Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν θελει ουτε μαρσιππο ουτε καροτσι!!!

Recommended Posts

Εχω μια μπεμπουλα 2,5 μηνων...γενικα δεν πολυβγαινουμε και λογω ζεστης αλλα και επειδή θηλαζω δεν την αφηνω μονη στο σπιτι...στην αρχη καθοταν στο μαρσιππο και στο καροτσι...τωρα διαμρτυρεται και κλαιει και στα δυο...στο μαρσιππο φανταζομαι ότι ζεσταίνεται..στο καροτσι δεν ξερω τι παθαινει...την παρασκευη πηγα στην αγορα και τελικα την αφησα στο αυτοκινητο με την αδελφη μου γιατι εκλαιγε και εκανα τρεξιμο για να τελειωσω τη δουλεια που ηθελα...βλεπω καρότσια με μικροτερα μωρα να κυκλοφορουν...βεβαια σχεδόν όλα εχουν πιπιλα...εμεις πιπιλα δεν εχουμε λογω του θηλασμου...αλλα πως θα μετακινουμαστε?? Εχει δεκα μερες που δεν μπορω να βγω από το σπιτι!! Υπαρχει καμια προταση για μετακινηση?? Δεν μπορω να την κραταω αγκαλια και να κυκλοφορω στην πολη...μου φιανεται επικινδυνο....

Διαφημίσεις

Πω πω το είχαμε και εμεις αυτο με το καρότσι και αλλάξαμε 3 καρότσια μέχρι να του αρέσει κάποιο - πολλές το έχουν αυτο και ας μην το βλέπεις

Εχεις δοκιμάσει το κάθισμα αυτοκινήτου να το συνδέσεις με το καρότσι και να το πηγαίνεις ετςι βόλτα;

Εχεις δοκιμασει το καρότσι που εχεια να το γυρίσεις προς τα έξω να κοιτάει τον κοςμο; Του εχεις αρκετα παιχνιδακια να παίζει; Το βαζεις ελαφρώς προς τα πανω να βλέπει έξω;

Ακομα εχεις δοκιμάσει να αλλάξεις τη θέση του στο μαρσιπο και να το βάλεις να κοιτάει έξω;

Ε φυσικα και ειναι επικυνδυνο να την εχεις αγκαλια! Δεν βλεπεις καλα μπροστα σου και μπορει να σκονταψεις! Ασε που δεν μπορεις ναψωνισεις κιολας!!! Αλλη λυση δεν βλεπω! Η μαρσιπο η καροτσι!! Πως αλλιως δεν μπορω να σκεφτω! Να σε ρωτησω κατι εγω...εχω τον μαρσιπο της chicco που ειναι απο 0μηνων λεει επανω. Ξερεις αν τωρα που θα σαραντισω και εγω κανει απο τωρα να τον βαζω στο μαρσιπο?? Λεει απο 0 μηνωνω αλλα επειδη καθονται ετσι κουλουριασμενα γιαυτο ρωταω!! Α και κατι αλλο γιατι πιπιλα δεν μπορεις να τηςβαλεις?? Δεν την περνει? Και εμενα θυλαζει το μωρακι μου ειναι 25 ημερων τωρα αλλα πιπιλα εχει αρχισει και ψιλοπαιρνει..

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις!!

Καρότσια εχω δυο ..ένα μεταχειρισμενο με πορτ μπεμπε( δεν καθεται με τιποτα!!) και ένα ολοκαινουργιο stokke...εχω δοκιμασει τα παντα...και στο καρεκλακι αυτοκινητου που κουμπωνει στο καροτσι την βαζω αλλα δεν...καθεται λιγο και μετα αρχιζει το παραπονο...μονο αν την εχει παρει ο υπνος στο αυτοκινητο και μετα τη μεταφερω με το καθισματακι στο σκελετο του καροτσιού , τοτε μπορει να κανουμε ενώ είναι κοιμισμένη βόλτα...( αυτό με τη μεταφορα βεβαια δεν είναι ό,τι καλυτερο αλλα δεν τολμω να την ξυπνησω!)

