Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μηπως παραειμαι απαιτητικη?

Recommended Posts

Καλησπερα.Το αντρακι μου εγινε 2 ετων πριν λιγες μερες και η συμπεριφορα του με ανησυχει πολυ.Παντα ηταν αρκετα ζωηρος και πειραχτηρι αλλα τωρα τελευταια χτυπαει με το παραμικρο και μιλαει σχεδον ουρλιαζοντας αρκετες φορες ακομα και οταν παιζει.Ξερω πως ειναι αρκετα εξυπνος και μας δοκιμαζει σε ολα και εστω και μια φορα να του δωσουμε σημασια σε μια αρνητικη του συμπεριφορα αυτος της συνεχιζει για να μας τραβαει την προσοχη.Τι να κανω ομως ετσι ωστε να σταματησει να μας χτυπαει και να ουρλιαζει επιδεικτικα?Αν μπορει η Μαρια Στυλιανακη ας μου πει,μηπως φταιω εγω που παντα ημουν πολυ απαιτητικη μαζι του και του λεω συχνα οχι και μη?Η τιμωρια τον βοηθα ή απλα χειροτερευει την κατασταση?Δεν ξερω τι να κανω γιατι σε γενικες γραμμες ειναι καλο παιδι και κοινωνικο παιδι ομως τις τελευταιες μερες που τον απειλω οτι θα μας μαλωσει ο κυριος που μενει απεναντι αν φωναζουμε και ενοχλουμε,βλεπω οτι αν και το σταματα εκεινη τη στιγμη,μετα απο λιγο το κανει πιο εντονα,και διαρκως μουρμουραει οτι κανενας δεν θα τον μαλωσει φοβισμενος.Πειτε μου μια γνωμη κοριτσια πως να φερθω.

Διαφημίσεις

καλημερα.κοιτα δεν ειμαι ειδικος αλλα πιστευω πως το να απειλεις ενα παιδι οτι καποιος θα το μαλωσει,η κατι κακο τελος παντων θα του συμβει,και εννοειται πως δεν συμβαινει,ειναι παραπλανητικο για το παιδι....ετσι αυτο συνεχιζει το βιολι του αφου ξερει πως δεν θα παθει κατι....γενικα ειμαι κατα της τιμωριας η της απειλης του τυπου "κατσε φρονιμα αλλιως θα σε παρει ο γυφτος"π.χ και πιστευω πως τ παιδια γενικα μιμουνται τις συμπεριφορες των μεγαλων,χωρις να θελω να σε προσβαλω,μηπως γενικα ειστε φωνακλαδες στην οικογενεια?γιατι δεν το παιρνεις με το καλο ?εγω στη θεση σου θα προσπαθουσα να του αποσπασω τη προσοχη δωστου π.χ. ενα παιχνιδι που του αρεσει η αλλαξτε για λιγο περιβαλλον πατε μια βολτα στο παρκο .....

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Δεν ειμαστε καθολου φωνακλαδες ισα ισα του φερομασταν παντα με ηρεμια απλα επειδη ειναι ζωηρο σαν παιδι χρησιμοποιουσα πολυ την καρεκλα της σκεψης, αλλα απο την μερα που ξεκινησε αυτο με τις φωνες εχουμε χασει και μεις την ψυχραιμια μας δεν ξερουμε πως να αντιδρασουμε.Οσο αφορα τις βολτες πιστευω οτι ειναι απο τα τυχερα παιδια γιατι δεν δουλευω και ειναι ολη μερα εξω κουνιες 2 φορες την μερα,παμε κολυμβητηριο και μια φορα την εβδομαδα σε παιδοτοπο.

καλο θα ηταν να επιβραβευεις το παιδι οταν εχει καλη συμπεριφορα......

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

δεν ξερω αν μπορει να προσφερει κατι η καρεκλα της σκεψης που χρησιμοποιεις σε τοσο μικρο παιδι,εγω στη θεση σου τωρα που το ξανασκεφτομαι θα του ελεγα αν δεν κατσει φρονιμα δεν εχει κουνιες και θα το τηρουσα....πιστεψε με θα τσουξει να μεινει ολο το απογευμα μεσα......αν απλα λες μια απειλη και δεν την εφαρμοζεις δεν εχει νοημα,απλα πιστευω καλυτερα να στερηθει κατι που του αρεσει πχ βολτα,παρα να νομιζει οτι θα του συμβει κατι κακο και να του δημιουργηθουν φοβιες,κριμα ειναι

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...