Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συνδρομο υπερδιεγερσης ωοθηκων

Recommended Posts

Ειμαι στην 22η μερα του κυκλου μετα απο Serpafar, Altermon, Pregnyl και χτες που πηγα στο γιατρο μου ειπε οτι το επαθα. Εχω πονους περιοδου, πρηξιμο, υπνηλια κ κρεμωδη γαλακτερα υγρα. Λετε να ειναι απο αυτο η να ειμαι εγκυος; μπηκα σε αυτη τη διαδικασια λογωλυκυστικων με απουσια ωορηξιας. Απαντηστε μου παρακαλω οσες το παθατε αλλα μεινατε εγκυες!!! Εχω ταραχτει πολυ....

Διαφημίσεις

Πρωτα ηρεμησε και μη φοβασαι!! Ποσα ωαρια εκανες! Και εγω εκανα τη προηγουμενη εβδομαδα ωοληψια. Ειδε η γιατρος μου οτι πηγα να κανω υπερδιεγερση και αντι για πρεγνιλ μου εδωσε αρβεκαπ!! Για αποφυγη συμπτωματων καθως πολυκυστικου και εγω! Εκοψα τελειως το αλατι και οχι μεγαλες ποσοτητες υγρων! Για τα υγρα και την υπνηλια νομιζω ευθυνεται η προγεστερονη που παιρνεις!! Ηρεμησε και προσεχε τη διατροφη σου να ειναι πλουσια σε πρωτεινες! Καλη επιτυχια στη προσπαθεια σου!!

Χαρηκα πααααρα πολυ που καποια μου απαντησε! Σ ευχαριστω! Υπερηχογραφικα πριν την πρεγκνιλ φανηκαν 3 ωοθηλακια. Μετα απο 1 εβδομαδα ειχα συνολικα 6 κυστες απο 2 εως 3 εκ. η καθε μια που ομως μου ειπε ο γιατρος οτι μπορει καποια απο αυτα ή εστω ενα να ειναι ωχρο σωματιο αλλα δε φαινεται. Επισης τη μερα της πρεγκνιλ ειχα ενδομητριο 7 εκ. και μετα απο μια εβδομαδα που ξαναπηγα ηταν 10 εκ. Ειμαι 7 μηνες σε διαφορες θεραπειες, γκλουκοφαζ, ντουφαστον και τωρα τα ενεσιμα κ τιποτα!!! Ευχομαι να γλιτωσω την εξωσωματική αλλα δεν το βλεπω... Παντως δεν παιρνω προγεστερονη! Μετα την πρεγκνιλ δεν παιρνω τιποτα! Γι αυτο μου φαινεται περιεργη η νυστα κ η ατονια. Νιωθω λες κ εχω κανει γενικη στο σπιτι ενω δεν εχω κανει απολυτως τιποτα. Τρωω κ ειμαι ξαπλα ολη μερα. Στις 6/8 αν ειναι θα ερθει αλλιως στις 9 χοριακη (για πολλοστή φορα)! Εσυ ποτε;

Εγω επειδη πηγα να κανω υπερδιεγερση, αφησαμε να ηρεμησει ο οργανισμος και θα κανω εμβρυομεταφορα σε καποιο ηρεμο κυκλο!! Τωρα για τις κυστες που λες, δεν ξερω, δεν μου εχει τυχει αν και εχω κανει πολλες προσπαθειες και διαφορους μεθοδους. Ευχομαι τα συμπτωματα να ειναι απο τα ευχαριστα! Να μας γραψεις νεα σου.

Εγω επειδη πηγα να κανω υπερδιεγερση, αφησαμε να ηρεμησει ο οργανισμος και θα κανω εμβρυομεταφορα σε καποιο ηρεμο κυκλο!! Τωρα για τις κυστες που λες, δεν ξερω, δεν μου εχει τυχει αν και εχω κανει πολλες προσπαθειες και διαφορους μεθοδους. Ευχομαι τα συμπτωματα να ειναι απο τα ευχαριστα! Να μας γραψεις νεα σου.

Το προβλημα μου ειναι οτι αν μου ερθει περιοδος κ παρολαυτα δεν φυγουν οι κυστες, θα πρεπει να μπω σε αντισυλληπτικα.... Οποτε γυρναω παλι στο μηδεν! Αντε να δουμε! Καλη μας επιτυχια φιλη μου!!!!!

Διαφημίσεις

Δεν πειραζει!! Ετσι και αλλιως ηταν προβληματικος κυκλος. Θ ερθει το ευχαριστο, αρκει να εισαι εσαι καλα! Παρακολουθησε τις κυστες σου!! Καλα μπανακια.