Τωρα για το μαρσιππο που αναφέρεις γιαννα! δεν νομιζω να υπαρχει πρόβλημα...σε όσους δοκιμασα εγω πριν αγορασω το δικο μου τα νεογνα καπως κουλουριασμένα είναι...διαβασε προσκετικα το βιβλιαρακι με τις οδηγιες...συνηθως δειχνουν ποια σταση ενδείκνυται για ποια ηλικια βρεφους!

Ε φυσικα και ειναι επικυνδυνο να την εχεις αγκαλια! Δεν βλεπεις καλα μπροστα σου και μπορει να σκονταψεις! Ασε που δεν μπορεις ναψωνισεις κιολας!!! Αλλη λυση δεν βλεπω! Η μαρσιπο η καροτσι!! Πως αλλιως δεν μπορω να σκεφτω! Να σε ρωτησω κατι εγω...εχω τον μαρσιπο της chicco που ειναι απο 0μηνων λεει επανω. Ξερεις αν τωρα που θα σαραντισω και εγω κανει απο τωρα να τον βαζω στο μαρσιπο?? Λεει απο 0 μηνωνω αλλα επειδη καθονται ετσι κουλουριασμενα γιαυτο ρωταω!! Α και κατι αλλο γιατι πιπιλα δεν μπορεις να τηςβαλεις?? Δεν την περνει? Και εμενα θυλαζει το μωρακι μου ειναι 25 ημερων τωρα αλλα πιπιλα εχει αρχισει και ψιλοπαιρνει..

Πιπιλα δεν δινω για να μην επηρεάσω τον θηλασμο...στο σπιτι εχουμε για πιπιλα το στηθος...εξω να δουμε τι θα κανουμε!!

Διαφημίσεις

Πιπιλα δεν δινω για να μην επηρεάσω τον θηλασμο...στο σπιτι εχουμε για πιπιλα το στηθος...εξω να δουμε τι θα κανουμε!!

Ο θηλασμος δεν πολυ επηρεάζεται αλλα τα δόντια ειναι μεγαλο πρόβλημα! Ουτε εγω έδωσα!

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις!!

Καρότσια εχω δυο ..ένα μεταχειρισμενο με πορτ μπεμπε( δεν καθεται με τιποτα!!) και ένα ολοκαινουργιο stokke...εχω δοκιμασει τα παντα...και στο καρεκλακι αυτοκινητου που κουμπωνει στο καροτσι την βαζω αλλα δεν...καθεται λιγο και μετα αρχιζει το παραπονο...μονο αν την εχει παρει ο υπνος στο αυτοκινητο και μετα τη μεταφερω με το καθισματακι στο σκελετο του καροτσιού , τοτε μπορει να κανουμε ενώ είναι κοιμισμένη βόλτα...( αυτό με τη μεταφορα βεβαια δεν είναι ό,τι καλυτερο αλλα δεν τολμω να την ξυπνησω!)

Τωρα για το μαρσιππο που αναφέρεις γιαννα! δεν νομιζω να υπαρχει πρόβλημα...σε όσους δοκιμασα εγω πριν αγορασω το δικο μου τα νεογνα καπως κουλουριασμένα είναι...διαβασε προσκετικα το βιβλιαρακι με τις οδηγιες...συνηθως δειχνουν ποια σταση ενδείκνυται για ποια ηλικια βρεφους!

Εχει κανά αρκουδάκι να κρατάει να την ηρεμήσει;

Δώσε της ενα ρούχο σου να το μυρίζει οσο ειναι στο καροται!

Τι μάρκα μαρσιπο εχεις;

Μαρσιπο εχω ένα BABASLING (!!).... νομιζω είναι παντελως αγνωστο αλλα όταν το δοκιμασα μου φανηκε βολικο και το συνιστούσαν και για θηλασμο...θα μου φερει τωρα από τη γερμανια η κουμπαρα μου ένα πανι-μαρσιπο που το δενεις γυρω σου και το εχω δει να το χρησιμοποιει επι χρονια...

Αυτό με το ρουχο δεν το ειχα σκεφτει...θα το εφαρμοσω!

Έχεις κοιτάξει μήπως ζεσταίνεται στο καρότσι? Εμένα γιάυτό δεν καθόταν μέχρι που πήρα ειδικό πετσετέ κάλυμα, γενικά όμως να αποφεύγεις να βγαίνεις μες στην ζέστη βόλτα, ούτε έμενα κάθεται. Εμένα θηλάζει κ είναι τώρα 7 μηνών, αλλά πιπίλα παίρνει από νεογέννητο :oops: . Όσο για το μάρσιπο εγώ την έβαζα από 40 ημερών αλλά ο δικός μου ήταν μει ται πάνινος που τον δένεις γύρω σου, ακόμα έτσι κυκλοφορούμε!

