Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

διαφημήσεις-δυσφημήσεις

Marialena

Recommended Posts

παρακολουθούσα το φόρουμ πολύ πριν γίνω μέλος..Εμαθα πάρα πολλα πράγματα για μαγαζιά που δεν ήξερα καν οτι υπήρχαν (αν και βρίσκονται στο κέντρο) και πήρα πληροφορίες που δεν θα τις έβρισκα ποτε μόνη μου!επίσης έχω παρατηρήσει ότι πραγματικα υπάρχουν αξιοθάυμαστα άτομα που όχι μόνο έχουν βάλει πολύ κόπο και αγάπη για να φτιάξουν μόνες τους πράγματα αλλά προσπαθουν να μεταδώσουν γώση και στους άλλους!Αν και λένε οτι το internet είναι απρόσωπο και συμφωνούσα και εγώ, σε αυτό το φόρουμ άλλαξα άποψη..Και είναι λίγο να σας πω συγχαρητήρια για όλα αυτα που κάνετε και ευχαριστώ!Δυστυχώς όμως παρατηρώ και άτομα που εμφανίζονται ξαφνικά ως ευχαριστημένοι-δυσαρεστημένοι πελατες και απλά πετάνε ένα όνομα, ένα site..θα ήθελα να πω σε όλους αυτούς ότι αντί να υποτημάνε την νοημοσύνη μας και να χαλάνε ενα τόσο ζεστό και φιλικό forum να βρουν κάποιον άλλο τροπο διαφήμησης τους..γιατί τι το μόνο που κερδίζουν τελικά είναι η δυσφήμιση των καταστημάτων τους ενώ είναι ντροπή όταν μιλάμε για τα παιδιά μας να μπλέκονται οικονομική παράγοντες.Αν δεν το κάνουν για μας επειδή πιστεύω ότι και εσείς εχετε ή θα έχετε παιδιά ας το κάνετε για το καλό τους.Και αν δεν σας συγκινει και αυτό τότε δεν μπορώ να πω κάτι άλλο..απλα κρίμα..

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Διαφημίσεις

Συγγνώμη σε όλες αν άνοιξα άκυρο θέμα απλα εκνευρίζομαι όταν υποτιμούν την νοημοσύνη μου και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν στιγμές όμορφες απο τα ΠΑΙΔΙΑ μας..Λίγη ευαισθησία δεν βλάπτει..

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!