Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εξωσωματικη η μονη λυση

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας..καινουργια και εγω!!ειμαι παντρεμενη 3 χρονια με ιστορικο 1 αποβολη 1 εξωμητριο σαλπιγγες κατεστραμενες και 10 ημερες πριν ξεκινησω ενεσεις για εξωσωματικη!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και καλώς ήρθες!!!!

Να δεις που όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά. Να είσαι ψύχραιμη και με θετική ψυχολογία. Και εγώ με την πρώτη εξωσωματική είμαι έγκυος στον 8ο και περιμένω το αγοράκι μου!!! Θυμάμαι στη διαδικασία ήμουν συνεχώς πολύ γελαστή και με θετική ψυχολογία. Νομίζω έπαιξε και αυτό το ρόλο του.

Από καρδιάς καλή επιτυχία!!!!

αχ...σε ευχαριστω πολυ..μακαρι να πανε ολα καλα γιατι εχω ταλαιπωρηθει αρκετα..που εκανες εσυ εξωσωματικη?με το καλο να ερθει και το αγγελουδι σου

αχ...σε ευχαριστω πολυ..μακαρι να πανε ολα καλα γιατι εχω ταλαιπωρηθει αρκετα..που εκανες εσυ εξωσωματικη?με το καλο να ερθει και το αγγελουδι σου

Ξέχασα να σου πω ότι πριν την εξωσωματική είχα και εγώ μια παλίνδρομη.

Εξωσωματική έκανα στο γέννημα και εκεί συνεχίζουν να με παρακαλουθούν. Νομίζω ότι εφόσον θα νιώθεις ασφαλής με τον γιατρό σου και εφόσον γενικά νιώθεις καλά κατά τη διαδικασία, όλα θα γίνουν. Εγώ θυμάμαι δεν ήθελα να ακούω για ενέσεις, αλλά όταν μπήκα στη διαδικασία, δεν ξέρω πως, αλλά αυτόματα μου έφυγε αυτό. Ίσως γιατί ένιωθα ότι με φέρνει πιο κοντά στο όνειρο. Δεν λέω να πετάς στα σύννεφα -για να μην παρεξηγηθώ- αλλά το να νιώθεις όμορφα και να είσαι ήρεμη νομίζω βοηθάει.

Την ίδια ιστορία έχουμε Ίνα μου. Κι εγώ σε 2 χρόνια προσπάθειας μετράω 1 παλίνδρομη κύηση και 1 εξωμήτριο, το οποίο πιάστηκε ένα μόλις μήνα αφού είδαμε στη σαλπιγγογραφία ότι οι σάλπιγγές μου είναι διαβατές. Φυσικά αφαιρέθηκε η μία σάλπιγγα στο χειρουργείο και από τον Ιούνιο προσπαθούμε και πάλι με τη μία και μοναδική που μου απέμεινε. Άλλα προβλήματα δεν έχουμε (και έχουμε ψάξει τα πάντα).

Επειδή τα χρόνια περνάνε και τα νεύρα μου σπάνε, συζητάω κι εγώ πλέον την εξωσωματική. Ο γιατρός μου και ένας εξωσωματικός που έχω ήδη μιλήσει μου λένε να περιμένω και να προσπαθήσω μόνη μου μέχρι το νέο έτος. Επειδή όμως έχω σταματήσει να ελπίζω σε θαύματα, έχω ραντεβού με έναν ακόμα εξωσωματιστή σήμερα και λέω να ξεκινήσω το συντομότερο δυνατό.

Εύχομαι κούκλα μου να σου πάνε όλα καλά με την πρώτη! Καταλαβαίνω πολύ καλά τί έχεις περάσει και σίγουρα σου αξίζει να τα καταφέρεις!

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαριστω..μου δινετε δυναμη!!εμεις (με τον αντρα μου) πηγαμε σε αρκετους γιατρους (μεγαλους) μεχρι να αποφασισουμε που θα καταληξουμε!μπορει να κανω λαθος αλλα ολοι μου φανηκαν εμποροι...δεν μπορουν να καταλαβουν το ονειρο μας!!!κατεληξα στο Αλεξανδρα στο κυριο Καλλιανιδη...τον εμπιστευτηκα με τη πρωτη φορα που τον ειδα

