Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σεξουαλικη επαφη......βοηθεια

Recommended Posts

Λοιπον θα ηθελα να ρωτησω αν οταν υπαρξει σεξουαλικη επαφη την 8η μερα (με σταθερο κυκλο 28-30 ημερων) και τ αγορι δεν εχει τελειωσει μεσα..μηπως υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης? :|

Διαφημίσεις

Λοιπον θα ηθελα να ρωτησω αν οταν υπαρξει σεξουαλικη επαφη την 8η μερα (με σταθερο κυκλο 28-30 ημερων) και τ αγορι δεν εχει τελειωσει μεσα..μηπως υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης? :|

Νινα μου να ξερεις πως καθε φορα που ερχεσαι σε επαφη χωρις προφυλακτικο υπαρχει πιθανοτητα για εγκυμοσυνη...γι αυτο αν δεν ειναι στα αμεσα σχεδια σας καλυτερα να φορατε συνεχεια!:) τωρα οσον αφορα εσενα συγκεκριμενα οι πιθανοτητες ειναι πολυ πολυ λιγες εως μηδαμινες..γιατι και σε γονιμες μερες δεν ησουν και ο φιλος σου δεν τελειωσε μεσα σου..οποτε δεν νομιζω πως πρεπει να ανησυχεις..ποτε περιμενεις παλι περιοδο???

ομως το τονιζω και παλι...μπορει να ειναι λιγες εκεινες οι κοπελες που εμειναν εγκυος με την μεθοδο "τραβηγματος" ωστοσο δεν παυουν να υπαρχουν...αν θελεις πληρη προστασια μονο το προφυλακτικο θα στην διασφαλισει..!:roll:

sQxAp2.png?acNuzqro

O ανθρωπος ο,τι μπορει κι ο Θεος ο,τι θελει...!

από πότε μετράς τον κύκλο σου; από την 1η μέρα της περιόδου; (αυτό είναι το σωστό)

αν ναι οι πιθανότητες εγκυμοσύνης είναι λίγες (αλλά υπαρκετές παρόλα αυτά)

αν όμως μετράς τον κύκλο σου από την τελευταία μέρα της περιόδου (έχω συναντήσει αρκετούς να το κάνουν) οι πιθανότητες εγκυμοσύνης είναι πολύ μεγάλες...

Μαλιστα οχι μετραω τον κυκλο μ μολις ερθει η περιοδος μ ηρθε 30 του αυγουστου κ περιμενω στις 27-29 σεπτεμβρη... ε νομιζω 6 μερες τ σπερμα ν μεινει ζωντανο ειναι λιγο δυσκολο απο οσα εχω μαθει δηλαδη στο σχολειο..οσο για την προφυλαξη ναι σιγουρα τις επομενες φορες!!

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Μ

Να ρωτησω ομως λεμε τωρα αν ειχε γινει συλληψη δεν θα ειχα ζαλαδες και τετοια μεχρι τωρα?

Διαφημίσεις

Το σπερμα μπορει να μείνει μέχρι και 6 μερες ειδικα αν ειναι φυσιολογικό - και πολυ πιθανόν να ειναι αν το αγόρι σου δεν ειναι πολυ μεγαλος

Και 3 μερες να μείνει μεςα εσυ μπορει εχεις οωρυξια την 11 μερα. Το οτι εχεις 28 μερες κύκλο δεν σημαινει απαραίτητα οτι εχεις ωορυξια την 14 μερα

Οπότε στα λέω αυτά για να προσεχείς την επόμενη φορά τουλαχθστον

Επίσης το ζήτημα με τις επαφές χωρίς προφυλακτικό δεν είναι μόνο μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, αλλά και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (κονδυλώματα, aids κτλ).

Το γράφω αυτό γιατί σε τέτοιου είδους θέματα όλα τα νέα παιδιά ανησυχούν μόνο για την πιθανότητα εγκυμοσύνης. Τα νοσήματα αυτά όμως δεν επηρεάζονται από τις γόνιμες/άγονες μέρες, μπορεί να μεταδοθούν ανά πάσα στιγμή.

Παιδιά, πάντα να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό.

Μαλιστα οκ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες! Ομως θα μπορουσε να μου απαντησει καποιος αν ειχε γινει συλληψη δεν θα ειχα τουλαχιστον καμια συμπτωματα μετα απο 10 μερες π εγινε?

Διαφημίσεις

Μαλιστα οκ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες! Ομως θα μπορουσε να μου απαντησει καποιος αν ειχε γινει συλληψη δεν θα ειχα τουλαχιστον καμια συμπτωματα μετα απο 10 μερες π εγινε?

δεν ειναι απαραιτητο να εχεις συμπτωματα απο τοσο νωρις...και ειδικα στην εγκυμοσυνη συνηθως τα βαρβατα συμπτωματα ξεκινουν λιγο αργοτερα..μακαρι να καταλαβαιναμε απο νωρις αν εχει γινει κατι..:roll: λοιπον αυτο που σου χρειαζεται τωρα ειναι υπομονη και μολις ειναι οι μερες σου,αν δεν αδιαθετησεις(που το απευχομαι αφου δεν θελεις) κανεις ενα τεστακι για να ηρεμησεις κι εσυ..ποτε περιμενεις??

sQxAp2.png?acNuzqro

Αν παω σε γυναικολογο θα μπορει να μου πει?..

Εχεις ακομα μερουλες λοιπον..το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη δεκα μερες..και να ξερεις πως οσο αγχωνεσαι τοσο θα καθυστερει και η περιοδος..οι πιθανοτητες δεν ειναι πολλες...ειναι μεν υπαρκτες αλλα οχι πολλες..δυστυχως καλη μου ο γιατρος δεν μπορει να δει τιποτα απο τωρα..μονο υπομονη και ψυχραιμια σου συνιστω..και οταν φτασεις στις μερες σο κανεις ενα τεστακι να ηρεμησεις..

sQxAp2.png?acNuzqro

Διαφημίσεις

Μεχρι και την θερμοκρασια μ μετρα..36.2 καλη ειναι?..

συνηθως οταν μια γυναικα ειναι εγκυος εχει ανεβασμενη θερμοκρασια..37-37.2....υπαρχουν βεβαια και καποιες που δεν ειχαν αλλα σε γενικες γραμμες ειναι ανεβασμενη οποτε μην ανησυχεις:rolleyes:

sQxAp2.png?acNuzqro

• 2 weeks later...