Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αντισυλληπτικα και εγκυμοσυνη

αννα58

Recommended Posts

καλησπερα! παιρνω αντισυλληπτικα χαπια εδω και 4 μηνες κ ο κυκλος μου ειχε μπει σε μια σειρα, δλδ μου ερχοταν περιοδος συγκεκριμενη μερα του μηνα και κρατουσε 3-4 μερες. την τελευταια φορα δεν μου ηρθε οπως τις προηγουμενες (καφε υγρα, καθολου αιμα μεχρι την 4η ημερα, μετα πολυ λιγο αιμα για 1-2 ωρες και μετα συνεχισαν καφε υγρα εως και την 6η μερα). δεν εχω ξεχασει ποτε χαπι , ουτε ωρα παραπανω, απλα ωρες ωρες εχω ζαλαδες και εκανα και εμετο, και οσο να ναι αρχιζω και αγχωνομαι. ηθελα να ρωτησω ποια ειναι τα συμπτωματα μιας εγκυμοσυνης με την χρηση αντισυλληπτικων? ....και μηπως ανησυχω αδικα? (και κατι ακομα! απιστευτες λιγουρες που μπορει να ειναι και στο μυαλο μου :P )

ευχαριστω εκ των προτερων!

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

καλημερα, παιρνω αντισυλληπτικα και κανω ελευθερα εντελως, αλλα ξεχασα ενα χαπι την 8 μερα των αντισυλληπτικων-δυο μερες πριν την υποτιθεμενη ωορηξια...επισης αλλαξα και την ωρα που τα περνω δλδ ενω τα επαιρνα καθε πρωι, μετα απο την φορα που τα ξεχασα τα πηρα την επομενη μερα το βραδυ.... ποτε να κοιταξω αν εχω μεινει εγκυος;; να σταματησω να τα περνω; ευχαριστω πολυ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...