κοριτσια σας ευχαριστω..μου δινετε δυναμη!!εμεις (με τον αντρα μου) πηγαμε σε αρκετους γιατρους (μεγαλους) μεχρι να αποφασισουμε που θα καταληξουμε!μπορει να κανω λαθος αλλα ολοι μου φανηκαν εμποροι...δεν μπορουν να καταλαβουν το ονειρο μας!!!κατεληξα στο Αλεξανδρα στο κυριο Καλλιανιδη...τον εμπιστευτηκα με τη πρωτη φορα που τον ειδα

μπραβο σας. σημασια ειναι να σε κερδισει ο γιατρος. να ξεκινησεις με καλη ψυχολογια. καλη επιτυχια στην προσπαθεια σας κ το ονειρο σας να γινει συντομα πραγματικοτητα

μπορει να κανω λαθος αλλα ολοι μου φανηκαν εμποροι...δεν μπορουν να καταλαβουν το ονειρο μας!!!

και γιατι να θελεις να το καταλαβει ο γιατρος το ονειρο σου. Δεν ειναι αυτη η δουλεια του. Δουλεια του ειναι με την επιστημη του να σου δωσει ενα παιδακι. Τους συναισθηματισμους ψαξ'τους απο τους δικους σου ανθρωπους. Οταν πηγα στο δικο μου εξωσωματικο του ειπα το ονομα μου για να καταλαβει πια πελατισσα του ημουνα και μου απαντησε" Αφηστε αφηστε τον αριθμο 2789 τον θυμαμαι καλυτερα". Κοκαλωσα αλλα γρηγορα συνηλθα και το φιλοσοφισα. Ηταν εμπορος ναι.. ε και? κραταω εξαιτιας του στην αγκαλια μου 3 αγγελουδια ? ωραια , αυτο ηθελα απο αυτον. Για μενα ειναι ο θεος μου αυτος ο γιατρος του χρωσταω πολλα αλλα οχι την ανθρωπινη υποστηριξη. Δε πειραζει , αυτην την ειχα απο τον αντρα μου και αυτο μου αρκει.

Καλη επιτυχια καλη δυναμη και καλα αποτελεσματα απο καρδιας

Fwfvp2.png

yNy5p2.png

maryspain θα συμφωνησω εν μερει μαζι σου.Προφανως ο γιατρος ειναι ενας ξενος προς εμας κ δεν περιμενουμε να συμμεριστει τον πονο μας.Αλλά κ απο την αλλη μια γυναικα -ενα ζευγαρι κ κατέπεκτασιν ο οποιοσδηποτε ασθενης που εχει το ζορι του δεν περιμενει να τον αντιμετωπισει κ ως εναν απλο αριθμο ουτε μονο ως πορτοφολι.Δε λεω να κλαψει με τον πονο μας ουτε κ να μας παραμυθιασει για το ποσο μας καταλαβαινει αλλά υπαρχουν πραγματα που εχει σημασια πως θα τα πεις για την ψυχολογια του ασθενους.Για αυτο ειναι κ λειτουργημα όσο κι αν θελουν καποιοι να το απομυθοποιουν. Για μενα που μπηκα στη διαδικασια της εξωσ.κης 3 φορες ειχε σημασια που ειχα απεναντι μου εναν γιατρο ενθαρρυντικο,ομιλητικο που με εκανε να αισθανομαι αΝετα αυτο το εκτιμησα πριν εκτιμησω το ποσο καλος επιστημονας ειναι χαριζοντας μου το γιο μου.Έχω παει και σε κορυφαιο επιστημονα που δεν με αφηνε να μιλησω ,να ρωτησω και το μονο που εκανε ηταν να με γεμισει τυψεις για λαθη του παρελθοντος.Ε,αυτον δεν το ξαναειδα κ ουτε θελω να τον ξαναδω.Όπως και να εχει ο συνδυασμος του ανθρωπου-επιστημονα ειναι ο καλυτερος

Καλησπέρα κι από μένα!Τον ίδιο γιατρό επέλεξα κι εγω!

Διαφημίσεις

Προχώρα με τον επιστήμονα που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Αυτό έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και καλή ψυχολογία. Καλή επιτυχία κορίτσι!!!

Καλησπέρα κι από μένα!Τον ίδιο γιατρό επέλεξα κι εγω!

κοριτσια μπορει να ειμαι παραπανω "ευαισθητη" απ οσο πρεπει αλλα πληρωνω το λαθος ενος "ανθρωπου" που θελει να δηλωνει "γιατρος"....εγω θα τον χαρακτηριζα αλλιως...τελωςπαντων!!!

miss sunshine την εκανες ακομα?τι εμπειριες εχεις απο τον κυριο Καλλιανιδη?