Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πιθανότητα εγκυμοσύνης

melina.d

Recommended Posts

Γεια σας. Είμαι 23 χρονών, με σταθερό κύκλο 28-30 μέρες. Με το αγόρι μου χρησιμοποιούμε σχεδόν πάντα προφυλαξεις. Την τελευταία φορά ήρθαμε σε ελεύθερη επαφή την 6η μέρα του κύκλου, μια μέρα αφού τελείωσε η περίοδός μου, χωρίς να τελειώσει μέσα μου. Σήμερα (16η μέρα) έχει πριστεί ελαφρώς το στήθος μου και έχω κάποια λευκά υγρά. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?? Επίσης μπορώ να κάνω ερώτηση σε γυναικολόγο μέσω του σαιτ?

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακι μου δε νομιζω να εισαι εγκυος απλα εχεις ωορρηξια -εισαι σεγονιμες γενικα-τωρα προσοχη με τις επαφες.

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Ευχαριστώ πολύ! Το ξέρω για τις γόνιμες απλά νομίζω πως δεν είχε πριστεί ποτέ το στήθος μου από τόσο νωρίς. Να ρωτήσω κάτι άλλο αν ξέρετε, τεστ από πότε μπορώ να κάνω?

εμενα ειχε δειξει 4 μερες πριν μου ερθει οεριοδος αλλα για πιο αξιοπιστα αποτελεσματα πρεπει με την πρωτη μερα καθυστερησης...υπομονη δυο εβδομαδες;)

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Διαφημίσεις

Δεν θελω να σε αγχωσω αλλα πριν λίγο καιρό μια κοπέλα εδώ στο Φόρουμ πάλι είχε ακριβώς το ίδιο θέμα με εσένα,ολες τις λέγαμε αποκλείεται κσι τελικά προς μεγάλη έκπληξη όλων ήταν έγκυος...

Δεν ειναι εύκολο,αλλά οταν δεν υπάρχει προφύλαξη ολα είναι πιθανα...

Οσο για συμπτώματα είναι πολύ νωρίς.

Εύχομαι να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα..

Α...και αυτό με τις γόνιμες μην το δένεται και κόμπο,το πρώτο μου παιδί το επιασα την 6μέρα του κύκλου και το αλλο 4 μέρες πριν την περίοδο...

Γεια σας. Είμαι 23 χρονών, με σταθερό κύκλο 28-30 μέρες. Με το αγόρι μου χρησιμοποιούμε σχεδόν πάντα προφυλαξεις. Την τελευταία φορά ήρθαμε σε ελεύθερη επαφή την 6η μέρα του κύκλου, μια μέρα αφού τελείωσε η περίοδός μου, χωρίς να τελειώσει μέσα μου. Σήμερα (16η μέρα) έχει πριστεί ελαφρώς το στήθος μου και έχω κάποια λευκά υγρά. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?? Επίσης μπορώ να κάνω ερώτηση σε γυναικολόγο μέσω του σαιτ?

Ευχαριστώ

Mε κυκλο 28-30 ημερων η ωορρηξια συμβαινει μεταξυ 14η και 16η ημερας.

14 ημερες πριν την επομενη περιοδο.

Με επαφη την 6η ημερα αποκλειεται.

Τα συμπτωματα που εχεις ειναι συμπτωματα καθαρα ωορρηξιας.

Τωρα να αλλαξε ο κυκλος σου ξαφνικα και να εγινε 22-23 ημερες τοτε θα υπηρχε μια πολυ μικρη πιθανοτητα γιατι σε αυτη την πολυ σπανια περιπτωση η ωορρηξια σου θα ηταν 8-9η ημερα.

Γεια σας κορίτσια. Σα; αλλαζω λίγο το θέμα αλλα θέλω τηνν γνώμη σας. Είμαι 20 χρονων και εχω επαφες με τον σύντροφό μου χωρίς προφυλάξεις. Δεν ολοκληρώνει μέσα μου ομως, συγνωμη για την έκφραση ! Αλλά μια φορά στο τσακ προλαβε να βγει και εχει υποψίες. Η περιοδος μου ηταν σταθερη τους τελευταιους μήνες. Τον Ιούλιο ειχα απο τις 15 εώς τις 21. Και δεκα μερες μετα αρχές Αυγούστου δηλαδή ειχα για 4 μέρες μονο καφέ υγρά σχεδόν καθόλου αίμα. Και τωρα είναι 19 και δεν έχω αδιαθετήσει. Υπάρχει περίπτωση ναι ειναι εγκυμοσύνη;;

Διαφημίσεις

Γεια! Για αυτο που περιγράφεις τα καφε υγρά κλπ δεν ξερω αν ειναι συμπτωμα, ελπίζω να μην είναι. Ήταν 10 μερες μετά την περίοδο την κανονική όμως που αν ισχύει αυτό για τις γόνιμες, δεν γίνεται να ήσουν έγκυος (με συμφέρει και εμένα αυτό!:-P) Πάντως έχω φίλη που από ελευθερη επαφη και χωρίς να τελειώνει μέσα της έχει μείνει έγκυος 2 φορές. Γι'αυτό χρησιμοποιούσαμε κι εμεις προφυλακτικό και έχω αγχωθεί τώρα τόσο. Κανε ένα τεστ να ξέρεις λογικά θα είναι έγκυρο το αποτέλεσμα. Αν κανω σε κάτι λάθος διορθώστε.

Αυτό που κοιτάτε τις γόνιμες μέρες για να δείτε αν μπορεί να έχετε μείνει έγκυες, εμένα μου φαίνεται αστείο. Ο λόγος είναι ότι όλα γίνονται!!! Εχω μείνει έγκυος ενώ είμαι στην 4-5η μέρα αδιάθετη. Κι όμως ΝΑΙ γίνεται! Δεν ξέρω πως, ίσως με σε εκείνον τον κύκλο να είχαν παραχθεί 2 ωάρια. Πότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος! Η κουνιάδα μου χτυπιόταν μία φορά να μου εξηγεί επιστημονικά (καθότι γιατρός) ότι δεν γίνεται να έχεις περίοδο και να μείνεις έγκυος. Αλλά εγώ το έχω πάθει....

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Αυτό που κοιτάτε τις γόνιμες μέρες για να δείτε αν μπορεί να έχετε μείνει έγκυες, εμένα μου φαίνεται αστείο. Ο λόγος είναι ότι όλα γίνονται!!! Εχω μείνει έγκυος ενώ είμαι στην 4-5η μέρα αδιάθετη. Κι όμως ΝΑΙ γίνεται! Δεν ξέρω πως, ίσως με σε εκείνον τον κύκλο να είχαν παραχθεί 2 ωάρια. Πότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος! Η κουνιάδα μου χτυπιόταν μία φορά να μου εξηγεί επιστημονικά (καθότι γιατρός) ότι δεν γίνεται να έχεις περίοδο και να μείνεις έγκυος. Αλλά εγώ το έχω πάθει....

Πες τα!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...