Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ευαίσθητες θηλές

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,ελπίζω να μην εχω κάνει λάθος στην καταχώρηση της ερώτησης μου.Λοιπον,μου είχε έρθει περίοδος μετα απο αρκετές μέρες καθυστέρησης(φαντάζομαι λόγω άγχους) στις 23 Ιουνίου το βράδυ και μου κράτησε όπως παντα 7 ημέρες.Γενικα ο κύκλος μου ειναι 30-34 ημέρες.Το θέμα μου ειναι πως την 17η ημέρα του κύκλου άρχισαν να ειναι πολύ ευαίσθητες οι θηλές μου.Σημερα βρισκόμαστε στην 20η ημέρα και εξακολουθούν να με ενοχλούν το ίδιο και το άγγιγμα ειναι ενόχληση.Το υπόλοιπο στήθος ειναι ελαφρώς πρησμένο και δεν με πονάει.Εχω ελεύθερες επαφές με το αγόρι μου και ειμαι 26 ετών.Σε ο,τι αφορά τις θηλές δεν εχω βλέπω κάποια διάφορα στην εικόνα τους,ίσως μόνο που φαίνονται ελαφρώς ερεθισμένος.Ποια ειναι η γνώμη σας;Χίλια συγνώμη αν σας κούρασα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας,ελπίζω να μην εχω κάνει λάθος στην καταχώρηση της ερώτησης μου.Λοιπον,μου είχε έρθει περίοδος μετα απο αρκετές μέρες καθυστέρησης(φαντάζομαι λόγω άγχους) στις 23 Ιουνίου το βράδυ και μου κράτησε όπως παντα 7 ημέρες.Γενικα ο κύκλος μου ειναι 30-34 ημέρες.Το θέμα μου ειναι πως την 17η ημέρα του κύκλου άρχισαν να ειναι πολύ ευαίσθητες οι θηλές μου.Σημερα βρισκόμαστε στην 20η ημέρα και εξακολουθούν να με ενοχλούν το ίδιο και το άγγιγμα ειναι ενόχληση.Το υπόλοιπο στήθος ειναι ελαφρώς πρησμένο και δεν με πονάει.Εχω ελεύθερες επαφές με το αγόρι μου και ειμαι 26 ετών.Σε ο,τι αφορά τις θηλές δεν εχω βλέπω κάποια διάφορα στην εικόνα τους,ίσως μόνο που φαίνονται ελαφρώς ερεθισμένος.Ποια ειναι η γνώμη σας;Χίλια συγνώμη αν σας κούρασα.

Καλημέρα!!

Από μόνο του δεν αποτελεί ένδειξη για κάτι, αλλά καλού κακού μίλησε με τον γυναικολόγο σου. Μπορεί να είναι κάτι καθαρά ορμονικό. Ο γιατρός σου θα σου δώσει κάποια κατεύθυνση για να το ψάξεις. Συνήθως, καλοκαιράκι λόγω και θάλασσας είμαστε λίγο παραπάνω ευαίσθητες. Ακόμα και η καθυστέρηση στην περίοδο μπορεί ο οφείλεται εκεί. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης ένα από τα πρώτα πράγματα που επηρεάζονται είναι το στήθος. Έχεις παρατηρήσει κάποια άλλα συμπτώματα ή να αλλάξει η διατροφή σου για παράδειγμα; Αλλά επιμένω να μιλήσεις με τον γιατρό σου!

Φιλικά!!

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.Εξακολουθουν να με ενοχλούν το ίδιο και να πονούν στο άγγιγμα ενώ μοιάζουν να σκουρηναν ελαφρώς.Γενικα όταν άρχισε η ενόχληση δεν είχα κάνει μπάνιο στη θάλασσα οπότε δεν ειναι απο κάτι τέτοιο.Τεινω να πιστεύω πως ειναι κάποια ορμονική μεταβολή και οχι κάτι σοβαρό.Δεν μου έχει ξανασυμβεί βέβαια.Δεν νιώθω τίποτα άλλο ,ειμαι ευδιάθετη και με όρεξη ,μάλιστα ξεκίνησα να περπατάω και να τρέφονται πιο σωστά έτσι ώστε να βοηθήσω τον οργανισμό μου να ρυθμίσει τα ορμονικα.Πιστευω δηλαδή πως αν πρόκειται για κύηση,ειναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο καθώς αυτη η ενόχληση ξεκίνησε στα μέσα του κύκλου ακριβώς....