμα με την πρωτη. ασχετα αν το εχασα..ηταν αλλοι οι λογοι..οι πονοι θα ειναι απο την ωορηξια. σου ευχομαι καλη επιτυχια!!:P:p

Με pregnyl εμεινα εγκυος στο γιο μου, με την πρωτη... Εγώ βεβαια δεν ειχα ενοχλήσεις. Στην προσπάθεια για δευτερο ξαναεκανα 2-3 προσπάθειες με την ενεση αλλα τελικά εμεινα εγκυος το μηνα που δεν εκανα καμιά παρέμβαση... Παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες... Κυρίως προσπάθησε να μην εχεις αγχος! (όσο δυσκολο κι αν ακούγεται)

Καλή επιτυχία!!!

2sEbp3.png1qpAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις μετά από 36 ώρες αφού έκανα την ένεση (Κυριακή )ήρθαμε σε επαφή. ...Αυτό έγινε Δευτέρα σήμερα έχω 37.3..αν και λίγο ίσως κρυωμένη...Η πιο σύνηθες θερμοκρασία μου είναι 36.4..τι λέτε. ..

Καλησπέρα κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις μετά από 36 ώρες αφού έκανα την ένεση (Κυριακή )ήρθαμε σε επαφή. ...Αυτό έγινε Δευτέρα σήμερα έχω 37.3..αν και λίγο ίσως κρυωμένη...Η πιο σύνηθες θερμοκρασία μου είναι 36.4..τι λέτε. ..

ειναι πααααρααα πολυ νωρις για να κοιτας συμπτωματα. μετα τις 16 μερες απο την ενεση και το τεστ που θα κανεις, μονο τοτε θα σιγουρευτεις. καλη επιτυχια και παλι! χαλαρωσε....και υπομονη....

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Γεια σας, ειμαι νεα στην παρεα και χρειαζομαι τις συμβουλες σας. Κάνω προσπάθειες για εγκυμοσυνη εδω και καποιους μήνες.ειχα ψηλη προλακτινη που τωρα ρυθμιστηκε. πηρα τα χαπια duinum δεν πετυχα κατι ,τον επομενο μήνα τα clomid( δεν ειμαι σιγουρη αν το γραψα σωστα) και έκανα την ένεση pregnyl δεν ειχα αποτελεσμα. τους επομενους δυο μηνες προσπαθειες χωρις φαρμακα και ένεση. έκανα και υστεροσαλπιγγογραφία και ολα καλα. τον σεπτεμβριο ειχα ωορηξια απο την 10η μερα και καναμε ξανα την pregnyl αλλα παλι τιποτα. εχω αρχισει να ανησυχω. έχει περασει καποια κατι αναλογο ή μπορει να μου πει κάποιες συμβουλες. ευχαριστω!