Ρε κοριτσια αυτο το πανι τι εχω κ εγω αλλα δεν το εχω βαλει δεν μου φαινεται πρακτικο βασικα δεν ξερω πως να το βαλω..μηπως μπορει καποια να με βοηθεισει? Πως θα το δεσω?

Γιατι να επειρεαστει ο θυλασμος απο την πιπιλα? Εγω εβαζα και στα δυο μου παιδια! Βεβαια αυτο ειναι επιλογη της καθε μανουλας αν θα δωσει πιπιλα η οχι.

Διαφημίσεις

Θα ρωτούσα κατευθείαν ποιο μάρσιπο έχεις. Χρησιμοποιούσα κι εγώ το Babasling στο πρώτο παιδί, μέχρι που ανακάλυψα τους μάρσιπους"Asteraki sling", από το Babywearing.gr. Η μέρα με τη νύχτα. Έκτοτε, έχω αγοράσει 11 τέτοιους(!!!), τους 3 για μένα και τους υπόλοιπους ως δώρο σε φίλες που γέννησαν. Το δεύτερο παιδί, που ήδη χρόνισε, δεν έχει μπει σε καρότσι ΠΟΤΕ!

Έντιτ: Γιάννα, στο babywearing.gr, η καταπληκτική Στέλλα Σταμουλάκη έχει σούπερ αναλυτικά βίντεο και οδηγίες.

Θα ρωτούσα κατευθείαν ποιο μάρσιπο έχεις. Χρησιμοποιούσα κι εγώ το Babasling στο πρώτο παιδί, μέχρι που ανακάλυψα τους μάρσιπους"Asteraki sling", από το Babywearing.gr. Η μέρα με τη νύχτα. Έκτοτε, έχω αγοράσει 11 τέτοιους(!!!), τους 3 για μένα και τους υπόλοιπους ως δώρο σε φίλες που γέννησαν. Το δεύτερο παιδί, που ήδη χρόνισε, δεν έχει μπει σε καρότσι ΠΟΤΕ!

Έντιτ: Γιάννα, στο babywearing.gr, η καταπληκτική Στέλλα Σταμουλάκη έχει σούπερ αναλυτικά βίντεο και οδηγίες.

Ευχαριστω! Θα δω ποσο πρακτικο είναι αυτό που θα μου φερει η κουμπαρα μου από τη γερμανια και αν δεν με βολεψει θα παραγγειλω αυτό που προτείνεις! Και εγω θεωρω το μαρσιπο πιο πρακτικο από το καροτσι αλλα προφανως πρεπει να βρεις και το καταλληλο!

Συμφωνω και επαυξανω!

Εγω ειμαι υπερ-ευχαριστημενη!

Βολταρω και η μικρη κοιμαται του καλου καιρου!

Σε καταλαβαίνω απολύτως, είναι πολύ εκνευριστικό και δεν μπορείς να βγεις απο το σπίτι. κι εμένα τώρα που είναι σχεδόν 7 μηνών στο καρότσι δεν κάθεται παρά ελάχιστα και μικρότερο δεν καθόταν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν ξέρω τι του φταίει. Σίγουρα ζεσταίνεται αλλά νομίζω πως απλώς θέλει αγκαλιά. Έχω 3 καρότσια και σλινγκ και μάι τάι και μάρσιπο εμπορίου, τον μάρσιπο εμπορίου δεν το χρησιμοποίησα καθόλου, το σλίνγκ δεν το βολευτήκαμε, στο μάι τάι καθόταν αρκετά αλλά τώρα λόγω ζέστης κι αυτό δεν το βολευόμαστε, γινόμαστε μούσκεμα και οι δύο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις νομίζω είναι να δοκιμάσεις και με άλλο μάρσιπο και να προσπαθείς και με το καρότσι σε μικρές βολτούλες μήπως και συνηθίσει. Αν κάποιος άλλος έχει κάτι διαφορετικό να προτείνει ανυπομονώ κι εγώ να το ακούσω!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...