Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πιθανότητα εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Με την κοπέλα μου ήρθαμε σε επαφή με προφυλακτικό στα μέσα Ιουλίου και εκσπερμάτισα ενώ ήμουν μέσα της. Κατά την έξοδο κράτησα το προφυλακτικό από τη βάση του, το έλεγξα και δεν είχε σπάσει.

Το θέμα είναι το εξής: H επαφή έγινε σε αμάξι και εκείνη την ώρα πετάξαμε το προφυλακτικό έξω. Μετά απο κάποιες μέρες που πήγα να το μαζέψω ξανακοίταξα μήπως είχε σπάσει και διαπίστωσα ότι πιο ψηλά (προς τη βάση) του προφυλακτικού υπήρχαν κάποιες τρύπες. Υγρά υπήρχαν ακόμα μέσα στο προφυλακτικό στη σπερματοδόχο. Όταν της το ανέφερα, μου είπε ότι οι μέρες της επαφής ήταν οι γόνιμες της και γι'αυτό άρχισα να αγχώνομαι. Μια εγκυμοσύνη σε αυτή τη φάση δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο για κανέναν μας, ειδικά τη στιγμή που πήραμε τις απαραίτητες προφυλάξεις και πρόσεξα και κατά την έξοδο. Θεωρώ ατυχή στιγμή ότι δεν μου ανέφερε το γεγονός ότι ήταν στις γόνιμες της μέρες και δεν αποφύγαμε την εκσπερμάτιση μέσα της. Χάπι της επόμενης μέρας δεν γινόταν να πάρει μιας και είχε περάσει ο χρόνος μέσα στον οποίο έπρεπε να το πάρει.

Να σημειώσω ότι είχαμε επαφή μετά από πολύ καιρό, μιας και δεν μένουμε στην ίδια χώρα και ότι άρχισε τα μπάνια στη θάλασσα πριν λίγες μέρες. Σήμερα είναι η τέταρτη με πέμπτη μέρα καθυστέρησης από τη μέρα που έπρεπε να της είχε έρθει η περίοδος (1, 2 Αυγούστου).

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τα εξής:

1. Αν και γνωρίζω ότι όλα είναι πιθανά και ότι σε λίγες μέρες θα ξέρουμε, μπορεί κάποιος να κάνει μια εκτίμηση της κατάστασης από την περιγραφή;

2. Έχει τύχει σε κανέναν να "σπάει" με αυτό τον τρόπο το προφυλακτικό; Δηλαδή να υπάρχουν τρύπες στο πάνω μέρος σαν να έχει λιώσει το υλικό; Γιατί σκέφτομαι μήπως έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι ήταν εκτεθειμένο στον ήλιο για δυο τρεις μέρες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

Διαφημίσεις